News55 > Nyheter

Saturday, 27 February, 16:11

News55 - 22 feb 21 kl. 15:14

Kristersson: SD allt mer konstruktiv kraftSverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson väckte stor uppmärksamhet i förra veckan med sitt krav på stopp för all invandring som utgör en “kulturell belastning”. Frågan är hur uttalandet går ihop med Moderatledaren Ulf Kristerssons påstående att SD har. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Jimmie Åkesson, Moderatledaren Ulf Kristerssons, SD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KristerssonSD allt , mer, konstruktiv, kraft
Dagen - 27 apr 12 kl. 03:00

Chefen för förvaren önskar en mer konstruktiv dialog

Ett svenskt Guantanamo. Så kan kritiken mot de svenska förvaren låta, de institutioner som håller utländska medborgare inlåsta i Sverige. Chefen för Migrationsverkets förvarsverksamhet, Niclas Axelsson, håller inte med.

Supermiljöbloggen - 11 dec 15 kl. 12:09

Greenpeace: Regeringen måste leverera mer än diffusa mål och fluffiga ord

Klimat- och miljöminister Åsa Romson (MP) och energiminister Ibrahim Baylan (S) skrev om sina mål med klimatmötet i en debattartikel i Dagens Industri. Nu svarar Greenpeace Sverigechef Annika Jacobson med tre förslag till regeringen. Greenpeace delar i stort den problembeskrivning som Åsa Romson och Ibrahim Baylan målar upp inför klimattoppmötet i Paris, men regeringens förslag för omställningen är i de i bästa fall medelmåttiga och i värsta fall direkt kontraproduktiva.

Sydsvenskan - 27 feb 13 kl. 06:30

Konstruktiv Grillo inger ett visst hopp

En deprimerad socialdemokratisk ledare, en mycket nöjd mediemagnat och högerledare och en argsint och lycklig komiker.Det är de tre protagonisterna i den nya politiska tragikomedi som spelas upp i Italien efter valet. Vi har sett början, men vi har inte sett slutet.

GöteborgsPosten - 05 okt 18 kl. 12:42

Jonas Eek: "Är religionen en destruktiv eller konstruktiv kraft?"

"Några tar sin gudstro som utgångspunkt för att gå i krig, medan andra har samma tro som anledning till fredsarbete och socialt ansvarstagande", skriver Jonas Eek i sin helgkrönika..

DN - 29 mar 17 kl. 16:44

EU-ministern: Verkar som att britterna tagit till sig lite mer realism

Sveriges EU-minister Ann Linde har blivit mer optimistisk om att EU och Storbritannien kan träffa ett avtal före Brexit. – Det finns en betydligt mer konstruktiv ton hos Theresa May, säger Linde om den brittiska premiärministerns uppsägningsbrev..

SmålandsPosten - 18 aug 14 kl. 06:19

Mer etik i politiken

För vissa frågor som berör organisation i vård och skola önskar jag inför stundande valrörelse att politiker skulle ta hjälp av etiken för att säkerställa god kvalitet och långsiktighet. Vi skulle alla troligen ha nytta av att de etiska värden som, kanske ofta omedvetet, ligger bakom förslag och idéer, togs upp till ytan och tydliggjordes i den politiska debatten.

Etik är den systematiska reflektionen över mänskliga värderingar och handlingar och motiven för dessa.

SR - 14 apr 15 kl. 17:40

Kristersson (M): Satsningen på traineejobb är obegriplig

Regeringens satsning i vårbudgeten på traineejobb och utbildningspaket imponerar inte på den politiska oppositionen i Sverige. Prioriteringen är obegriplig menar Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson, Ulf Kristersson. Mer om förslaget: Traineejobb för unga arbetslösa mellan 20 och 24 år.

Sydsvenskan - 26 nov 18 kl. 13:59

Corazza Bildt blåser till strid – och ger Kristersson mer huvudvärk

"Hårda ord i ett parti där Sovjet likställts med helvetet.".

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 18 kl. 13:59

Corazza Bildt blåser till strid – och ger Kristersson mer huvudvärk

"Hårda ord i ett parti där Sovjet likställts med helvetet.".

Sydsvenskan - 14 maj 19 kl. 14:57

Ulf Kristersson: Mer kärnkraft krävs för att rädda klimatet

Moderatledaren och toppkandidat Tomas Tobé EU-valspurtar i Malmö..

YA - 01 sep 16 kl. 03:00

Sundberg mer på kraft

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.