Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 03 March, 05:59

Vimmerby Tidning - 22 feb 21 kl. 15:32

Vill ha kvar sin gympasal: "Rusta inte ned landsbygden"När kommunen ska spara kan gymnastiksalen i Björkfors komma att rivas. "Det är verkligen inget bra förslag", säger Lars Schedenborg, ordförande för ortens bygderåd..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Björkfors, Lars Schedenborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill ha kvarsin , gympasal, Rustainte , ned, landsbygden
Skånskan - 19 jun 19 kl. 01:30

Kärn­va­pen­staterna måste rusta ned

Det är stor risk att den kärn­va­pen­ned­rust­ning som på­gått i 30 år vänds i upp­rust­ning, kon­sta­terar Stock­holms freds­forsk­nings­in­sti­tut, Sip­ri, i sin nya rap­port.
I dag finns det i världen cir­ka 14 000 kärn­strids­spetsar i världens nio kärn­va­pen­makter. Före 1989 fanns det mer än fyra gånger så många i världen.

Expressen - 12 maj 18 kl. 15:31

Nordkoreanska medier: Landet börjar rusta ner

Nordkorea har börjat rusta ned sin kärnvapenanläggning, uppger statliga KCNA enligt AFP.Beskedet kommer dagen efter USA:s utrikesminister utlovat landet ekonomisk hjälp i utbyte mot skrotandet av kärnvapen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Låt oss rusta ned försvaret ännu mer

Å andra sidan har jag alltid tyckt att vädret har varit trist häromkring. Ett krigsutbrott vore ett utmärkt tillfälle att flytta till soligare breddgrader..

Aftonbladet - 12 aug 17 kl. 04:00

Därför borde Sverige rusta ned – inte upp

DN - 10 maj 18 kl. 16:00

S borde rusta ned hyckleriet om Nato

Sverige fördjupar försvarssamarbetet med USA. Socialdemokratin utesluter ändå ett medlemskap i Nato, där USA dominerar. Det är dags att göra upp med dubbelmoralen..

Skånskan - 19 jul 19 kl. 05:30

Rusta Skånes småföretag

Skånes småföretag behöver stärkas och rustas inför lågkonjunkturen. Fyra av fem jobb skapas i små och medelstora företag. När tillväxten nu mattas av är det viktigare än någonsin att stärka och stötta Skånes småföretag.

Sydsvenskan - 26 jul 13 kl. 06:30

En stark hand slöt sig kring hans näsa och mun och en arm grep tag runt hans midja och slet ned honom från pollaren.?Ligg still.?En väsande röst tätt intill hans vänstra öra. Okänd. Han låg på magen med ansiktet i gruset. Kunde inte, vågade inte vända

Högtrycket som dragit in från öster bestämde sig för att stanna kvar. Den sista helgen i juli trängde malmöborna ihop sig på stadens stränder Ribersborg och Sibbarp, och sökte svalka i det tjugogradiga havet. Värmen höll i sig under veckan som följde och glassfabrikanterna och ölutkörarna hade bråda dagar.

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 08:01

Tennisklubb vägrar rusta upp

Foto: Jan Samuelsson
Smörlyckans utomhusbanor är i akut behov av underhåll. ATL vill inte satsa pengarna. De skyller på att kommunen tecknar kortfristiga avtal.

DalaDemokraten - 04 sep 13 kl. 20:31

Mögel i gympasal

Falun Hälsingbergsskolans gympasal stängs 3-4 veckor för mögelsanering, berättar Tomas Jönsson, rektor. Det är Byggtjänst, entreprenör åt Kommunfastigheter som ska utföra ....

YA - 14 maj 14 kl. 09:46

Rusta vill bygga ut varuhuset och lagret

Rusta vill bygga ut för att få plats med mer varor i varuhuset och lagret. Eventuellt kan butiken även behöva nyanställa.
– Varuhuset i Ystad är 1 800 kvadratmeter stort och lite mindre än våra andra varuhus.

SmålandsPosten - 18 sep 14 kl. 06:23

?Rusta upp stigen till pulkabacken?

Pulkabacken Lyckans höjd har gjorts i ordning och blivit en populär plats i Liatorp.
Men det är svårt att ta sig dit eftersom stigen är så dålig.
Nu vill Liatorps samhällsförening att kommunen rustar upp den.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.