Corren > Nyheter

Sunday, 07 March, 15:29

Corren - 22 feb 21 kl. 14:53

Man misstänks för hot mot en annan manEn man i 55-årsåldern har anmält att han hotats av en annan man på en hamburgerrestaurang i Mjölby..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Mjölby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man misstänks för hotmot en annan man
Skånskan - 24 apr 17 kl. 04:00

Ta hot mot jour­na­lister på all­var

ERWP.fif(0)Hot mot jour­na­lister blir allt van­ligare även i Sve­ri­ge. Här kommer det inte från staten, som i Tur­ki­et, Eri­trea och Kina för att ta nå­gra ex­em­pel där jour­na­li­stiken kan vara livs­far­lig.

Kristianstadsbladet - 29 mar 14 kl. 07:30

Flera politiker har utsatts för hot

Arkivfoto: Tommy Svensson
Har det politiska klimatet hårdnat i Bromölla? Flera av politikerna i Bromölla vittnar om att de utsatts av allt från trakasserier till mordhot. Ett hot mot demokratin anser några politiker.

BT - 17 jan 14 kl. 13:42

Regeringen oenig om straffen för hot

Demokratiminister Birgitta Ohlsson (FP) vill att hot och våld mot politiker ska straffas hårdare, men regeringen är splittrad. CUF-ordföranden Hanna Wagenius fick dödshot i telefon och vågade inte gå ut.Justitieminister Beatrice Ask (M) tycker samtidigt att nuvarande lagstiftning räcker.

BT - 04 dec 11 kl. 09:50

Ökat våld och hot mot lärare

Våldet och hoten mot lärare i skolan ökar och blir grövre. Borås är inget undantag, visar siffror från Arbetsmiljöverket. ?

YLE - 11 apr 14 kl. 09:52

Fotbollsdomare lever med hot

Fotbollsdomare världen över lever farligt. Hot hör till vardagen. Till exempel under EM 2008 tyckte den polska statsministern att brittiske domaren Howard Webb borde dö, eftersom han dömde en straff till österrike mot Polen.

Alingsås tidning - 29 apr 16 kl. 05:30

Tonåring dömd för olaga hot

En tonårsflicka, hemmahörande i Sollebrunn, har dömts för olaga hot samt hot mot tjänsteman.
Tonårsflickan åtalades för två fall av olaga hot, och ett fall av hot mot tjänsteman. På den första åtalspunkten handlar det om hot som den tilltalade ska ha uttalat mot målsägande, även hon en tonårsflicka, över telefon i höstas.

Skånskan - 17 okt 18 kl. 05:00

Hot förstör demokratin

Hot mot po­li­ti­ker har blivit ett växande pro­blem. FOI (To­tal­för­svarets forsk­nings­in­sti­tut) har på upp­drag av SKL (Sve­ri­ges Kom­muner och Lands­ting) kart­lagt hat och hot mot lo­kal­po­li­ti­ker un­der den gångna man­dat­pe­ri­oden. En all­var­lig ut­veck­ling kommer fram i rap­porten.

Skånskan - 27 feb 20 kl. 15:30

Skickade knivbild och hot

STAFFANSTORP Mannen skickade bilder på knivar till kvinnan och bilder som visade att han var på väg för att döda eller skada henne.
Han har också hotat socialtjänstemän i Staffanstorp. Nu åtalas 20-åringen för olaga förföljelse och flera hot.

TA - 04 feb 11 kl. 12:53

Mer hot mot Försäkringskassepersonal

Fler och fler på Försäkringskassan utsätts för hot och trakasserier. En ny studie visar att 16 procent av personalen utsatts för hot, våld eller trakasserier under det senaste året. Vid en undersökning 2008 var siffran 12 procent.

Sydsvenskan - 22 jan 14 kl. 06:30

Het debatt om politiska hot

Sverigedemokraterna kräver skärpta straff för hot och våld mot politiker. Justitieminister Beatrice Ask (M) säger nej.I en riksdagsdebatt om politikervåld i går uppmanade flera talare SD:s rättspolitiske talesman Richard Jomshof att sopa rent framför egen dörr.

UT - 03 jan 15 kl. 14:50

Flera hot mot asylboendet

Flera hot har riktats mot ägaren till Majblommegården i Tvärred, sedan anläggningen i höstas började användas som tillfälligt asylboende. Det är sedan det blev känt att konferensanläggningen skulle hyras ut tillfälligt för asylboende, som ägaren Peter Tagesson fått ta emot hot av olika slag. Hot mot honom men också mot hans familj.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.