GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 24 February, 22:03

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:19

Jay-Z säljer champagneföretagRapstjärnan och affärsmannen Jay-Z väljer nu att sälja hälften av sitt champagnebolag Armand de Brignac till franska lyxmärkeskoncernen LVMH. Jay-Z köpte ursprungligen upp bolaget 2014 efter att märket bland annat figurerat i en musikvideo signerad honom själv. 2019 såldes drygt 500 000 flaskor av lyxmärket som kan kosta mellan 300 till 950 dollar men förra året sjönk dock den generella champagneförsäljningen som en konsekvens av coronapandemin..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Jay, Armand, Brignac, LVMH

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jay-Z, säljer, champagneföretag
YLE - 01 jul 17 kl. 05:03

Att tvätta sig ren i regnbågens alla färger – Pride gör att företag och myndigheter polerar ytan

"Pinkwashing", säger en del om myndigheternas deltagande i lördagens prideparad i Helsingfors. Pinkwashing innebär att ge sken av hbtiq-vänlighet utan att åtgärda någonting – men det går också att skrubba sig i grönt för att verka mer miljövänlig eller i vitt för att bland annat censurera. På lördagen tågar prideparaden genom Helsingfors och i år deltar förutom privatpersoner och företag också flera myndighetsorganisationer på Diskrimineringsombudsmannens inbjudan.

SVT Debatt - 18 jun 13 kl. 11:55

Festivaldöden är de trötta rockgubbarnas fel

FESTIVALDÖDEN Festivalkolosser som Hultsfred och Peace & Love går i graven ? och skyller på svikande publik. Men de verkliga svikarna är festivalarrangörerna, trötta gubbar som envisas med att boka sina gamla favoritband.

Dagens PS - 04 okt 19 kl. 09:17

Italiensk supersportbil med amerikansk teknik

När man talar om italienska supersportbilar så är det med största sannolikhet Ferrari som först dyker upp i tankarna och det är ju egentligen inte underligt med tanke på att nya modeller dyker upp i en strid ström. De har liksom blivit sinnebilden för italiensk sportbilstillverkning. Men det finns andra som också gjort avtryck på oss älskare av italiensk design och prestanda men som inte längre förgyller våra sidor med nyheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.