DalaDemokraten > Nyheter

Tuesday, 02 March, 11:33

DalaDemokraten - 22 feb 21 kl. 16:38

Insändare: Dags att kräva politiskt ansvar i Ludvika kommun!Vi behöver bli bättre på att utkräva politiskt ansvar och ställa makthavare mot väggen.....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Ludvika

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Dagsatt , kräva, politiskt, ansvari , Ludvika, kommun
Dalarnas tidningar - 15 maj 20 kl. 09:32

INSÄNDARE: Dags för politiskt ansvar

Allt fler politiker argumenterar nu för att vi alla har ett gemensamt ansvar för att vårt....

Vestmanlands Läns Tidning - 14 sep 20 kl. 07:42

Insändare: Dags att acceptera ett nej

Hur svårt kan det vara att acceptera ett politiskt beslut om att lägga ner flygplatsen, som det....

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

YA - 01 aug 18 kl. 02:02

Insändare: Inkonsekvent om stadsarkitekt

I en insändare har jag påpekat det inkonsekventa handlandet av Christer Akej då han, tillsammans med annan, föreslår att stadsarkitekttitulaturen ska återinföras efter det att han var den politiskt ansvarige för att tjänsten övergick i annan form. .

YA - 22 dec 18 kl. 03:03

Insändare: Politiskt harakiri eller självmål?

Replik på Lars Lundbergs insändare 18 december.

YA - 09 aug 19 kl. 02:02

Insändare: Sakfrågan var skicket på Smedstorpsbadet

Svar på insändare från Tina Bergström-Darrell (S) den 29 juni angående Smedstorpsbadet. Jag betvivlar inte att du är politiskt engagerad. Men vi måste hålla oss till de spelregler som finns.

Trelleborgs Allehanda - 22 aug 19 kl. 00:00

Insändare: Hur är det möjligt?

Många gånger har väl tanken slagit mig att ”Man borde skriva en insändare” när jag läser i TA om något märkligt politiskt beslut som gör att jag höjer ögonbrynen. Många gånger slutar det med att jag tänker att det finns säkert någon anledning till att politikerna har känt sig ”tvungna” att prioritera på detta vis. Det finns säkert flera sidor av myntet och det är nog så att jag inte är tillräckligt insatt i den här frågan.

Kristianstadsbladet - 16 maj 19 kl. 05:00

Insändare: Rent på vårdcentralen – en ideologisk fråga

För ett antal år sedan togs ett politiskt beslut att lägga ut städningen i primärvården på entreprenad. Fram till beslutet hade varje vårdcentral sin egen lokalvårdare som var en del av personalgruppen och gemenskapen, av flera anledningar är det dags att gå tillbaka till den lösningen anser Ylva Månsson, huvudskyddsombud för Kommunal Skåne..

DalaDemokraten - 09 sep 14 kl. 10:53

Insändare: Alla ska med, även djuren!

Det finns bara ett politiskt parti i Sverige idag som vill att alla individer ska få sina rättigheter och att alla ska få ta del av välfärden. Djurens parti utmanar i år de etablerade partierna. De gamla partierna talar ofta om välfärd åt alla.

DalaDemokraten - 24 sep 14 kl. 11:10

Insändare: Politik och äkta makt

Alla människor vill kunna känna meningsfull lycka och undvika lidande. Hur vi tillsammans når dit, är det jag vill politik ska handla om. Vi som engagerar oss politiskt är människor precis som alla andra.

DalaDemokraten - 05 dec 14 kl. 09:25

Insändare: Nyval

Statsministern meddelade idag att han kommer att utlysa nyval. Det är en situation som de borgerliga partierna och Sd har tvingat fram. Sverige har ett nytt politiskt läge och ett nytt val till riksdagen kommer att hållas den 22 mars..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.