Nyteknik > Teknik

Tuesday, 02 March, 21:05

Nyteknik - 22 feb 21 kl. 15:08

Så här många laddstolpar behöver Sverige 2030Till 2030 kommer Sverige att behöva långt fler laddpunkter än i dag – de allra flesta med ganska låg kapacitet. Dessutom blir smart laddning och så kallad vehicle to grid-teknik viktig för att elnätet ska klara av skiftet. Det visar en prognos från branschorganisationen Power Circle..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Sverige, Power Circle

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: här många , laddstolparbehöver , Sverige, 2030
PI - 02 maj 11 kl. 12:24

SCB-statistik: Ökad andel invandrare i Sverige 2030

STATISTIK En dyster framtidsprognos presenteras av Statistiska Centralbyrån, SCB, om Sveriges befolkning 2030. Då bedöms andelen personer i yrkesaktiv ålder och som är födda utomlands vara 25 procent. I tidningen Dagens Samhälle nr 15 (ej på nätet) presenteras ny statistik från SCB som visar att Sveriges befolkning stadigt ökar och 2021 beräknas vi vara 10 miljoner invånare i landet.

DN - 22 mar 19 kl. 12:52

S-förslag: Sverige ska vara rökfritt 2030

ÖREBRO. Skatt på socker, ett rökfritt Sverige 2030 och fler semesterdagar till den som tränar regelbundet. Det är förslag som lanseras på S-kongressen där hälso- och sjukvården är ett hett ämne.

DalaDemokraten - 07 jul 20 kl. 07:00

SCB:s nya befolkningsprognos: Mycket svag tillväxt i Dalarna – näst högst andel äldre i Sverige 2030

Dalarna väntas få en mycket svag befolkningsutveckling de närmaste tio åren – Falun ökar mest....

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 12 kl. 13:00

Rapport varnar: Sverige på väg bort från den svenska modellen


VARNING. Sverige tappar sin plats i den internationella trygghetsligan i rasande fart. Värst är det med vår A-kassa där vi gått från att ha den näst högsta till att ligga under snittet i en internationell jämförelse.

Alliansfritt Sverige - 04 apr 13 kl. 12:32

Sverige i snart EU-domstolen för visstidsanställningar

Smörgårdsbord för arbetsgivare. Bild: Max Gustafson
NOTIS. Alliansen försöker gång på gång visa handlingskraft mot arbetslösheten genom att uppfinna den ena nya anställningsformen efter den andra.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.