Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 27 February, 16:01

Nerikes Allehanda - 22 feb 21 kl. 14:35

KLART: De får kommunens tillgänglighetspris 2020: ”Ett föredöme”Hopajola är vinnarna när Örebro kommun delar ut tillgänglighetspriset för 2020..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Klart, Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KLART De får kommunens, tillgänglighetspris, 2020Ett , föredöme
GlobeNewswire - 04 sep 20 kl. 20:15

Auriant Mining AB (publ.) tillkännager utnämning av Danilo Lange som verkställande direktör

Styrelse för Auriant Mining AB (publ.) (Bolaget) har nöjet att tillkännage utnämningen av Danilo Lange till verkställande direktör för Bolaget. Han efterträder Sergey Ustimenko, verkställande direktör sedan januari 2016.

YLE - 20 jun 17 kl. 16:19

Yle Sportens val: Så här kan Vegas kommande NHL-trupp se ut

Vem kommer Vegas Golden Knights att plocka i expansionsdraften? Yle Sportens Mattias Simonsen tar en närmare titt på de tillgängliga spelarna – och analyserar alternativen. Natten till torsdag finsk tid kommer det äntligen att stå klart vilka spelare Vegas Golden Knights kommer att ställa på isen då säsongen 2017-18 kör igång.

Kristianstadsbladet - 20 nov 13 kl. 07:30

Inga skolbussar drivs på biogas i Kristianstad

Arkivfoto: Peter Åklundh
Trots tidigare löften, och trots strävan att bli en fossilbränslefri kommun, har Kristianstads kommun inte en enda gasdriven skolbuss.
Per-Åke Harrysson är chef för barn- och utbildningsförvaltningens transportenhet, som ansvarar för framför allt skolskjutsverksamheten i Kristianstads kommun. Han bekräftar att 16 av kommunens 17 skolbussar går på diesel.

YLE - 23 apr 16 kl. 18:20

Grundtrygghetsdirektören: Det finns överkapacitet på Raseborgs sjukhus

Raseborgs sjukhus ska inte ta en överbeskyddande roll gentemot staden. Det anser grundtrygghetsdirektör Jeanette Pajunen i Raseborg. Hon konstaterar att patienter kanske vårdas i onödan på sjukhuset eftersom man tror att staden inte klarar av att ta hand om patienterna.

SmålandsPosten - 26 jun 14 kl. 14:06

Så vill Centern utveckla Växjö

Fortsatt ekonomisk tillväxt med växande företag och en kommunekonomi i balans är grundläggande om vi ska kunna göra miljö­satsningar i framtiden, skriver Johanna Martin, andranamn på Center­partiets kommunlista. Miljöfrågorna har etablerat sig som en av de viktigare frågorna för svenska folket. Tätt efter jobb, skola­ och omsorg vill väljarna lägga mer kraft på miljön.

Supermiljöbloggen - 23 jul 15 kl. 09:25

”Lokal solelstatistik skulle ge en effektivare omställning”

Ingen vet exakt hur många solcellsanläggningar som finns i Sverige eller vart de finns. Denna bristfälliga statistik behöver åtgärdas, menar Frederic Telander, vd SolTech Energy, och Johan Lindahl, doktorand solceller, Uppsala Universitet. Intresset för solel växer snabbt, men står ändå bara för 0,06 procent av Sveriges totala elkonsumtion.

YLE - 30 dec 15 kl. 12:56

Forsblom: Därför kan Kekäläinen få sparken

Jarmo Kekäläinen kan nu ligga pyrt till som General Manager för Columbus Blue Jackets. Kekäläinen har gjort många liknande misstag i Columbus som i Jokerit mellan år 2010 och 2013. I februari 2013 tog finländaren Jarmo Kekäläinen som första europé över som General Manager för ett NHL-lag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.