SVT > Sport

Tuesday, 02 March, 08:47

SVT - 22 feb 21 kl. 16:39

Förbundet fördömer påstådda rasismen: ”Fullständigt bedrövligt”Efter den påstådda rasistattacken i cupmatchen mellan Östersund och Landskrona har en utredning startat hos förbundets disciplinära organ. Men redan nu fördömer förbundet händelsen. – Att spelare utsätts för rasism är inget annat än fullständigt bedrövligt, säger svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand till SVT Sport..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Östersund, Landskrona, Fotbollförbundets, Håkan Sjöstrand, SVT Sport

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förbundet, fördömer, påstådda, rasismen, Fullständigt, bedrövligt
Sydsvenskan - 27 sep 14 kl. 15:17

"Hur kan vi använda kulturen för att motverka rasismen? Den borde få mer utrymme"

Någon vecka före valet körde jag bil genom Småland och lyssnade på P3. Det var en talkshow med bland andra artisten Ison Glasgow, aktuell på bokmässan med självbiografin ”När jag inte hade nåt”. Temat var ”hur man hanterar rasism”.

SVT Debatt - 19 feb 14 kl. 11:12

Utrusta polisen med elpistoler och rädda liv

POLISEN Fyra människor miste livet i samband med polisingripanden förra året. Med elpistoler kan fler dödsskjutningar förhindras.  Under 2013 förlorade fyra människor livet i samband skottlossning vid polisingripanden.

Nyheter 24 - 24 jun 18 kl. 15:55

Nu tackar Jimmy Durmaz för stödet efter rasismen och hatet

Det har varit en känslosam dag för landslagspelaren Jimmy Durmaz. Under lördagen förlorade Sverige mot Tyskland och han beskylldes för förlusten. På sin senaste Instagrambild blev han trakasserad med hatiska och rasistiska kommentarer – för att sedan få enormt stöd från fans.

News55 - 12 okt 17 kl. 14:52

Reumatikerförbundet: Smärta är inte en naturlig del av åldrandet

Det råder stor okunskap om reumatiska sjukdomar i Sverige, både när det kommer till hur många som drabbas och när man ska söka hjälp. Den 12 oktober är det internationella Reumatikerdagen och syftet är att öka kunskapen om reumatism och slå hål på de många myter som hindrar att människor får den hjälp de behöver. – Det finns ett enormt kunskapsglapp.

Opinionen.se - 02 dec 13 kl. 11:16

KI: Sänkt krogmoms gav mer jobb


Priserna sjönk med fyra procent och motsvarande 4 000 jobb kom till. Det är effekterna av den sänkta restaurangmomsen, enligt Konjunkturinstitutet, men det finns brasklappar. Sysselsättningen har ökat med motsvarande 4 000 årsarbeten.

Nyheter 24 - 12 mar 14 kl. 22:01

LUF bjöd in SD till demonstration mot rasism: "Jätteledsna"Läs mer

MALMÖ. Som ett svar efter helgens nazistiska överfall i Malmö ville Liberala Ungdomsförbundet i samma stad samla ihop till en manifestation under parollen ”ETT ENAT MALMÖ – NER MED NAZIVÅLDET”."Låt oss kämpa tillsammans"
Det hela marknadsfördes på Facebook, genom att ett event skapades.

SVT Debatt - 24 okt 13 kl. 14:54

Jag tar ansvar för mig själv, boxningsförbundet

BOXNING En hjärnblödning i ringen för 14 år sedan stoppar boxaren Maria Lindberg från att få en svensk proffslicens ? samtidigt måste hon strida för att få boxas med licens från ett annat land. I SVT-dokumentären ”Maria och skuggan” porträtteras turerna mellan Svenska boxningsförbundet och boxaren Maria Lindberg.

SmålandsPosten - 26 jun 13 kl. 16:06

Svenska Jägareförbundet: Färsk undersökning om vargattityder

En alldeles färsk undersökning om attityder till varg och vargförvaltning kommer presenteras av forskaren Camilla Sandström från Umeå Universitet på måndagens seminarium om rovdjursförvaltning i Visby. - När det gäller antalet vargar tyder vår undersökning på att vi nu nått en gräns för hur många vargar som ska finnas i Sverige, säger Camilla Sandström. En alldeles färsk undersökning om attityder till varg och vargförvaltning kommer presenteras av forskaren Camilla Sandström från Umeå Universitet på måndagens seminarium om rovdjursförvaltning.

YLE - 11 sep 17 kl. 06:53

Endast cancern har hållit henne borta från sadeln – livsverket mycket mer än medaljer

Endast cancern har hållit henne borta från sadeln – livsverket mycket mer än medaljer När Kyra Kyrklund med Piccolo år 1979 vann nordiska dressyrmästerskapet i danska Naestved som 27-åring var hon redan en erfaren tävlingsryttare. Hon och Dragon hade ju redan tolv år tidigare vunnit individuellt JNM-silver i Lahtis – då i banhoppning. Att Kyrklund 30 år efter sitt NM-guld blev sjua i dressyr på EM 2009 låter som något taget ur fiktionen.

Cornucopia - 11 nov 17 kl. 13:05

Locket gläntas lite på Operation: Rädda Löfven

Ibland öppnas locket på Operation: Rädda Löfven, som drogs igång när Transportstyrelsehärvan blev publik i juli. Senast har nu det ockerlotteri-, LO- och skattefinansierade sosseriet betalat ut en fallskärm till statsminister Stefan Löfvens statssekreterare, som tog på sig skulden för att på så sätt rädda Löfven. De 1.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Rasismen ökar i SverigeFå domar

När FN för andra gången ska göra en bedömning av de mänskliga rättigheterna i landet har svenska FN-förbundet tillsammans med 32 andra organisationer lämnat in en rapport om läget. En mörk rapport som pekar på "en oroande ökning av rasism"."Djupt bekymrad"– Jag är djupt bekymrad över ökande rasism och intolerans samt växande polarisering i Sverige där allt fler känner utanförskap och frustration.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.