Expressen > Sport

Sunday, 28 February, 10:44

Expressen - 22 feb 21 kl. 15:56

Vändningen: ”Handlar om ett missförstånd”Rasism och stenkastning.Östersunds FK hade en speciell bortamatch mot Landskrona i svenska cupen men nu hävdar supporterpolisen Mats Lilja att allt rör sig om ett missförstånd.Stenkastningen var snö och is som föll och apljuden var skånska.– Han tar den grova skånskan på något felaktigt sätt helt enkelt, säger Mats Lilja..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
FK, Landskrona, Mats Lilja

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vändningen, Handlarom ett , missförstånd
YLE - 26 mar 15 kl. 16:38

"Det handlar ofta om att bli nonchalerad eller missförstådd"

Visst känner jag igen kommentarerna, säger patientombudsmannen i några kommuner i Västnyland, Birgitta Gran, när Yle Nyheter ber henne läsa igenom vår artikel om vårdfel, som lett till livlig debatt på Svenska.yle.fi.

YLE - 29 jun 16 kl. 05:58

Vanda kände sig missförstådd – förnyade varumärket

Vanda har förnyat sitt varumärke medan Helsingfors håller på att göra det. Esbo profilerar sig som en innovationsstad och lade nästan 90 000 euro på marknadsföringen av det i fjol. Vanda beslöt i fjol att förnya sitt varumärke.

YLE - 09 jul 13 kl. 07:05

"Missnöjet är ett missförstånd"

Mycket av missnöjet från Jakobstads grannkommuner beror enligt Anna-Maja Henriksson, justitieminister och fullmäktigeledamot i Jakobstad (SFP), på bristande kommunikation eller missförstånd. - Det är dags att vi sätter oss ner för att prata och lyfter fram de frågor som irriterar, säger Henriksson. - Vi måste ta reda på vad som riktigt är bekymret i dag, det har varit för lite informella samtal, fortsätter Henriksson.

Sydsvenskan - 09 aug 13 kl. 06:30

Så lätt att saker missförstås

Jag har inte tid. Och det har ärlig talat ingen annan heller. Det är så lätt att saker missförstås.?

YLE - 04 dec 15 kl. 16:06

"Tomtehistorien i Maxmo var ett missförstånd"

Nyheten om predikobiträdet som ska ha sagt att tomten inte finns basunerades ut i hela Norden. Men nu berättar hon att det hela var ett missförstånd. Predikobiträdet Marja-Lena Södergård har följt den senaste veckans händelser med förvåning.

Sydsvenskan - 23 jun 13 kl. 06:30

Missförstånd gjorde slaskspann till Buddha

FRÅGA: 1. Jag har länge gått och undrat över uttrycket halvdan i betydelsen inte tillräckligt bra, dålig, måndagsexemplar etc. Är det ett uppsvenskt uttryck som uttrycker nedvärderande av något som är halvt danskt till exempel Skåne?

ÖstersundsPosten - 09 mar 15 kl. 12:30

Missförstånd stoppade Kingen i P4

Det var ett missförstånd mellan sändningsledningen på Sveriges Radio och ett produktionsbolag som gjorde att sändningen i lördagskväll inte kom i gång som den skulle. Endast de sista tio minuterna av den inspelade "När rocken kom till Sveg" med Kingen i P4 Live hördes..

YLE - 27 jul 15 kl. 13:39

Sannfinländsk respons: Immonens inlägg har missförståtts

Responsen från de egna leden är enig. Olli Immonens Facebookinlägg om mångkultur har med avsikt missförståtts. Det säger Sannfinländarnas partisekreterare Riikka Slunga-Poutsalo från Lojo som personligen inte tar ställning till inlägget.

YLE - 27 jul 15 kl. 13:39

"Immonens inlägg har missförståtts"

Responsen från väljarna är att Olli Immonens Facebookinlägg om mångkultur med avsikt har missförståtts. Det säger Sannfinländarnas partisekreterare Riikka Slunga-Poutsalo från Lojo som personligen inte tar ställning till inlägget. Lojopolitikern Riikka Slunga-Poutsalo tar inte ställning till partikamratens skriverier på Facebook eftersom det inte ligger på hennes bord.

Dagensanalys.se - 23 apr 18 kl. 11:01

Mycket stress kring GDPR beror på missförstånd

Det är snart bara en månad kvar innan den nya dataskyddsförordningen GDPR träder i kraft. Det har givetvis gjort en hel del företag stressade med att hinna bli klara, men enligt många experter beror oron i flera fall på missförstånd kring vad den nya lagen innebär. Computer Sweden har listat några av de vanligaste missförstånden.

Alliansfritt Sverige - 06 sep 14 kl. 11:50

Sundsvallsmoderaterna efter låtstölden: orsaken är ett missförstånd och det är alltid ett missförstånd

Moderaterna i Sundsvall behövde en låt till sin radioreklam, och de hade valt den gamla discodängan "We are family". De verkar ha missat att det krävs ett godkännande från upphovsmännen och de två förlag som äger rättigheterna till låten. Men Sundsvallsmoderaterna hade varken frågat om lov eller betalat för rättigheterna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.