SR > Nyheter

Wednesday, 03 March, 19:57

SR - 22 feb 21 kl. 16:52

E18 Karlstad avstängd pga flera olyckorPå E18 Karlstad vid Bergmotet har det inträffat olyckor i båda riktningar Ett lastbilshaveri orsakade köer. I köerna uppstod fler olyckor varav en med tungt fordon Vägen är avstängd i riktning mot Grums under räddningsarbetet.
Läs mer på SR
Läs mer om:
Karlstad, E18 Karlstad, Bergmotet, Ett, Vägen, Grums

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E18, Karlstad, avstängd, pgaflera , olyckor
Nerikes Allehanda - 02 aug 16 kl. 18:36

E18 delvis avstängd utanför Karlskoga

E18 väster om Karlskoga är avstängd på grund av bärgning av en lastbil mellan Karlskoga och Kristinehamn. Vägen beräknas vara avstängd fram till onsdag natt och det är risk för köbildning..

SR - 22 jan 20 kl. 07:25

E22 norr om Kalmar avstängd pga lastbilsbrand

E22 I höjd med Rockneby norr om Kalmar är avstängd söderut efter en lastbilsbrand..

SR - 29 feb 20 kl. 07:48

E20 Eskilstuna avstängd pga singelolycka

Vägen helt avstängd i båda riktningar.

SR - 07 apr 20 kl. 15:27

E4 Markaryd-Ljungby avstängd pga lastbilsolycka

Strax innan kl 14 kom larmet om att två lastbilar krockat på E4 utanför Strömsnäs-Traryd i Kronobergs län. Vägen är nu avstängd för trafik norrut fram till ca kl 18. Trafik norrut leds om via vit/blå skyltning till gamla E4 från avfart Strömsnäs-Traryd (76).

Nya Wermlands Tidningen - 01 jun 14 kl. 15:36

E18 avstängd efter olycka

E18 är avstängd under söndagseftermiddagen. En olycka ha inträffat vid Linnebäck..

Norrtelje Tidning - 21 dec 15 kl. 12:58

E18 avstängd efter lastbilsolycka

Vid 13-tiden var E18 forffarande avstängd vid Gillinge i norrtgående riktning..

SR - 18 apr 19 kl. 17:44

E18 avstängd efter olycka vid Enköping

E18 är avstängd innan Frösvitunneln mot Västerås på grund av en bilolycka..

DN - 18 dec 19 kl. 08:41

E18 avstängd efter allvarlig olycka

E18 är avstängd till följd av en allvarlig olycka i höjd med Bålsta. Trafikverket uppger att flera fordon har krockat..

SR - 29 dec 19 kl. 08:02

E4 avstängd mellan Skellefteå och Piteå

Vägen avstängd pga en lastbilsolycka i höjd med Åbyn..

UNT - 08 maj 16 kl. 20:30

Bil voltade på E18 - trafik avstängd

Vid 20:15 slogs det larm om en trafikolycka på E18 i höjd med Tillinge, Enköping..

Nerikes Allehanda - 03 jun 17 kl. 12:17

E18 delvis avstängd efter lastbilsolycka utanför Rinkaby: "Tippar på att det kommer ta fram till kvällen"

(Uppdaterad 13.30) En lastbil har vält i höjd med Rinkaby på E18 och ligger över vägbanan. Olyckan skapar problem i trafiken..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Skavsta flygplats hotar lägga ned

Skavsta flygplats blöder pengar på grund av pandemin och ber om kommunala lånegarantier och statligt stöd för att inte lägga ned. Huvudägare är franska Vinci airports med verksamhet i 45 länder. Nyköpings kommunalråd Urban Granström säger sig vara beredd att ta sin del av ansvaret..

SR - 45 minuter sedan

Knivattacken i Vetlanda klassas som terroristbrott

Polisen uppger nu att knivattacken i Vetlanda var ett terrordåd. Åtta personer skadades när en man gick till attack med kniv på flera platser i Vetlanda. Ekot sänder direkt..

SR - 2 timmar sedan

Brandmän fick gå före i vaccinationskön

140 brandmän från Storstockholms och Södertörns brandförsvar blev under natten mot tisdagen vaccinerade mot covid-19, trots att deras yrkesgrupp inte har någon förtur i vaccinationskön. Samtidigt tackade Polismyndigheten i Stockholm nej till samma erbjudande om vaccin. Enligt vaccinsamordnaren i Region Stockholm, Magnus Thyberg, handlar det om vaccindoser som höll på att gå ut och annars hade behövt förstöras..

SR - 2 timmar sedan

Flera svårt skadade efter knivattack i Vetlanda – man skjuten av polisen

Flera personer är svårt skadade efter en knivattack i Vetlanda. Polisen har skjutit den misstänkta gärningsmannen. Han vårdas på sjukhus med okända skador.

SR - 2 timmar sedan

Tegnell om den ökade smittspridningen: ”Mer splittrat nu”

Från flera håll i landet kommer signaler om en tredje våg av coronapandemin. Enligt statsepidemiolog Anders Tegnell så ser smittspridningen just nu väldigt olika ut i olika regioner. ”Den är ganska splittrad, den var mer unison i höstas.

SR - 3 timmar sedan

Svenskt företag sålde övervakningssystem till Myanmar

Enligt en granskning i New York Times har regimen i Myanmar köpt övervakningsmjukvara av svenska företaget MSAB och andra västerländska bolag. Genom att sammanställa ip-adresser med inlägg i sociala medier har säkerhetsstyrkor kunnat identifiera personer som protesterat mot militärkuppen. “Det är alltid lätt att vara efterklok men det viktiga är att arbeta förebyggande.

SR - 3 timmar sedan

Brittisk ekonomi återhämtad till nästa år

Den brittiska ekonomin kommer återhämta sig något långsammare i år efter covidpandemin än den brittiska regeringen tidigare trott, men förhoppningen är att ekonomin ska vara tillbaka på samma nivå som före pandemin redan nästa år. Det framgår av det budgetförslag som regeringen presenterade idag. Flera ekonomiska stödåtgärder förlängs, bland annat permitteringsstödet på 80 procent fram till september.

SR - 5 timmar sedan

Sökes: 17 500 installatörer till laddstolpar

Det råder personalbrist på de installatörer som behövs för utbyggnaden av laddstolpar till elbilar. I dagsläget saknas 17 500 personer med rätt kompetens, och om tre år räknas den siffran ha ökat till 28 000. ”Det här är ju egentligen bara utifrån nuvarande arbetsbelastning och tar inte hänsyn till allting som ska göras med klimatomställning”, säger Amanda Rafter Ekenman, chef för kompetensförsörjning på branschorganisationen Installatörsföretagen..

SR - 5 timmar sedan

Partistyrelsen har fullt förtroende för Ebba Busch

Kristdemokraternas partistyrelse säger, via partisekreteraren Peter Kullgren, att man har fullt förtroende för Ebba Bush. Det pågår en förundersökning för misstanke om grovt förtal mot Ebba Bush. Anklagelserna är grundlösa, enligt Busch advokat Thomas Olsson.

SR - 5 timmar sedan

Nyfött barn testades positivt – smittades i magen

Ett nyfött barn i Skåne testades positivt för covid 19, och enligt en ny studie måste barnet ha smittats redan i mammans mage. Mamman kom till sjukhuset med symptom på covid 19, och fick ett akut kejsarsnitt eftersom barnet visade tecken på syrebrist och sjunkande hjärtljud. Slutsatsen är att man kan behöva tänka om kring övervakningen av gravida som har covid 19, enligt ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.