IDG > IT

Saturday, 27 February, 16:44

IDG - 22 feb 21 kl. 15:37

Apple vidtar åtgärder för att hindra Silver Sparrow från att spridas
Silver Sparrow kontaktar en server en gång i timmen och finns för både Intel- och M1-Macar..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Silver Sparrow, Sparrow, Intel, M1-Macar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, vidtar, åtgärderför att , hindra, Silver, Sparrowfrån , att spridas
YLE - 05 jul 16 kl. 07:42

Kubas förbund om våldtäktsfallet: Vi vidtar åtgärder

Sex kubanska landslagsspelare i volleyboll är gripna i Tammerfors, misstänkta för grov våldtäkt. Nu har landets förbund reagerat. Vi vidtar åtgärder, så att rättvisa skipas, skriver förbundet i ett pressmeddelande.

IDG - 29 jan 20 kl. 18:43

Apple vidtar åtgärder på grund av coronaviruset


Antalet resor till och från Kina begränsas till ett absolut minimum och samtliga anställda i landet får särskilda omvårdnadspaket..

DI - 02 jan 15 kl. 07:36

Ryssland vidtar åtgärder för att stödja flera stora företag

Den ryska staten uppgav på nyårsafton att man vidtar åtgärder för att stödja flera stora ryska företag. Staten kommer att stödja gasprojekt och även tillhandahålla kapital till Gazprombank som är den tredje största långivaren i landet.Det rapporterar The Wall Street Journal..

DN - 13 jun 17 kl. 16:19

EU vidtar åtgärder mot Polen, Tjeckien och Ungern över flyktingar

EU vidtar åtgärder mot Polen, Tjeckien, och Ungern efter att de misslyckats med att ta emot sin andel av de flyktingar som kom under flyktingkrisen 2015, rapporterar AFP..

DI - 14 sep 18 kl. 17:52

Nasdaq Clearing vidtar åtgärder efter norska traderns förlust

Nasdaq Clearing vidtar åtgärder för att minska riskprofilen i spåren av den default som skedde tidigare denna vecka, såsom att marginalkraven höjs. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 okt 18 kl. 16:04

Norwegian vidtar åtgärder för att ta sig igenom vintern

Flygoperatören Norwegian kommer att minska sin kapacitet och lägga ned vissa rutter under kommande fyra till sex månader. Bolaget vidtar åtgärder för att ta sig igenom vinterperioden..

DN - 25 jan 18 kl. 12:02

Apple lanserar åtgärder för försämrade mobiler

  Iphone-ägare blev rasande när Apple i mellandagarna bekräftade att mobilerna blir långsammare ju äldre batteriet är. En rad länder har stämt teknikjätten och nu vidtar bolaget åtgärder som ska lösa problematiken..

DN - 08 sep 18 kl. 06:54

Apple kastar ut Alex Jones från Appstore

Även teknikjätten Apple vidtar åtgärder mot konspirationsteoretikern Alex Jones och hans sajt Infowars. Jones app har konstaterats vara stötande, och tas bort från Appstore. Nyligen blev han permanent avstängd från Twitter.

IDG - 09 aug 20 kl. 12:34

Apple vidtar rättsliga åtgärder mot företag med päron-logotyp


Påstår att Apple gjort samma sak mot flera mindre företag med fruktrelaterade logotyper..

BT - 15 mar 20 kl. 09:06

Herrljunga vidtar åtgärder mot virusspridning

Alla publika evenemang ställs in och allmänheten uppmanas undvika besök på kommunens boenden. Även träning och simskola ställs in när Herrljunga kommun ska hindra spridning av coronaviruset. Och kommunledningen förbereder hemarbete..

Skånskan - 13 mar 20 kl. 16:05

Svenska kyrkan vidtar åtgärder

ESLÖV Coronoaspridningen har även fått Svenska kyrkan Eslöv att vidta förebyggande åtgärder. Vissa evenemang kommer att ställas in framöver.– Det handlar i främsta hand om de evenemang som riktar sig till våra äldre, säger Réene Backe som är informatör på Svenska kyrkan Eslöv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.