Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 18:51

Cornucopia - 22 feb 21 kl. 08:39

Paul Krugman: Avreglering utan översyn och inte vindkraft orsaken till elkatastrofen i TexasVinnaren av Riksbankens pris i ekonomisk så kallad vetenskap till Alfred Nobels förfäran Paul Krugman skriver att det är fel att skylla elnätkatastrofen i Texas på förnyelsebar energi och vindkraft. Istället ligger felet i att en avreglerad marknad har lämnats utan tillsyn att systemet ska klara en kris.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Krugman, Texas, Riksbankens, Alfred Nobels, Paul Krugman, It, Republicans, Big Lie, Sverige, Miljöpartiet, Financial Times, USD, MWh, SEK, kWh, News, Compricer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paul, Krugman, Avregleringutan , översynoch inte , vindkraft, orsaken, till elkatastrofen i Texas
DI - 01 nov 11 kl. 15:23

Paul Krugman förutspår eurosammanbrott

Nobelpristagaren Paul Krugman förutspår i en krönika i The New York Times ett sammanbrott i eurosamarbetet. Krugman räknar med att det blir ett nej i den grekiska folkomröstningen och att de italienska räntorna redan är på nivåer som på sikt kommer att förorsaka bankrutt..

Affärsvärlden - 02 aug 11 kl. 14:01

Paul Krugman: En dålig affär

Nobelpristagaren Paul Krugman är inte imponerad av överenskommelsen i USA. ?Vi gör en fruktansvärd handling.?

E24 - 09 sep 11 kl. 07:33

Paul Krugman positivt överraskad

Princetonprofessorn Paul Krugman är positivt överraskad av president Barack Obamas nya jobbplan, som är betydligt "djärvare och bättre" än han hade väntat..

DI - 29 jun 15 kl. 08:36

Paul Krugman skulle rösta nej i Greklands folkomröstning

Nobelpristagaren Paul Krugman skulle rösta nej i Greklands folkomröstning om långivarnas lånepaket. Det skriver han i sin blogg hos New York Times på söndagen..

DI - 02 jul 15 kl. 10:45

Svensk professor: Paul Krugman har fel

Paul Krugman har hittills haft fel om i princip allt han sagt om eurokrisen. Den salvan avfyrar den svenske ekonomiprofessorn Anders Åslund..

Affärsvärlden - 20 jul 15 kl. 14:05

Paul Krugman: Kan ha överskattat den grekiska regeringen

Den amerikanska nobelpristagaren Paul Krugman erkänner att han överskattat kompetensen hos den sittande regeringen i Grekland. Det säger han i en intervju i CNN som refereras av bland annat The Indepedent..

DI - 20 jul 15 kl. 18:14

Paul Krugman ångrar sig om Grekland

Den amerikanska nobelpristagaren Paul Krugman erkänner att han överskattat kompetensen hos den sittande regeringen i Grekland. Det säger han i en intervju i CNN som refereras av bland annat The Indepedent..

DI - 25 feb 16 kl. 15:12

Paul Krugman orolig för Kina och en regering som blundar

Nationalekonomen Paul Krugman uppger i en intervju med Business Insider att situationen i Kina skrämmer honom med en ekonomi baserad på fortlöpande investeringar..

Affärsvärlden - 25 feb 16 kl. 15:16

Paul Krugman: Kina skrämmer mig

Nationalekonomen och Nobelpristagaren Paul Krugman uppger i en intervju med Business Insider att situationen i Kina skrämmer honom med en ekonomi baserad på fortlöpande investeringar..

DN - 09 nov 16 kl. 10:18

Paul Krugman: ”När det gäller ekonomin har något hemskt just hänt”

Med Donald Trump som segrare i det amerikanska presidentvalet spår den kända nationalekonomen och ekonomipristagaren Paul Krugman att världen antagligen går mot en recession utan slut..

DI - 28 feb 19 kl. 21:32

Paul Krugman: Statsskulden är inget problem

WASHINGTON. USA:s budgetunderskott väntas i år bli det högsta på sju år och statsskulden är uppe på nivåer som inte uppmätts sen andra världskriget, trots landets starka tillväxt.  Nobelpristagaren Paul Krugman ser det inte som ett problem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.