Realtid > Ekonomi

Friday, 26 February, 14:19

Realtid - 22 feb 21 kl. 11:50

Safello: ”Konsumenten ska kunna fatta egna ekonomiska beslut”Safellos vd Frank Schui instämmer med FI:s varning om att konsumenterna bör skyddas vad gäller köp av kryptotillgångar. Samtidigt bör de kunna fortsätta fatta egna beslut. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Frank Schui, FI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Safello, Konsumentenska kunna , fatta, egna, ekonomiska, beslut
Nerikes Allehanda - 12 mar 20 kl. 19:53

TV: Skolorna får fatta egna beslut om eventuell stängning –se pressträffen med utbildningsministern

Skolornas huvudmän ges möjlighet att själva fatta beslut om skolor ska stängas på grund av....

SmålandsPosten - 09 okt 14 kl. 06:22

?Vi kan fatta våra egna beslut?

– Vi har full kompetens och behörighet att fatta egna beslut här i Tingsryd, svarar Patrick Ståhlgren (M) efter Anna Tenjes missnöjesinlägg på Twitter. Han var på plats när regeringsbildandet diskuterades av förbundsstyrelsen och rapporterade själv om läget i Tingsryd. Visst finns det risker med alla typer av blocköverskridande majoritet.

Aftonbladet - 27 okt 11 kl. 13:58

? Ungdomar kan fatta egna beslut

Försvaret försvarar rekryteringen?Nya försvaret ska vara professionellt ? en konsekvens är att vi måste rekrytera?..

SvD - 15 jul 16 kl. 11:50

ABB:s självlärande robotar ska fatta egna beslut

Industrin väntas bli helt automatiserad. Så pass att trasiga maskiner kan felrapportera, beställa reservdelar och be lagningsroboten om ett besök. – Utvecklingen går otroligt snabbt just nu.

DN - 15 jan 17 kl. 17:17

Nya”insektsdrönare” kan fatta egna beslut – uppför sig som insekter

USA har utvecklat en ny typ av autonoma mikrodrönare som tillsammans uppför sig som en svärm insekter. De nya drönarna är kapabla att själva utföra uppdrag och ta beslut, skriver USA:s försvarsdepartement i ett pressmeddelande..

Dagens Medicin - 22 nov 19 kl. 07:00

”När ska barn få fatta egna vaccinationsbeslut?”

I min forskning kring beslutsfattande vid hpv-vaccinationer visade de flickor som intervjuades en stor förståelse för vad hpv-vaccination innebar, skriver universitetslektorn Mats Lundström..

Dagensanalys.se - 05 jul 18 kl. 14:25

”Med stöd av AI hjälper teknologier marknadsförare att fatta smartare beslut”

Redan idag påverkar AI våra dagliga liv. Netflix förutspår vilken serie vi vill sträcktitta på och Nest lär sig vilken temperatur vi föredrar hemma. Med AI-tekniken blir våra arbeten enklare, snabbare och mer effektiva, inom marknadsföring likaså vilket kommer leda till smartare varumärken och medieföretag.

YLE - 20 dec 13 kl. 14:42

Snart producerar alla egna medier

Allt flera bolag tar över sin marknadsföring och producerar mer eget material på egna kanaler. För konsumenten betyder det mer inblick i företagens verksamhet, men på sikt kan det bli svårt att se skillnad på journalistik och reklam. Den tekniska revolutionen har lett till att företagen mycket enklare och billigare kan skapa sina egna mediekanaler.

YLE - 10 jul 17 kl. 06:43

Konsumenten villig att betala mer för gurkan

Producentpriset på inhemsk gurka och tomat låg förra veckan nere i tio cent per kilo och många konsumenter är förvånade över det låga priset. - Nog är det ganska eländigt att de inte ska få någon lön för vad de odlar, säger Närpesbon Jenny Brådd. - Det är nog allt för billigt, säger i sin tur Bo-Göran Söderblom från Petalax.

YLE - 19 feb 13 kl. 11:58

Ekoköttsproducent: Konsumenten kan tänka själv

Hästköttsskandalen kan öka intresset för ekologiskt och närproducerat kött. Men någon stor ekoköttskampanj är inte att vänta, konsumenten är smart och inser själv hur man får tag på ren mat, säger ekoköttsproducent. Steve Nyholm är ekosvinfarmare i Munsala och aktiv inom olika projekt för ekologisk mat.

YLE - 03 apr 16 kl. 12:39

Industrin planerar in slitage – konsumenten är ett hjälplöst offer

Det går inte att förneka att smarttelefonen har förändrat världen till konsumentens fördel - men konsumenten är tyvärr ett hjälplöst offer då det gäller slitaget på de konkreta apparater vi använder oss av, konstateras det i en artikel i
The Guardian. Vi kan nog undvika kostnader för SMS-meddelanden tack vara online-appar. Och vi kan få ner våra taxi- och hotellutgifter om vi använder oss av Uber och Airbnb.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.