DalaDemokraten > Nyheter

Monday, 08 March, 06:46

DalaDemokraten - 22 feb 21 kl. 15:01

Fängelsestraff för rånet vid resecentrum – överföll kvinna bakifrån: ”Omtumlad och rädd”I slutet av december förra året blev en kvinna rånad vid resecentrum i Mora. Nu döms en man i....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Mora

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fängelsestraffför , rånetvid , resecentrum, överföll, kvinna, bakifrån, Omtumlad, och rädd
Alingsås tidning - 08 jun 17 kl. 05:30

Yrkar på långa fängelsestraff

Långa fängelsestraff eller friande domar – det var vad åklagare och försvarsadvokater yrkade på när rättegången om rånet på Glimmergatan avslutades igår. Efter nio rättegångsdagar avslutades i går huvudförhandlingen mot de fyra män som misstänks för rånet på Glimmergatan. Avslutningsdagen ägnades uteslutande åt påföljdsfrågan.

DalaDemokraten - 13 aug 14 kl. 14:16

Misskötte skyddstillsyn – nu hotar fängelsestraff

19-åringen kom till länet som problembarn. I Borlänge hamnade han snabbt i kriminella kretsar. 31 juli förra året överfölls han vid ICA Trumpeten, kördes till skogs och misshandlades.

Kristianstadsbladet - 27 nov 12 kl. 14:02

Yrkade på långa fängelsestraff

Foto: Annica Jönsson
Vice chefsåklagare Eva Norberg yrkade på förmiddagen på långa fängelsestraff för de män som misstänks för det brutala rånet i Hammar för snart ett år sedan.
Rättegången pågår i Kristianstads tingsrätt. Det är den fjortonde rättegångsdagen.

Nya Wermlands Tidningen - 07 sep 18 kl. 10:31

Åklagaren yrkar på långa fängelsestraff för rånet

Åklagare Per Svensson yrkar på långa fängelsestraff för de tre unga män som åtalats för rånet mot en känd företagare i Karlstad..

BT - 23 dec 14 kl. 07:45

Mångåriga fängelsestraff i Hongkong

Fastighetsmagnaten Thomas Kwok och den förre toppolitikern Rafael Hui har dömts till fem respektive 7,5 års fängelse i ett stort och uppmärksammat korruptionsmål i Hongkong. Åtalspunkterna har omfattat överföringar i mångmiljonklassen och fallet har chockat invånarna i Hongkong som hittills sett sin stad som relativt befriad från korruption - till skillnad från andra delar av Kina.Den 63-årige Kwok, som befunnits skyldig till att mångmiljonbelopp överförts till Hui, kunde enligt domaren ha fått maxstraffet på sex år för sitt brott.

YLE - 04 nov 16 kl. 13:24

Långa fängelsestraff för rånförsöket av värdetransportbil i Salo

De fyra personer som åtalades för grovt rånförsök av en värdetransportbil i Salo har dömts till långa fängelsestraff av Egentliga Finlands tingsrätt. Domen gavs i dag, fredag. Längden på fängelsestraffen varierar mellan 6 och 8 år.

YLE - 03 mar 17 kl. 15:37

Långa fängelsestraff för rån hos äldre kvinnor

Fyra män har dömts till långa fängelsestraff för två grova rån och ett rånförsök hos äldre kvinnor i Raseborg, Salo och Kyrkslätt. Brotten ägde rum under två dagar i december 2015. De fyra rumänska männen anlände till Helsingfors med färja från Tallinn den 18 december.

BT - 20 sep 17 kl. 21:36

JUST NU: Malins mördare överförd till Sverige – avtjänar fängelsestraff för våldtäkt

Enligt Aftonbladet har mannen som våldtog och mördade Malin i Sparsör 2009 nu överförts från Cypern där han för två år sedan blev dömd för en brutal våldtäkt. .

DN - 05 aug 19 kl. 14:45

Fängelsestraff för överfall mot äldre man

Den äldre mannen överfölls och misshandlades brutalt i sitt hem när han låg och sov. Nu döms tre män till långa fängelsestraff för den brutala misshandeln på en ort i Ronneby kommun i slutet av januari i år..

Kristianstadsbladet - 18 feb 13 kl. 17:36

Ännu en häktad för guldrånet

Foto: Johanna Wallin
Brottsutredningen om rånet mot Guldfynd på Lilla Torg växer. På måndagen häktades ytterligare en misstänkt.
Den misstänkte är en 26-årig Kristianstadsbo, som anhölls i slutet av förra veckan.

Trelleborgs Allehanda - 14 feb 13 kl. 14:29

Guldrånare riskerar långt fängelsestraff

Arkiv: Tomas Nyberg
En 19-årig man från Stockholm åtalas för det brutala rånet mot Guldfynd i Trelleborg. Enligt åtalet kom mannen och två andra gärningsmän över ett mycket stort belopp. Men rånbytet har inte hittats.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.