Realtid > Ekonomi

Friday, 05 March, 04:07

Realtid - 22 feb 21 kl. 12:49

Spotify ljuv musik för svenska pensionsjättarAMF:s innehav i Spotify är värt drygt 6 miljarder kronor vilket motsvarar en värdeutveckling över 500 procent..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
AMF, Spotify

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spotify, ljuv, musikför svenska , pensionsjättar
DI - 28 jan 16 kl. 16:53

Pensionsjättar vill in i Spotify

Flera svenska pensionsjättar som Alecta, AMF och minst en AP-fond ska vara intresserade av att delta i Spotifys nya finansieringsrunda. Dessutom ska Wallenbergsfären ha visat intresse. Det skriver SvD Näringsliv..

SvD - 13 maj 16 kl. 17:16

Pensionsjättar slår maktsfärerna på jämställdhet

Pensionsjättar och fondbolag är betydligt bättre på jämställdhet i börsbolagens styrelserum än huvudägare, som exempelvis Wallenberg. – Huvudägarna är bromsklossar, säger Amanda Lundeteg, vd på jämställdhetsstiftelsen Allbright..

DI - 08 maj 17 kl. 12:18

Pensionsjättar pressar på om klimatet

Hållbarhetsredovisningar och ökat fokus på klimatsmarta investeringar. Det är receptet när pensionsjättar som Alecta och Folksam sätter press på näringslivet..

Expressen - 28 jan 16 kl. 16:26

Pensionsjättar vill gå in i Spotify

Pensionsjättarna AMF och Alecta, minst en AP-fond och Wallenbergsfären är intresserade av att gå in med stora belopp i Spotify. Det skriver Svenska Dagbladet..

DN - 04 jan 18 kl. 15:44

Spotifyköp på väg bli miljardklipp för svenska pensionsjättar

Alecta och AMF, som förvaltar pensioner åt miljontals svenskar, lär göra en ordentlig vinst på sina investeringar i svenska musiktjänsten Spotify. Enligt DN:s beräkningar handlar det om runt en miljard kronor vardera..

Sydsvenskan - 03 aug 12 kl. 06:30

Ljuv musik ska fylla stenbrottet

På söndag fylls Dalby stenbrott av opera när sångare från Studio bel Canto uppträder som en del av Sommarlund.??Dalby har en fantastisk akustik och omgivningen är mäktig. Jag får lite känslan av oändlighet och frihet när jag sjunger på sådana platser, säger operasångaren Emilia Falcaru.

E24 - 10 sep 15 kl. 07:00

Pensionsjättar byter vd:ar på löpande band

Tre vd:ar har redan lämnat. Ytterligare två kan vara på väg bort, erfar SvD Näringsliv. Det är vaktavlösning bland pensionsjättarnas och livbolagens högsta chefer..

E24 - 13 okt 15 kl. 14:01

Pensionsjättar: Vi vill köpa Scania

Det finns ett brett stöd hos tidigare aktieägare för att köpa tillbaka Scania från skandaldrabbade Volkswagen. – Kärleken till bolaget har inte förändrats, säger Mats Andersson vd för statliga pensionsjätten Fjärde AP-Fonden..

DN - 01 mar 18 kl. 17:23

Pensionsjättar ser fram emot Spotifys börsnotering

Spotifys börsdebut i USA blir ett kvitto på om pensionsjättarna Alecta och AMF tänkte rätt när de härom året investerade kundernas pengar i musiktjänsten. AMF:s aktiechef Anders Oscarsson räknar med att en börsnotering gynnar Spotifys affärer..

DI - 18 jan 19 kl. 19:24

Spotify och andra techjättar anklagas för att bryta mot GDPR

Techbolagen Netflix, Yotube, Amazon, Apple och Spotify bryter alla mot EU:s nya datadirektiv GDPR. Det menar den österrikiska kampanjorganisationen None of Your Business, som skickat in ett klagomål till Österrikes dataskyddsmyndighet på fredagen..

PrivataAffärer - 29 okt 14 kl. 10:10

Pensionsjättar stoppar insättningar

Pensionsbolag med traditionell förvaltning har blivit så populära att flera tvingas införa begränsningar för insättningar....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.