Realtid > Ekonomi

Saturday, 06 March, 11:10

Realtid - 22 feb 21 kl. 13:00

Går det att klaga på ett försäkringsbolag? FI utrederFinansinspektionen skickar inom kort ut en enkät för att kartlägga försäkringsföretagens klagomålshantering..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gårdet att , klagapå ett , försäkringsbolagFI , utreder
YLE - 04 jan 13 kl. 06:15

Jakobstad utreder dubbeldebitering för specialsjukvården

Betalar kommunerna runt Jakobstad överpris för specialsjukvårdspatienter som vårdas vid centralsjukhuset i Vasa?
Nej säger chefläkaren vid centralsjukhuset Auvo Rauhala, snarare är det tvärtom. Centralsjukhuset i Vasa har liksom de flesta andra sjukhus i landet sedan flera år tillbaka tagit i bruk det så kallade DRG systemet för att bestämma kostnaderna för en åtgärd.

YLE - 12 feb 16 kl. 16:40

Kommuninvånarnas rätt att klaga på markanvändningen begränsas - vitaminspruta för föreningar

En begränsad besvärsrätt i planläggningsärenden kan innebära en vitaminspruta för föreningslivet. Det säger Natur och miljös verksamhetsledare Bernt Nordman. Regeringen utreder möjligheten att övergå från kommunalbesvär till förvaltningsbesvär när det gäller planläggningsärenden.

Kristianstadsbladet - 22 nov 19 kl. 05:00

Missnöjda patienter kan sällan klaga direkt till IVO

Förr var det IVO man vände sig till när man klagade på vården. Men nu ska man i första hand vända sig direkt dit man har fått vård. Det gör att IVO har ändrat sitt arbetssätt, och utreder färre patientfall..

Sydsvenskan - 04 sep 18 kl. 09:00

Per Bolund (MP): Fel av kustkommuner att klaga på försäkringsbolag som talar klarspråk

Konsumentministern tror inte på kustmyndighet i Skåne..

Helsingborgs Dagblad - 04 sep 18 kl. 09:00

Per Bolund (MP): Fel av kustkommuner att klaga på försäkringsbolag som talar klarspråk

Konsumentministern tror inte på kustmyndighet i Skåne..

YA - 26 feb 14 kl. 15:46

Skadeståndskrav sänktes från 700 000 kronor till noll

Skurups kommun har lyckats förhandla ner ett skadeståndskrav från en fastighetsägare på Svaneholmsvägen på drygt 737 000 kronor till noll kronor. Det står klart sedan parterna nyligen träffade en förlikning i tvisten.
- Vi har ingenting att klaga på.

Cornucopia - 18 okt 15 kl. 16:20

Är det någon som fått tag på de nya 200-sedlarna?

Är det någon som fått fatt på någon av de nya 200-sedlarna? En läsare har försökt, men inte lyckats växla till sig de 200-sedlar som ingen verkar ha sett till än så länge.

Valören 200:- SEK är på många sätt optimal.

YLE - 18 dec 16 kl. 14:01

Veterinärpriserna stiger kraftigt - vissa ingrepp över dubbelt dyrare

På fem år har veterinärpriserna stigit drastiskt, ibland med över hundra procent. Vi har grävt i webbarkiv och hittat prishöjningar på upp till 145 procent. Under hösten blev Yle Spotlight kontaktade av en djurägare som tyckte att det var hutlöst att det kostade nästan tvåhundra euro att göra en hälsokoll på en gammal katt.

City - 01 feb 11 kl. 09:40

Privatdetektiver gör polisens jobb åt rika

När runt sju av tio brott inte klaras upp vänder sig allt fler stockholmare till säkerhetsfirmor och privatdetektiver. City har talat med tre detektiver som hjälper företag och rika stockholmare att få en snabbfil in i rättssystemet. ?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Bengaler, ja tack – tycker spelarnaDjurgården – AIK

STOCKHOLM. Under onsdagen besegrade AIK Djurgården med 3–2 på Tele2 Arena i säsongens första derby. Mycket av snacket inför matchen handlade om hur åskådarna skulle bete sig, eventuellt bojkottande av ramsor och debatten om hatet i supporterkulturen.

YLE - 23 jan 15 kl. 13:45

Christina Båssar var redo att avgå

Vörås kommundirektör Christina Båssar kommer sannolikt att avskedas på fullmäktigemötet nästa tisdag kväll. Men till Yle Österbotten säger hon att fallet inte tar slut där. - På sätt och vis är det en lättnad att det nu äntligen kommer ett beslut som jag kan överklaga, säger Christina Båssar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.