Expressen > Opinion

Tuesday, 09 March, 07:31

Expressen - 22 feb 21 kl. 15:42

Hyckleri när bryggarna attackerar alkoholskatterDet är inte första, andra eller ens tredje gången som bryggarna använder gränshandeln som murbräcka mot svensk alkoholpolitik i allmänhet och svenska alkoholskatter i synnerhet, skriver IOGT-NTO:s förbundsordförande Johnny Mostacero. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IOGT-NTO, Johnny Mostacero

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hycklerinär , bryggarna, attackerar, alkoholskatter
Dagensanalys.se - 27 apr 18 kl. 14:49

Bonnier attackerar Blondinbella samtidigt som de listar sina egna fantasi-siffror på Ocast

Nu är Bonnier-ägda Resumé igång igen med att kasta sten i glashus. Attacken mot Blondinbella och hennes besökartal till sin blogg är ren hyckleri när de själva visar sina siffror på Ocast. Resumé påstår själva att de har 412 972 svenskar som besöker deras sajt i total räckvidd varje månad.

Kristianstadsbladet - 22 jul 14 kl. 11:59

Nya regler ställer till det för småbryggarna

Arkivbild: Annica Jönsson
Den första september inför systembolaget nya regler för mikrobryggerier. Bryggarna själva har fortfarande inte fått veta hur det ska komma att fungera.
– De nya reglerna är väldigt otydliga, det kan inte säga att det är det här eller det där som gäller, säger Christoffer Ljunggren, bryggare på Klackabackens bryggeri i Kristianstad.

Expressen - 18 dec 19 kl. 20:37

Bryggarna blir vinnare i ölstriden i Göteborg

Göteborgs kommun har lyssnat på de lokala mikrobryggerierna efter höstens ölstrid. Social resursnämnd har beslutat om smakprov på 15 centiliter öl i fortsättningen, i linje med vad bryggarna själv föreslagit..

Dagens PS - 10 okt 17 kl. 11:26

”Sveriges feministiska utrikespolitik är hyckleri”

”Det är djupt oanständigt och direkt lögnaktigt”, skriver krönikören Marcus Birro och rasar mot vissa politiker som håller den feministiska fanan högt.  Detta är en krönika. I texten är det krönikörens åsikter som förs fram, inte DagensPS.

Cornucopia - 21 jul 20 kl. 17:00

Allting är inte en politisk handling, hyckleri eller dubbelmoral

Det är i ett allt mer polariserat debattklimat allt vanligare att tolka allting en motpart gör som en politisk handling, för att så så vis måla ut hyckleri eller dubbelmoral. Men allting är faktiskt inte en politisk handling, utan beror på helt andra omständigheter och nedan har ni några exempel på varför.Nej, inte helller svenska flaggan är politisk.

Expressen - 02 dec 13 kl. 01:41

Med hyckleri som politiskt argument

När Socialdemokraterna ger samma besked om skatten som M kallar Reinfeldt det för hyckleri - Hyckleri var ordet, skriver Magdalena Andersson..

Skånskan - 26 jan 16 kl. 14:00

Sant hyckleri

Opinion Att fackförbundet Kommunal slösar på sina medlemmars pengar på ett oansvarigt sätt visset folk vid det här laget, liksom att ledningen och andra högt uppsatta S-märkta profiler haft en gräddfil till bostäder.
Men det är frågan om inte nyheten om att Kommunal äger aktier i det privata vårdföretaget Attendo till ett värde av tre miljoner kronor provocerar lika mycket som exemplen ovan. Man profiterar alltså på just den verksamhet som man demoniserat och säger sig ha rent ideologiska invändningar mot.

YLE - 10 mar 17 kl. 08:58

Norska kritiken: ”Hyckleri” att skidförbundet står för Johaugs domstolskostnader

Det norska skidförbundet får ta emot hård kritik i hemlandet. Enligt flera experter som VG talat med låter det inte bra att en dopningsdömd idrottare får ekonomiskt stöd. – Det är ovanligt att advokatkostnaderna betalas av ett nationellt idrottsförbund.

Skånskan - 26 jul 18 kl. 17:46

Världen behöver frihandel utan hyckleri

Få frågor har lett till så öppet hyckleri som debatten om tullar och andra handelshinder i spåren på president Donald Trumps försök att skapa nya villkor för världshandeln.
Kina, den största hycklaren, använder olika metoder för att hålla tillbaks import inklusive höga tullar samtidigt som man dumpar in varor på andra länders marknader.
EU och USA har bägge tullar på en mängd varor mot import från motparten, och bägge har dessutom satt i system att motverka import från fattiga länder, framförallt av jordbruksprodukter.

Expressen - 22 jan 11 kl. 16:54

Sahlin: Det här är politiskt hyckleri

Nu kräver Mona Sahlin att Tobias Billström och Carl Bildt svarar på frågor om hur de diskuterat Irakflyktingar. - Det här är verkligen politiskt hyckleri. De måste säga om det så här eller inte, säger hon till Svenska Dagbladet..

Eurosport - 02 feb 11 kl. 09:39

Fotboll - Premier League - Wenger anklagar Chelsea för hyckleri

Roman Abramovich öppnade stora plånboken och hivade in både Fernando Torres och David Luiz under transferfönstrets sista dag. Det får Arsène Wenger att se rött och nu anklagar han Chelsea för hyckleri..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.