Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 26 February, 01:30

Vimmerby Tidning - 22 feb 21 kl. 15:33

Lägenhetsbygget är i farozonen: "Det är en dålig affär"Styrelsen i Stiftelsen Kindahus är oenig kring lägenhetsbyggnationen i centrala Rimforsa. "Det är en dålig affär", konstaterar den andre vice ordföranden Johan Igheimer (M)..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Stiftelsen Kindahus, Rimforsa, Johan Igheimer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lägenhetsbyggetär i , farozonenDet är en , dålig, affär
YLE - 23 apr 14 kl. 04:47

HOK-Elanto hårdsatsar på säkerhet - våld vardag i småaffärer

Hot och våld har ökat inom affärsbranschen. Speciellt småaffärer som håller öppet dygnet runt är i farozonen. Det här uppger man vid arbetshälsoinstitutet.

GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 20:16

Dålig luft hotar centrala byggprojektet

Planerna på att bygga fem nya kvarter med bostäder och kontor ovanpå E45 i centrala Göteborg är i farozonen. Det efter att luftkvaliteten i området har dömts ut.
– Vi har vetat om att det är dålig luft, men inte att det är riktigt så dåligt som beräkningarna visar, säger Anna Samuelsson på Stadsbyggnadskontoret..

Barometern - 22 apr 14 kl. 13:43

Åtta jobb i farozonen

Blomstermåla Metallgjuteri har försatts i konkurs.
Åtta personer riskerar att förlora jobben, men man siktar på att rekonstruera företaget.
Enligt konkursförvaltaren Bill Kronqvist är orsaken till konkursen inte sviktande orderingång.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 14:00

Karneval i farozonen i spex

LUND Lundakarnevalen står inför dörren men redan på tisdag, har Var Gladspexarna premiär på sitt nygamla spex En karnevalssaga. ERWP.fif(5)– Var Gladspexarna bildade för 20 år sen och det första spexet var samma historia.

YLE - 23 apr 14 kl. 04:47

Butikspersonal sköter både stålar och busar

Hot och våld har ökat inom affärsbranschen. Speciellt småaffärer som håller öppet dygnet runt är i farozonen. Det här uppger man vid Arbetshälsoinstitutet.

Skånskan - 05 dec 18 kl. 07:42

Satsar på gammalt och nytt i Marieholm

marieholm Kommunala bostadsbolaget Ebo köper ett bolag som äger fyra lägenheter i Marieholm och planerar för ytterligare tolv.Företaget heter Pemasund Bostäder AB. Kommunstyrelsen godkände nyligen att Ebo köper samtliga aktier i bolaget.

Kristianstadsbladet - 10 jan 13 kl. 11:00

Så blir nya gallerian

Nu har Steen och Ström sökt bygglov för nästa etapp av nya gallerian. Men de tidigare planerna på lägenheter i Östra Centrum saknas. Sedan Peab backade har inget annat bolag visat intresse för att bygga bostäder.

YLE - 23 jan 13 kl. 23:16

Axxell klarar inte ekonomin

Spela upp klipp på ArenanAxxell inleder samarbetsförhandlingar i februari med alla personalgrupper. Personal kommer att sägas upp, enheter kan komma att dras in.
Fakta om Axxell Axxell grundades 1.

HBL - 07 feb 14 kl. 14:33

Gamla stan tystnar i februari

BORGÅ. Gamla stans gator är aldrig så öde som i februari. Många företagare passar på att pusta ut.

PrivataAffärer - 09 aug 20 kl. 17:31

Spelpaus hjälper dig som har spelproblem

Det är ett nationellt avstängningsregister och en bra trygghet för dig som ligger i riskzonen eller lider av spelproblem. Genom att anmäla dig till Spelpaus pausar du dig själv från allt spelande under en tidsbestämd period som du väljer själv. Alternativen är 1 månad, 3 månader, 6 månader och tills vidare (minst 12 månader).

Dagens PS - 02 okt 17 kl. 14:47

Nya teknologier och spelproblem – finns det något hopp?

I SAMARBETE MED IGC: Även om nya teknologier kan bidra till att vi drömmer mer om storvinsterna och jackpottarna kan de också motbalansera spelandet. Läs artikeln här. Sedan slutet av 1990-talet har onlinespel för pengar, däribland spel som casino och odds online, varit en av världens allra mest lönsamma affärsverksamheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.