Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 28 February, 19:36

Dagens Media - 22 feb 21 kl. 13:09

Marie Nilsson: Det har streamingbolagen att vänta i kriget där ingen kapitulerar – och alla satsar på mer av alltHBO Max, Paramount Plus, Amazon Prime Video, Netflix, Viaplay... Kampen hårdnar på streamingmarknaden och ingen aktör visar några tecken på att kapitulera. Strategin är snarare ”mer av allt”. Marie Nilsson lyfter tre strategiska frågor som streamingaktörerna har att tänka på – och ger svar på vad konkurrensen om hushållens plånböcker till slut kommer att landa i..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Nilsson, HBO Max, Plus, Prime Video

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marie, NilssonDet har , streamingbolagenatt , väntai , kriget, där ingen kapitulerar och alla satsar på mer av allt
YA - 12 dec 13 kl. 10:12

Klara Marie får vänta på plats

Foto: Sprisse Nilsson

Skonerten Klara Marie får ligga kvar bakom räddningsbåten Gad Rausing även nästa sommar. Däremot blir det ingen särskild kajplats byggd för skutan.Partrederiet Klara Marie fick sommaren 2012 besked om att den gamla skonerten skulle beredas en särskild tilläggningsplats i Skillinge hamn före årets slut.

Kristianstadsbladet - 13 apr 13 kl. 09:00

Nyopererad fick vänta på taxi - i två dygn

När Peter Svensson var färdigopererad i Huddinge skulle han få hemresan betald av Skånetrafiken. Buss eller flyg hade gått bra.Men i två dygn fick han vänta på sjukhuset på hemtransport ?

Expressen - 30 mar 18 kl. 06:00

Marie blev sjuk efter systern Josefins död

 Marie Nilsson Lind har slutat att vänta på att allt ska bli bra igen.Efter att hennes syster Josefin Nilsson gick bort, till följd av ett förstorat hjärta, så har Marie slitit med sorgen och plågats av ett ben så illa infekterat att hon blev rädd för att förlora det.Så blev det inte.

Dalarnas tidningar - 31 maj 18 kl. 16:52

Fick rådet att stanna ett år till i Sverige – därför tog Jacob Nilsson NHL-chansen: "Det här kändes bäst"

Anders Forsberg gav rådet att Jacob Nilsson skulle vänta ett år med NHL-äventyret. En månad senare har han skrivit på för Chicago Blackhawks. En stor anledning – Jeremy Colliton.

Länstidningen i Jämtland - 23 feb 19 kl. 08:30

Kata Nilsson: Sluta pränta in i unga att de måste flytta härifrån för att bli något

Det händer att jag, i egenskap av politisk redaktör på Piteå-Tidningen, blir inbjuden att snacka....

News55 - 26 jan 18 kl. 11:35

Grattis Marie Göranzon – utsedd till Årets Senior!

Skådespelerskan Marie Göranzon är Årets Senior! Känd för att säga vad hon tycker och tänker, tillika omtyckt för sina rolltolkningar, vann hon en självklar utmärkelse, skriver SPF Seniorernas tidning Senioren. Marie Göranzon är väldigt glad för utmärkelsen: – Det känns enormt roligt, särskilt med tanke på vilka fina kandidater jag hade vid min sida!

Barometern - 30 maj 17 kl. 12:47

Margaretaloppet väntar: ”Vi får vänta på varandra vid mållinjen”

Dags för Drottning Margareta-loppet i Kalmar – för 23:e året i rad. Kollegerna Karin Kolmevik, Marie-Louise Henriksson, Maria Schade, Åseli Förhman och Viktoria Nilsson ser tävlingen som en chans att få umgås och träna utan krav på prestation..

Barometern - 11 jun 14 kl. 23:54

Oväntad glänta blev vinnande förslag

Arkitekttävlingen om hur det nya Naturum Trollskogen ska se ut är avgjord. Det blir en byggnad i kalksten och glas som ska stå på plats våren 2016. – Det är verkligen ett jättespännande projekt med helt unika kvalitéer.

Skånskan - 28 jul 16 kl. 11:37

Ostadigt väder att vänta i helgen

Väder Regn varvat med sol och omkring 20 grader - så ser prognosen ut för helgens väder.
– Typiskt sommarväder helt enkelt, säger Marie Staerk, meteorolog på SMHI.Moln och regn väntas under fredag morgon att dra in över Skåne och södra Halland.

SR - 20 feb 19 kl. 14:13

Rose-Marie fick vänta åtta veckor på operation 

Det är fortsatt alltför långa väntetider i cancervården, det konstaterar Cancerfonden i en ny rapport idag. En av dem som fick vänta i åtta veckor på operation är Rose-Marie Fredriksson i Göteborg, som fick förklaringen att det var färre som kunde operera eftersom det var sommar..

Expressen - 06 mar 20 kl. 18:48

Marie och familjen fick vänta i sex dagar på provtagning

Marie Ununger, 46, och hennes familj blev sjuka efter skidsemestern i norra Italien. Redan i lördags kväll ringde hon 1177 – men de fick vänta i sex dagar på att bli testade för corona. – Nu har vi precis topsat oss, men jag ha varit arg och irriterad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.