News55 > Nyheter

Sunday, 28 February, 19:52

News55 - 22 feb 21 kl. 01:05

Kritik mot kort varsel för distansskolaAlla högstadie- och gymnasieskolor i Västra Götalandsregionen bör införa distansundervisning från och med måndagen, uppmanar smittskyddsansvariga. Med bara en kvälls varsel fick kommunerna information om beskedet. Vissa ställde om snabbt – andra väntar..
Läs mer på News55
Läs mer om:
Västra Götalandsregionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikmot , kort, varselför , distansskola
NT - 19 okt 11 kl. 18:14

Spelarlån på kort varsel kan stoppas

Nuvarande farmarlagssystem där spelare på kort varsel kan byta mellan klubbarna kan stoppas av Internationella fotbollförbundet (Fifa)..

UNT - 03 okt 13 kl. 10:53

Barnfamiljer vräks med kort varsel

Ekgården i Örsundsbro är inte ett bra boende anser miljöförvaltningen i Enköping. Det kan leda till att ett 30-tal personer som bor där tvingas flytta med kort varsel..

GT - 02 jun 15 kl. 09:59

Stena Line ställer in tur med kort varsel

Stena Danicas morgontur fick ställas in med kort varsel på grund av krånglande propellrar. – Antingen kan resenärerna boka om eller få pengar tillbaka, säger Jesper Waltersson, informationschef på Stena Line. Nu meddelar Stena Line att trafiken ska flyta på som vanligt igen..

BT - 10 jan 17 kl. 06:30

Friskolornas miljonsmäll – får sänkt bidrag med kort varsel

Med mycket kort varsel tappar friskolorna i Borås miljonbelopp på sänkt lokalbidrag. – Jag får två veckor på mig att ställa om. Det är anmärkningsvärt, säger Nils-Håkan Sjölin, rektor på Borås Kristna skola..

Trelleborgs Allehanda - 30 maj 17 kl. 15:15

Danne Stråhed ställde in med kort varsel

Danne Stråhed skulle ha kommit till träffpunkten Akka på tisdagen, men ställde in med kort varsel..

SR - 31 okt 17 kl. 03:06

Kort varsel när ensamkommande flyttas till vuxenboenden

När ensamkommande asylsökande fyller 18 år flyttas de över från sina kommuner till anläggningsboenden för vuxna. Ofta med kort varsel..

YLE - 18 dec 17 kl. 13:33

Dagisavgifterna förändras - Helsingforsföräldrar kan få räkningen med kort varsel

För städerna i huvudstadsregionen betyder sänkta dagvårdsavgifter inte nödvändigtvis att fler barn tar del av den svenska småbarnspedagogiken. I Helsingfors finns det en risk för att betalningsbesluten skickas ut med kort varsel..

GöteborgsPosten - 19 okt 18 kl. 12:04

Premiären ställs in med kort varsel

Öppningen av Veddige Simhall får skjutas upp med kort varsel. Detta sedan en leverans av ventilationsmaterial försenats..

SR - 04 jan 20 kl. 06:00

Växande problem: Elever byter skola med kort varsel

Att elever byter skola med kort varsel ett växande problem som riskerar att drabba elever med funktionsnedsättningar särskilt hårt..

SmålandsPosten - 20 apr 20 kl. 21:54

Öppnar för feriearbeten - kan i stället stoppas med kort varsel

Kommunen kommer inte i nuläget att stoppa feriearbeten. Ansökningsstart kommer ske under veckan. Men det är med viss reservation - fördjupas coronakrisen kan de i stället stoppas med kort varsel.

Kristianstadsbladet - 28 sep 14 kl. 10:26

Vulkanexpert: "Ovanligt kort varsel"


Att vulkanutbrott inte upptäcks i förväg är ovanligt, enligt Reynir Bödvarsson, seismolog vid Uppsala universitet, med anledning av utbrottet i Ontake. - Speciellt i välövervakade områden som Japan, säger han.Det normala är att seismologiska instrument registrerar ett kommande utbrott i tid för att hinna evakuera människor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.