Dagens Media > Ekonomi

Monday, 08 March, 06:29

Dagens Media - 22 feb 21 kl. 09:09

Tiktok i samarbete med sportorganisationen UFCUFC, en av världens största organisationer inom kampsporten MMA, inleder ett samarbete med Tiktok..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
UFC, MMA, Tiktok

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiktoki , samarbetemed , sportorganisationen, UFC
Dagens Media - 02 maj 19 kl. 14:39

Everysport Media i samarbete med UFC

Everyday Media Group blir strategisk partner till UFC inför nedslaget i Stockholm när Alexander ”The Mauler” Gustafsson möter Anthony Smith..

Dagensanalys.se - 15 feb 19 kl. 04:53

TikTok lanserar sponsrade videoklipp

Nu kan alla annonsörer nå ut till TikToks unga publik genom att visa målgruppsanpassade videoklipp. Ett första test av “Sponsored” innehåll dök upp från cykelmärket Specialized på TikTok. Rolling through TikTok and got an ad from Specialized Bikes that just takes you to their profile when you tap “Learn more” but then brings up “video ads do not support this feature” when you tap on the promoted music track.

Dagensanalys.se - 03 apr 19 kl. 09:38

Guide: Allt du behöver veta om TikTok

Videoappen TikTok har laddats ned över en miljard gånger och är en av världens mest populära appar för unga. I den här guiden förklarar vi hur TikTok fungerar och varför du som digital marknadsförare bör ha koll på den. Vad är TikTok?

Dagens PS - 04 nov 19 kl. 10:08

Tiktok-ägaren under utredning för censur

USA har av nationella säkerhetsskäl inlett en utredning av den populära videodelningsappen Tiktoks kinesiska ägare Bytedance. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. Utredningen kopplas till förvärvet av amerikanska sociala mediaappen Musical.

Dagensanalys.se - 08 jan 20 kl. 10:01

Här är de populäraste klippen på TikTok

Appen TikTok släppte nyligen TikTok Top 100 som visar de mest populära klippen under 2019. TikTok, tidigare känd som Musical.ly, är en app där användarna skapar och delar korta videoklipp.

PrivataAffärer - 21 jul 20 kl. 10:58

Facebook utmanar kinesiska Tiktok

Inspelningsappen Tiktok har blivit en världssuccé. Två miljarder nedladdningar har gjort grundaren Zhang Yiming till en av Kinas rikaste män. Bytedance, bolaget bakom succén, väntas bli världens högst värderade startup-bolag vid en börsnotering.

Dagensanalys.se - 05 nov 18 kl. 04:43

TikTok slog både Youtube, Instagram och Facebook i antal nedladdningar

Här är den nya appen som lockar kidsen. När ByteDacnce köpte Musical.ly och slog ihop sina båda appar fick den nya appen heta TikTok.

Dagensanalys.se - 01 mar 19 kl. 00:57

TikTok har nu över en miljard nedladdningar

Den populära videoappen TikTok har laddats ned över en miljard gånger, enligt nya siffror från Sensor Tower. Siffrorna representerar nedladdningar på både iOS och Android. Bara 25 procent av alla nedladdningar har gjorts i Indien.

Dagensanalys.se - 17 apr 19 kl. 19:08

Videoappen TikTok förbjuds in Indien

Den populära kinesiska videoappen TikTok går inte längre att ladda ned i Indien, detta efter ett domstolsbeslut från den indiska regeringen. Apple och Google tvingas nu ta bort appen från sina appbutiker i Indien. De indiska politikerna menar att videoappen har opassande innehåll och uppmanar till barnpornografi.

Dagensanalys.se - 16 maj 19 kl. 23:37

TikTok toppar AppStore för femte kvartalet

Om du vill ha koll på vad som trendar i app-världen ska du läsa den här artikeln. För femte kvartalet i rad toppar TikTok AppStore för iOS. Men för Android är det andra appar som dominerar.

Dagensanalys.se - 25 sep 19 kl. 08:08

TikTok skryter med 500 miljoner aktiva användare

Det var ett tag sedan vi hörde från TikTok men nu är de ute på och berättar om sig själva igen. Den här gången är det antalet aktiva användare och satsningen i Europa som står på agendan. Enligt dem själva har de idag 500 miljoner aktiva användare, eller däromkring.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.