PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 04 March, 23:19

PrivataAffärer - 22 feb 21 kl. 08:38

Här är måndagens aktierekarCarnegie höjer riktkursen för Sinch till 2.250 kronor från 1.595 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Aktien stängde på 1.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Sinch, Capital Markets, Elekta, International, Saab, Reuters, ABG Sundal Collier, Tobii, Securities, NP3, Catena, Trianon, Redeye, Railcare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är måndagens, aktierekar
PrivataAffärer - 09 dec 19 kl. 09:22

Här är måndagens aktierekar

Jefferies International sänker sin rekommendation för Telia till behåll från köp. Riktkursen sänks till 40,90 från 49,20 kr. Aktien stängde på just 40,90 kr på fredagen.

PrivataAffärer - 02 mar 20 kl. 08:22

Här är måndagens aktierekar

Jefferies International återupptar bevakningen av Dometics aktie och rekommenderar köp. Riktkursen är 105 kr. Det framgår av Bloomberg.

PrivataAffärer - 18 maj 20 kl. 08:56

Här är måndagens aktierekar

SEB Equities höjer riktkursen för Better Collective till 103 kronor från 90 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Aktien stängde på 84:20 kronor i fredags.

PrivataAffärer - 07 sep 20 kl. 09:08

Här är måndagens aktierekar

Barclays Capital höjer sin rekommendation för Swedish Match till övervikt från jämvikt. Riktkursen höjs till 800 från 715 kronor. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

VA - 22 jan 18 kl. 08:03

Köp snus och lax - här är måndagens hetaste aktietips

Köp Diadrom och Swedish Match, men sälj Gränges. Det är några av måndagsmorgonens pinfärska aktierekar. .

Affärsvärlden - 17 apr 12 kl. 08:36

Analyshusens senaste aktierekar

Ericsson får sänkt rekommendation av Nordea och Nomura sänker Tele2. Här är morgonens aktierekar från analyshusen..

Dagens PS - 04 jul 19 kl. 13:57

Dagens aktierekar – Astra, Adidas och Tesla

På en sömnig Stockholmsbörs kan det tyckas omöjligt att göra några drag. Här följer några rekommendationer på världens olika börser från experterna. I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag.

Dagens PS - 10 jul 19 kl. 14:14

Dagens aktierekar – ett axplock

Rapportsäsongen är igång, och aktierekommendationerna haglar in. Här är en lista över de viktigaste för dagen. I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag.

Dagens PS - 22 jul 19 kl. 13:48

Dagens aktierekar – en översikt

Efter rapportfloden kan det tyckas svårt att se vilka värdepapper som är värda att satsa på. Här är en stor samling rekommendationer från de stora analyshusen. I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag.

Dagens PS - 28 aug 19 kl. 15:09

Aktierekar: Fynda efter rasen – blunda kortsiktigt

Storbolagsaktier som rasat från toppnivåer kan erbjuda ypperliga tillfällen att fynda. Här är värdepapperna som strategerna rekommenderar. ”Att äga de här bolagen över tid och blunda för kortsiktiga svängningar är förmodligen ingen dum idé”, säger Coelis fondförvaltare Mattias Eriksson till Dagens Industri.

BT - 09 mar 14 kl. 20:59

Söndagens sport i korthet

BHC vann – Nittorp föll. Och lite annat smått och gott. Här är söndagens sammanfattning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.