Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 27 February, 07:31

Dagens Media - 22 feb 21 kl. 14:18

Nytt verktyg ska stärka företags marknadsföringSAS Institute har tagit fram ett nytt digitalt online-verktyg som ska bedöma ett företags analytiska marknadsföringskompetens. ”Många företag har mycket kvar att göra på kundupplevelseområdet”, säger SAS Institutes Thomas Karlsson..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
SAS Institute, SAS Institutes Thomas Karlsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, verktygska , stärka, företags, marknadsföring
GlobeNewswire - 09 aug 20 kl. 19:05

Aino Health AB (publ): Aino Health beslutar om en fullt säkerställd företrädesemission av aktier om cirka 15,9 MSEK

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, KANADA, NYA ZEELAND, HONGKONG, JAPAN, SCHWEIZ, SINGAPORE, SYDAFRIKA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDET, PUBLICERINGEN ELLER DISTRIBUTIONEN AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG, VARA FÖREMÅL FÖR LEGALA RESTRIKTIONER ELLER SKULLE KRÄVA REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER. Styrelsen för Aino Health AB (publ) (”Aino Health” eller ”Bolaget”) har, förutsatt godkännande på extra bolagsstämman den 9 september 2020, beslutat att genomföra en företrädesemission av högst 10 623 319 aktier (”Företrädesemissionen”). Teckningskursen per aktie är 1,50 SEK, varigenom Aino Health vid full teckning i Företrädesemissionen e

GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 12:58

Högskolan satsar på näringslivet

Artificiell intelligens kan stärka företags konkurrenskraft. Det tar nu Högskolan i Halmstad fasta på och introducerar ett helt nytt utbildningsprogram för näringslivet som riktar sig till yrkesverksamma..

Dagensanalys.se - 19 jul 17 kl. 21:42

”Detaljhandeln kan bli mer kundcentrerad”

Det är numera närmast banalt att hävda att alla företag – ja, faktiskt alla – måste sätta kunden i fokus. Men hur ska det gå till? Idag förändras alla marknader blixtsnabbt, främst konsumentmarknaderna.

Supermiljöbloggen - 19 jul 17 kl. 13:34

”EU behöver en ny handelspolitik som fokuserar på klimat, miljö och människor”

"Det kontroversiella TTIP-avtalet mellan EU och USA kan vara på väg att återupptas. Men att återuppta förhandlingarna vore ett fatalt snedsteg. Den berättigade kritiken mot CETA-avtalet med Kanada visar med all önskvärd tydlighet att EU:s handelspolitik behöver byta kurs", skriver Max Andersson (MP), EU-parlamentariker idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen.

Dagensanalys.se - 19 apr 17 kl. 17:11

Framtidens Facebook skrivs i bilder

The Amazing Society har skrivit ihop sina intryck och analys ifrån Facebook F8. Det handlar om bilder och rörligt material – drivmedlet som för internet framåt. Om Facebook är motorn som driver internet är bilder och rörligt material drivmedlet som får den att fungera och för utvecklingen framåt.

Dagensanalys.se - 07 nov 18 kl. 12:58

Nordiska företag genomför stora satsningar på artificiell intelligens

Allt fler nordiska företag genomför stora satsningar på artificiell intelligens för att kunna erbjuda kunder skräddarsydda erbjudanden med hjälp av data. Sex av tio (57 procent) företag uppger att de inte kan analysera data tillräckligt snabbt i dag. Det visar en ny undersökning från Adobe.

Dagens PS - 06 dec 18 kl. 10:07

Ledarkollen: Vad gör vi med migrationen?

Dagens ledarkoll handlar om migrationen, fattigdomen i Jemen, kulturelitens äckel och förfall, och så om lastbilschaufförernas villkor. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Migrationen PM Nilsson på Dagens Industri skriver i dag: ”Sverige har en annan sak gemensam med Tyskland, nämligen att man inte vet hur frågan ska lösas.

Kristianstadsbladet - 08 jan 13 kl. 12:12

Pierre Månsson (FP) tycker inte att politiken ska styra

Kommunalrådet Pierre Månsson (FP) vill inte ta ställning i striden om C4 Shoppings etablering ute i Hammar. Men han anser att det är citykärnorna som har framtiden för sig.
?

Skånskan - 07 jan 19 kl. 13:09

Grönt Silicon Valley på konstgjorda öar

Köpenhamn Nio konstgjorda öar utanför Köpenhamn ska ge plats till de gröna näringarnas Silicon Valley.Fakta: nya öar ska ge utrymme för Storköpenhamn att fortsätta växa Holmene: Nio konstgjorda öar skapas enligt planerna utanför Avedøre Holme söder om Köpenhamn i Hvidovre kommun. Öarna ska ge utrymme till 12 000 arbetsplatser med inriktning mot högteknologiska arbetsplatser, ny natur samt Köpenhamns vattenreningsverk som idag finns vid Lynetten.

SVT Debatt - 10 jan 14 kl. 15:30

Vi kräver trygga arbetsvillkor – även för unga

RESTAURANGMOMS I ett inlägg på SVT Debatt anklagar Eva Östling, VD på Visita, Vänsterpartiet för att försvåra för unga på arbetsmarknaden. Detta för att vi vill återställa krogmomsen och ta bort regeringens ungdomsrabatt på arbetsgivaravgiften. Men Eva Östling: ungdomsarbetslösheten beror  inte på att unga är för dyra att anställa.

Magazin24 - 15 feb 13 kl. 14:20

"Antalet långtidsarbetslösa har nästan tredubblats"

En debattartikel om företagandets villkor och förslaget 30 dagars betalningstid mellan företag från riksdagsledamöterna Pia Nilsson och Lars Eriksson tillsammans med Mikael Damberg gruppledare för (S) i riksdagen. Den största utmaningen i Sverige idag är att klara jobben. Jobben är vår tids viktigaste fråga som har bäring på allt annat; kvaliteten i skolan och välfärden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.