Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 03 March, 10:02

Aftonbladet - 22 feb 21 kl. 16:48

Sydafrikanska varianten sprider sig i landet: Är besvärligt▸ Den sydafrikanska coronavarianten har pekats ut som värstingen av de muterade virusen..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sydafrikanska, varianten, spridersig i , landetÄr , besvärligt
YLE - 27 jan 16 kl. 11:36

Zikaviruset sprider sig snabbt - fara främst för gravida

Zikaviruset hotar att sprida sig över nästan hela Amerika, utom Kanada och Chile, varnar världshälsoorganisationen WHO. På institutet för hälsa och välfärd säger man att det är onödigt att bli hysterisk, men att gravida ska vara försiktiga. Det var förra året som zikaviruset upptäcktes i Latinamerika - och nu sprider det sig som en löpeld på kontinenten.

Nyheter 24 - 14 feb 11 kl. 14:20

Protesterna i Iran sprider sig över landet


Regimen försöker nu slå ner de planerade protesterna i Iran. Oppositionsledaren Mir Hossein Mousavi sitter i husarrest. Säkerhetsstyrkor cirkulerar i huvudstaden.

Politikerbloggen - 04 dec 12 kl. 06:00

Oron sprider sig till Jordanien


DEBATT. Jordanien står inför svåra utmaningar. Om kung Abdullah skulle bli nästa statschef att få kasta in handduken i den arabiska våren är frågan om det blir en demokratisk utveckling, en uppgång för en radikal islamism eller sönderfall för landet.

BT - 29 jul 14 kl. 20:26

Näthandel av mat sprider sig

Näthandeln av mat fortsätter att öka och sprider sig nu även utanför storstäderna. Utvecklingen tvingar jättar som Ica att ta fram egna koncept. Men för glesbygdsbor kan tjänsten dröja.

Skånskan - 15 aug 19 kl. 20:30

Flyttar runt för att lära känna landet

BESÖK. Långa, ljusa kvällar. Potatis, kräftor och saltvattensfisk.

BT - 17 jun 14 kl. 09:34

Ensidig Legnemark sprider felaktigheter

Svar till Ida Legnemark (V), BT 11/6. För mig och Folkpartiet är det viktigaste att de välfärdstjänster som erbjuds oss medborgare är av god kvalité, inte vem som utför dem. En mångfald av utförare innebär möjligheter att välja både för dem som använder tjänsterna och för dem som jobbar inom välfärden.

YLE - 16 sep 14 kl. 19:39

Finländska IS-krigare sprider propaganda

Finländare som strider för jihadistgruppen Islamiska staten IS sprider också propaganda på sociala medier. Yles program A-studio rapporterar i kväll om flera finländska profiler som sprider Islamiska statens budskap från Syrien, Irak och från Finland. A-studio har under flera veckor följt med åtminstone sex personers flöden på Facebook, Twitter och Instagram.

Sydsvenskan - 09 feb 11 kl. 12:02

Protesterna i Egypten sprider sig

Foto: Scanpix
Protesterna i Egypten sprider sig till fler delar av landet. Tre personer har dödats.
Tre personer har dödats och fler än 100 har skadades i oroligheter i södra Egypten, uppger tjänstemän för AFP.

Nya Wermlands Tidningen - 20 okt 11 kl. 09:00

Soweto Gospel Choir sprider sin gospel i Karlstad

Starka stämmor, starka färger. Soweto Gospel Choir turnerar världen runt med sin mix av traditionell afrikansk gospel och populärmusik. I kväll kommer den Sydafrikanska kören till Karlstad..

Expressen - 09 jul 12 kl. 12:31

Regnkaoset sprider sig över landet

Regnkaoset sprider sig över landet. Minst 30 villor har drabbats av översvämning efter gårdagens regn i centrala Tierp i Uppland. Även i Dalarna och Norrland har det öst ned.

NSD - 12 sep 12 kl. 10:14

Gruvsektorns oro sprider sig

Oroligheterna inom den sydafrikanska gruvsektorn har spridit sig till jättebolaget Anglo American Platinum. På onsdagen blockerade strejkande gruvarbetare de vägar som leder till anläggningens schakt i närheten av Johannesburg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.