Expressen > Nyheter

Sunday, 07 March, 15:41

Expressen - 22 feb 21 kl. 16:36

SL-resorna ökar – få använder munskyddResandet i Stockholms lokaltrafik är kvar på höstens låga nivåer – men en successiv ökning har synts sen årsskiftet.Samtidigt är det få som väljer att ha munskydd på sig.– Munskyddsanvändandet är lågt, säger Claes Keisu, pressansvarig på SL..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholms, Claes Keisu, SL

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SL-resorna, ökar, , använder, munskydd
Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 21:20

Sju av tio använder sociala medier

Nätet tar allt större plats i vårt umgänge med andra människor. Fler än sju av tio svenskar använder sociala medier, visar ny statistik.
Användningen av sociala medier ökar rejält efter att ha legat relativt stilla i flera år.

BT - 23 okt 14 kl. 21:21

Sju av tio använder sociala medier

Nätet tar allt större plats i vårt umgänge med andra människor. Fler än sju av tio svenskar använder sociala medier, visar ny statistik. Användningen av sociala medier ökar rejält efter att ha legat relativt stilla i flera år.

BT - 23 okt 14 kl. 22:06

Så många använder sociala medier

Nätet tar allt större plats i vårt umgänge med andra människor. Fler än sju av tio svenskar använder sociala medier, visar ny statistik. Användningen av sociala medier ökar rejält efter att ha legat relativt stilla i flera år.

YLE - 26 nov 15 kl. 09:09

Var tionde använder inte säkerhetsbälte

Av dem som kör i tätort låter ungefär tio procent bli att använda säkerhetsbälte. Enligt Joonas Turtonen på Hälsa och trafik beror det här på att många trafikanter glömmer att man vid en hastighet högre än åtta kilometer i timmen inte längre kan hålla fast sig. I baksätet är det ännu fler som sitter obältade, ungefär tolv procent.

Dagensanalys.se - 25 apr 17 kl. 17:48

Millennials positiva till att företag använder AI i reklamkampanjer

En ny undersökning från Rocket Fuel, som tittat på konsumenters attityder till artificiell intelligens, visar att yngre konsumenter är mer positiva till AI än äldre. Mest positiva är åldersgruppen millennials (födda mellan 1982 och 2011) där mer än två tredjedelar ser direkta fördelar med att företag använder AI för att påverka deras köpbeteenden. Undersökningen Consumer Perceptions of AI Survey visar att nästan två tredjedelar av alla tillfrågade anser att AI är en positiv och spännande teknikutveckling.

Dagensanalys.se - 28 aug 17 kl. 13:00

Så använder du push-notiser effektivt

Varje dag bombarderas du av notiser från din telefon. Det kan vara nya mail såväl som korta nyhetsuppdateringar eller vad dina vänner gjort på sociala medier. Ibland kan det kännas för mycket, men studier visar att effektiva push-notiser är bra både för företaget och användaren.

YLE - 08 sep 17 kl. 05:51

Polisen både använder och får utstå mer våld

Både våldet mot polisen och det våld som polisen själv använder har ökat i jämn takt de senaste åren. Från 1999 till i fjol hade fallen ökat till det dubbla, uppger man vid Polisyrkeshögskolan. Från och med början av fjolåret har poliserna gett redogörelser över situationer där de använt maktmedel.

YLE - 06 okt 16 kl. 10:19

Våld vardag för polisen - men polisen använder sällan vapen själv

Polisen i Finland är rätt återhållsam vad gäller bruk av våld. En kartläggning, som Polisyrkeshögskolan har gjort på uppdrag av Polisstyrelsen, visar till exempel att polisen allt mer sällan använder vapen. Polisen utsätts ändå själv ofta för våld.

YLE - 25 jul 17 kl. 14:17

Allt yngre använder drogen gamma i huvudstadsregionen

Två personer misstänks för överdos av drogen gamma i Esbo. De medvetslösa personerna påträffades av polisen i ett fordon på väg till Jorvs sjukhus. - Gamma är en drog som förvandlas till ett lakton, i gatuslang kallat "lakka" som har funnits i gatubilden ett tag nu, berättar kriminalöverkonstapel Jussi Kivinen på Västra Nylands polisinrättning.

Dagensanalys.se - 12 maj 19 kl. 22:45

Färre använder en annonsblockerare på desktop – men i mobilen dubblar antalet

Andelen internetanvändare som har en annonsblockerare är på den lägsta siffran på tre år, visar en ny undersökning. Enligt Association for Online Publishing, som analyserat data mellan Q1 2016 och Q4 2018 hos flertalet publicister, är det allt färre som använder en annonsblockerare på desktop. Men på mobilen ökar antalet.

Expressen - 01 okt 15 kl. 16:49

Halva befolkningen använder Swish

Användningen av bankernas mobila betalsystem Swish ökar stort bland svenskar. I en ny undersökning uppger 51 procent att de använder appen. Appen har nu gått om Klarna och Paypal som den mobila betaltjänst som används mest.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.