Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 03 March, 10:13

Aftonbladet - 22 feb 21 kl. 15:52

Få andra kan vara dryga som Ygeman▸ Åsiktskorridoren av och med Ulrica Schenström, Anders Lindberg, Lina Stenberg och Ingvar Persson.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Ygeman, Ulrica Schenström, Lindberg, Stenberg, Ingvar Persson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: andra kan vara , drygasom , Ygeman
Cornucopia - 24 jan 16 kl. 12:00

Ygeman snurrar bort sig om personlig beredskap

Bonnier/Expressen har en lång intervju med en av tre begåvade ministrar i regeringen, den hyllade mediala krisklippan Anders Ygeman. Dessvärre kör Ygeman i diket när det gäller civilförsvar och personlig beredskap, för han "bor i stad", där man tydligen inte behöver beredskap.
Inrikesminister Anders Ygeman (s)Dessvärre återupprepar inrikesminister Ygeman mytologin om 72 timmars personlig beredskap, som är något som den frivilliga försvarsorganisationen Civilförsvarsförbundet har hårdlanserat.

Cornucopia - 15 aug 16 kl. 10:23

Ygeman: "Jag har varken motarbetat sportskytte eller sportskyttar"

I lördags hittades den så tidigare hyllande inrikesministern Ander(s) Ygeman på Twitter. Där hävdade han att han "varken motarbetat sportskytte eller sportskyttar" och använde repliken "trams" när han fick kritik av väljare.
Anders Ygeman (s).

Cornucopia - 15 okt 16 kl. 13:08

Varför gör Anders Ygeman PR för ett börsbolags produkter?

Medan ansvarsområdet polisen och rättsväsendet förfaller och rutinmässigt lägger ner anmälningar har inrikesministar Anders Ygeman flera gångar gjort PR för ett börsbolags produkter. Det luktar illa och felprioriteringar, men få verkar kritisera att ett statsråd gör reklam för ett bolags produkter, som rent av är lagligt.
Inrikesminister Anders Ygeman (s).

Cornucopia - 24 nov 16 kl. 12:35

Anders Ygeman accepterar polisens totala kollaps - avser inte göra något

Inrikesminister Anders Ygeman (s) accepterar polisens totala kollaps och säger nu att det kommer bli ännu värre nästa år. Hans och regeringens åtgärder är dock inga alls utan han har fortsatt förtroende för högsta polisledningen. I verkligheten är det dags att Ygeman tar sitt ansvar och dels sparkar hela högsta polisledningen samt avgår själv.

Cornucopia - 28 nov 16 kl. 11:44

Anders Ygeman (s) - en svag kraftlös pratkvarn

Inrikesminister Anders Ygeman (s) var initialt mångas, inklusive min, favoritminister i den annars så skrämmande dåliga regeringen. Men det har sedan den initiala förtjustningsfasen under 2015 nu visat sig att Ygeman bara är en pratkvarn. En svag kraftlös floskelmaskin man skickar fram för att det ska verka som man gör något.

Cornucopia - 12 jan 16 kl. 14:28

FLASH: Ygeman - Sveriges vapenlagstiftning är ett föredöme - halvautomaterna ska vara kvar

På inrikesminister Anders Ygemans (s) presskonferens på Folk & Försvar berömde Ygeman svensk vapenlagstiftning om ett föredöme i EU. Regeringens linje är att dagens halvautomater ska vara kvar, men det svenska och finska undantaget för helautomater (k-pistar) blir svårt att behålla.
Anders Ygeman på presskonferensen på Folk & Försvar.

Cornucopia - 22 jun 17 kl. 15:19

Ygeman har tappat kontakt med verkligheten och bör avgå

"Hjälp oss! Hjälp oss!" - rikspolischef Dan Eliasson"Att säga att polisbristen är akut, det är att ta till överord.

Cornucopia - 30 jul 17 kl. 13:42

Ljuger Ygeman eller sammanträder säkerhetsrådet i osäkra lokaler?

Fd inrikesminister Anders Ygeman (s) hävdar att han inte informerade statsminister Löfven om Transportstyrelsens läcka då det inte fanns någon säker lokal. Men en gång i månaden träffas regeringens säkerhetspolitiska råd (säkerhetsrådet i rubriken för att korta ner). Antingen diskuterar regeringens viktigaste ministrar säkerhetspolitik i en osäker lokal, eller så ljuger Ygeman om frånvaron av säkra lokaler.

Cornucopia - 16 jun 17 kl. 10:33

Ygeman smet från hyra och hade ett 30-tal anmärkningar hos Kronofogden

Inrikesminister Anders Ygeman (s) har varit yngre och vi vet alla att allt man gjort tidigare ska användas för att döma lämpligheten som minister, t ex en obetald TV-licens. Ygeman visar sig ha smitit från hyran när han utan hyresvärdarnas vetskap ska ha drivit ett kollektiv, som totalkvaddade en villa. Därtill hade han ett 30-tal ärenden hos Kronofogden, och allt detta var medan han tydligen var SSU-ordförande.

Cornucopia - 12 jun 17 kl. 12:06

Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna

Så har inrikesminister Anders Ygeman (s) äntligen reagerat på att åtta nya problemområden uppstått under året och att allt färre poliser arbetar med ingripandeverksamhet medan allmänheten får se sina polisanmälningar skrivas av omgående. Ygeman(s) åtgärd är att driva med att Moderaterna inte har tillgång till polisens hemligstämplade rapport.
"Hö, hö!

Cornucopia - 07 apr 20 kl. 08:30

Anders Ygeman 2017: "Modernt civilt försvar kan inte bygga på [lager och skyddsmasker]"

År 2017 höll dåvarande inrikesminister Anders Ygeman (S) ett tal om det moderna civila försvaret. Beskedet var bland annat att det inte kan bygga på forna tiders lager, att det ska fokusera på IT och att det ska värna demokratin. 2020 har vi inga lager och regeringen gick vidare med sitt förslag om att begränsa demokratin och låta regeringen köra över riksdagen med dekret.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.