PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 08:45

PrivataAffärer - 22 feb 21 kl. 11:33

ABG: Spännande framtid för eytrackingEn Apple-produkt med eyetracking skulle kunna driva på utvecklingen på marknaden, påpekar analyshuset. ”Vi förväntar oss därför spännande tider framöver, den snabba försäljningstillväxten har inte ens börjat”, skriver ABG Sundal Collier. I sin analys tar ABG upp mediauppgifter som indikerat att Apple kommer att lansera en AR/VR-produkt under 2022, som i slutändan väntas inkludera eyetracking-teknologi. Eftersom Apple förvärvade eyetracking-bolag SMI under 2017, tror ABG att det kommer att handla om en lösning som Apple utvecklar självt (ih-house) och alltså inte innehålla Tobiis eyetracking-teknologi. ”Vi tror emellertid att Apple lanserar en konsumentprodukt med eyetracking borde högst troligt uppmuntra konkurrenter att göra likadant, och också utgöra den st
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
ABG, Apple, ABG Sundal Collier, ARVR, SMI, Tobiis, Tobii, Dynavox, Pro, Tech, Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ABG, Spännande, framtidför , eytracking
PrivataAffärer - 03 okt 19 kl. 11:22

Oncopeptides: Hög sannolikhet för läkemedelsgodkännande

Sannolikheten för ett godkännande sätts till 90 procent och väntas äga rum under det fjärde kvartalet 2020. Mot bakgrund av den höga sannolikheten för ett godkännande höjer ABG Sundal Collier sin riktkurs för Oncopeptides med cirka 46 procent till 205 kr från tidigare 140 kr med en bibehållen köprekommendation, enligt en analys som släpptes på torsdagen. Bedömningen om godkännandet baserar sig på att Ygalo har en liknande effekt som den konkurrerande läkemedelskandidaten Xpovio, men med en mycket bättre säkerhetsprofil.

PrivataAffärer - 06 apr 20 kl. 13:15

H&M:s framtid splittrar analytikerna

Åsikterna om klädjättens framtid går dock isär där de två förstnämnda upprepar sina köprekommendationer medan Carnegie håller fast vid behåll. ABG Sundal Collier  anser att H&M:s utveckling i det första kvartalet visar att det finns en tydlig efterfrågan för H&M-varumärket och dess kollektioner och att bolaget framgångsrikt förvandlats till en omni-spelare med rejäl digital närvaro. ABG väntar sig att H&M:s bruttomarginal sjunker med drygt 3 procentenheter under 2020 som en följd av högre reavolymer, minskad operativ hävstång och valutamotvindar.

PrivataAffärer - 11 sep 20 kl. 11:14

ABG: Därför får Bonesupport köpstämpel

”Bonesupport har byggt en plattform för exceptionell tillväxtpotential”, heter det i analysen där ABG Sundal Collier höjer rekommendationen för Bonesupport till köp (behåll) och riktkursen dras upp till 65 kronor (50). ABG Sundal Collier uppskattar att det finns en 85-procentig sannolikhet för ett FDA-godkännande av Bonesupports De Novo-registreringsansökan för Cerament G, någon gång under perioden sent i oktober till mitten av december 2020. ”Detta indikerar en potentiell USA-lansering på den 100 miljoner dollar stora beninfektionsmarknaden tidigt under 2021”, skriver ABG Sundal Collier.

Affärsvärlden - 22 nov 17 kl. 10:53

ABG ser stor uppsida i Pandora

Kommande julsäsong kan bli den mest spännande för Pandora på flera år enligt en analys från ABG som pekar på högre sökaktivitet på nätet än på länge..

DI - 29 feb 16 kl. 11:30

ABG: Tuff framtid väntar Fingerprint

Det bestående intrycket från årets telekommässa i Barcelona är att marknaden för fingeravtryckssensorer kommer att bli brutalt mer konkurrensutsatt än vad som fram tills nyligen varit fallet..

PrivataAffärer - 23 okt 18 kl. 15:05

Få koll inför onsdagens rapporter

Rapporter onsdag 24 oktober: Nordea (kl 6.30)
SHB (kl 6.45)
Axfood (kl 7.

DI - 22 nov 17 kl. 09:53

Google-tecken pekar på bra jul för Pandora

Kommande julsäsong kan bli den mest spännande för Pandora på flera år enligt en analys från ABG som pekar på högre sökaktivitet på nätet än på länge..

PrivataAffärer - 11 jun 18 kl. 11:03

Banker i topp på börsen

Omkring klockan 9.50 var storbolagsindexet OMXS30 0,4 procent högre på 1.562 och aktier för cirka 1,7 miljarder kronor var omsatta.

PrivataAffärer - 17 okt 19 kl. 15:00

Analytikernas fokus inför rapportfredagen

Rapporter 18 oktober: Volvo (kl 7.20)
Atrium Ljungberg (kl 7.30)
Duni (kl 7.

PrivataAffärer - 11 maj 20 kl. 08:58

Här är måndagens många analyser

Carnegie höjer riktkursen för Storytel till 225 kronor från 170 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Nordea Markets höjer riktkursen för Dometic till 85 kronor från 75 kronor.

PrivataAffärer - 09 jun 20 kl. 08:22

Engelska skolan: Grundaren har sålt 5 procent

Priset sattes till 73,00 kr per aktie, motsvarande en rabatt om 7,6 procent i förhållande till måndagens stängningskurs. Efter transaktionen, som hanterades av ABG Sundal Collier, äger Barbara Bergström cirka 5,2 miljoner aktier, motsvarande 12,9 procent. Transaktionen motiveras i pressmeddelandet med en ”anpassning till amerikanska skatteregler”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.