NT > Nyheter

Friday, 26 February, 22:05

NT - 22 feb 21 kl. 15:05

Färjan stängs av - i flera veckor: "Blir krångligt"Under drygt fem veckor är det stopp för fordonstrafik vid Stegeborgsleden. "Det är klart att det blir krångligt. Men vi behöver göra underhåll på färjan", säger Torbjörn Hedman från Trafikverket..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Stegeborgsleden, Torbjörn Hedman, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färjan, stängsav i flera , veckorBlir , krångligt
HBL - 14 jun 14 kl. 05:12

Krångligt farväl till Rosavillagatan 10

Ett drygt år efter att vi senast sågs har tvillingbröderna Tero och Timo ändrat åsikt om Rosavillagatan 10. Det må vara att boendet räddade dem, men någon stor ­tilltro till enhetens framtid har de inte längre.Det är två betydligt magrare unga män som möter oss vid ingången till stödboendet vid Rosavillagatan 10 i Tölö.

YLE - 28 jun 17 kl. 03:44

Semester krångligt för snuttjobbare - svårt att samla ihop lediga dagar

Semestersäsongen har kommit igång, men alla kan ändå inte gå ut på sommarbete i normal ordning. Speciellt snuttjobbare och personer med nollkontrakt kan ha svårt att ta ut betald semester på samma sätt som tillsvidareanställda. Emil, som är i början av sin karriär, har inte haft semester på fyra år men han klagar inte eftersom han ser flexibiliteten som en styrka på sitt CV.

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 14 kl. 08:14

De vill locka ut trelleborgarna till Tullstorpsån

Foto: Jenny Isaksson
I fem år har arbetet med Tullstorpsån och dess våtmarker pågått. Projektet har gett kommunen flera nya platser för rekreation och nu planeras det för en vandringsled längs ån.
– Vi tycker att det är viktigt att Trelleborgsborna ser och förstår hur viktigt det här projektet har varit.

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

Skånskan - 24 apr 19 kl. 09:35

Ombyggnaden av Stora torg smygstartade

ESLÖV På tisdagen påbörjades de inledande arbetena inför Stora Torgs kommande ombyggnad genom att underentreprenören Martin Olsson med en grävmaskin rev bort 40 kvadratmeter marktegel i ena änden av Stationsgränd. På torsdag anländer folk från Gösta Ahlqvist AB som börjar sätta ut en testyta där, med det gula markteglet som ska utmärka torget.Martin Olsson, som driver egna företaget Martins Schaktservice i Stockamöllan, var klar med själva bortrivningen strax efter lunchtid.

YLE - 11 aug 13 kl. 09:39

Åskväder skakar sommarstugor

Sensommaren bjuder på åskväder ? spännande tycker vissa, medan andra kurar i bilen med gummistövlarna på. I helgen är många ute på sina sommarstugor och där ska man visa respekt för naturens makter.

YA - 20 jan 14 kl. 10:22

På naturjakt i potatisåkern

Foto: Mark Hanlon
Efter 20 år återvände Cecilia Thorén Bonander till sitt barndoms Skivarp. Men hon saknade en sak - den småländska skogen och naturen.
– Här bor vi mitt i en potatisåker, säger hon.

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 11:27

Ingen läser dina Annonser – därför skall du satsa på Content Marketing

”Folk läser inte annonser”. Om content marketing från Stockholms-Tidningens annonschef – 1942 I januari 1942 skriver Folke Beronius, annonschef på Stockholms-Tidningen, i ICA-tidningen om vad som utmärker bra reklam framför dålig. Hans argument i korthet: Klart att folk inte läser annonser, såvida inte annonserna ger dom något intressant eller något som är av värde.

Cornucopia - 02 okt 13 kl. 16:10

HBO Nordic kastar in handduken?

HBO nordiska satsning HBO Nordic har floppat och vad som borde varit straffspark på öppet mål har på grund av undermålig teknik och diverse underliga beslut varit en mer eller mindre total katastrof. Frågan är nu om man håller på att ge upp eller helt förändra tjänsten?

Till en början har den så tidigare aktiva kundtjänsten på Facebook varit helt död i två veckor.

YLE - 08 jan 14 kl. 05:09

My stötte på otaliga problem i psykvården

Det är som om My Ström hamnat in i en ond cirkel där det ena leder till det andra och det blir bara värre hela tiden. Det är svårt att få hjälp, och den hjälp hon får är inte den hjälp hon behöver. Det började för två år sedan.

Kristianstadsbladet - 03 okt 12 kl. 19:22

Snälla sjörövare fixade flaggor

Foto: Peter Åklundh
Från början var piratflaggorna avsedda att sätta skräck i offren. Men ingen blir nog rädd för Linnea Sirensjös flagga. ?

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Glöm inte allt gott Hunt gjort

NT - 15 minuter sedan

Timrå säkrade seriesegern – går för rekordet

Det blev 8–0 mot AIK i onsdags och 4–0 mot Modo på fredagen. Och säkrad serieseger för Timrå i hockeyallsvenskan..

NT - 30 minuter sedan

Zabel ville ha mer än två poäng: "Vi ger bort segern"

Två poäng som kunde varit tre. Eller ingen alls. "Vi är alltid jäkligt glada när vi vinner", saTony Zabel, tränaren, efter övertidssegern mot Mora..

NT - 1 timme sedan

Tusentals utan cancerdiagnos under pandemin

Under coronapandemin har betydligt färre patienter sökt vård för cancer och hjärtsjukdom..

NT - 1 timme sedan

Seriesegrande Luleå tangerar rekordet

Luleå joggade hem grundseriesegern i överlägsen stil. 99 inspelade poäng innebär dessutom ett tangerat rekord i SDHL-ishockeyn. På måndag inleds slutspelet..

NT - 1 timme sedan

Då kommer Justin Biebers nya album

Den 19 mars släpper den kanadensiske världsstjärnan Justin Bieber sitt sjätte studioalbum med titeln "Justice"..

NT - 1 timme sedan

"Mer känsla i en ep än alla Mello-soldater tillsammans"

Mitt under en brinnande pandemi, precis som att vi inte hade nog att tänka på, så ska vi nu under ett par bistra veckor även ta hänsyn till en epidemi. En epidemi som kontrolleras av en president. En diktator..

NT - 1 timme sedan

Stor studie: Välj långsamma kolhydrater

Snabba kolhydrater ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Men långsamma kolhydrater är bra. Den tesen bekräftas i en stor studie.

NT - 1 timme sedan

Lastbil stillastående på E4 - problem i trafiken

En lastbil som har fått stopp påverkar trafiken på E4 vid trafikplats Melby i riktning mot Gränna uppger Trafikverket..

NT - 1 timme sedan

Låt Stenbrinken bli äldreboende igen

I Sankt Anna utanför Söderköping ligger Stenbrinkens före detta äldreboende, en gedigen byggnad, vackert belägen med närhet till skärgård och omgiven av naturskön miljö..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.