Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 27 February, 16:37

Dagens Media - 22 feb 21 kl. 07:55

Norska martechjättar slås ihop: Får närmare 200 anställda i sju länderNorska martechbolagen Papirfly och Brandmaster går samman, för att tillsammans skapa ny så kallad brand management-teknologi. De fusionerade bolagen kommer tillsammans ha 170 anställda i sju länder..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Papirfly, Brandmaster

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norska, martechjättar, slås, ihopFår , närmare, 200, anställdai , sju länder
Uppsalanyheter.se - 03 apr 16 kl. 03:05

Recension: Blues Detour - tre mästare knyter ihop säcken.

Recension: Ale Möller, Eric Bibb och Knut Reiersrud ger publiken i en fullsatt sal B på UKK en riktig musikupplevelse och knyter ihop säcken innehållande folkmusik från Sverige, Norge, Mali, Grekland och USA i en kryddstark bluesgryta. Ale Möller, Eric Bibb och Knut Reiersrud ger publiken i en fullsatt sal B på UKK en riktig musikupplevelse och knyter ihop säcken innehållande folkmusik från Sverige, Norge, Mali, Grekland och USA i en kryddstark bluesgryta.   Det hela startade som ett tillfälligt live-projekt 2010.

Trelleborgs Allehanda - 20 aug 14 kl. 23:08

Robyn berättar om ny skiva


Under sommarens turné tillsammans med norska Röyksopp har Robyn förutom omstöpta versioner av sina största hits också bjudit på smakprov från nytt material. På Way Out West spelades bland annat "Love is free" och "Set me free", och i Christians Falks omtalade sommarprogram i Sveriges Radio var det premiär för låten "Shake your body".Nu berättar den svenska artisten för tidskriften Time att hon planerar en ny EP.

Kristianstadsbladet - 20 aug 14 kl. 23:08

Robyn berättar om ny skiva


Under sommarens turné tillsammans med norska Röyksopp har Robyn förutom omstöpta versioner av sina största hits också bjudit på smakprov från nytt material. På Way Out West spelades bland annat "Love is free" och "Set me free", och i Christians Falks omtalade sommarprogram i Sveriges Radio var det premiär för låten "Shake your body".Nu berättar den svenska artisten för tidskriften Time att hon planerar en ny EP.

Dagensanalys.se - 22 jan 16 kl. 14:08

Tobias Hedström berättar om hans nya roll på Opoint

Opoint var en gång i tiden världens största mediebevakare under namnet Observer (ägde även Sifo). Observer klarade tyvärr inte övergången från pryon till digital och blev omsprungna av företag som Retriver och Meltwater. Norska Opoint köpte upp resten av Observer.

Dagensanalys.se - 24 feb 16 kl. 07:08

Tobias Hedström berättar om hans nya roll på Opoint

Opoint var en gång i tiden världens största mediebevakare under namnet Observer (ägde även Sifo). Observer klarade tyvärr inte övergången från print till digital och blev omsprungna av företag som Retriver och Meltwater. Norska Opoint köpte upp resterna av Observer.

YLE - 02 jul 17 kl. 07:58

“Min morfar var spion” – norrmannen Magnus Bratten spionerade för CIA:s räkning i det kalla krigets Finland

“Kom till en enslig bensinmack vid E18-vägen. Sök upp en man som har blå vindtygsjacka, keps och en tidning. Han sitter till vänster om fönstret”.

YLE - 28 apr 16 kl. 05:12

Det finns hur många jobb som helst – på andra sidan gränsen

I Uleåborg är kunskaper i svenska trumf på hand. I staden finns det bara några hundra personer som har svenska som modersmål, men i företagsvärlden är skandinaviska språk hårdvaluta. Det finns ett sug efter arbetskraft och goda möjligheter för företag som vill etablera sig på andra sidan gränsen tack vare stora byggprojekt på gruvorter i norra Sverige och Norges förhållandevis goda ekonomi.

Dagens PS - 12 jul 17 kl. 10:37

Uppgift: Regeringen dumpar SAS

Det är Affärsvärlden som berättar att Nordea nu på uppdrag av svenska staten försöker hitta nya, långsiktiga ägare i SAS, som hukar under ett tufft sparpaket som DagensPS tidigare berättat om. Dessutom har flygbolaget höga löner och flera pensionsåtaganden. Staten äger 17,1 procent av aktierna i flygbolaget, som enligt AFV är värda drygt 1 miljard kronor.

Skånskan - 10 maj 18 kl. 06:00

”Den svåraste film jag gjort”

I en enda tagning följer den norska filmen Utøya 22 juli huvudpersonen Kaja minut för minut under Anders Bering Breiviks terrorattentat mot norska Arbeiderpartiets ungdomsförbunds läger på Utøya.
– Många av de överlevande från Utøya har varit med under filmprocessen och när man har sett deras ansikte varje morgon vet man att det här är för deras skull, för att få deras historia berättad så noga som möjligt, säger filmens regissören Erik Poppe.Fler kommande filmatiseringar kring terrorattentatet den 22 juli i oslo och på Utöya:
Den brittiska regissören Paul Greengrass (som tidigare gjort filmer om verkliga händelser som Oscarsnominerade United 93 om terrorattackerna i USA 2001 och Bloody sunday) gör en spelfilm för Netflix baserad på den norska

Cornucopia - 13 sep 20 kl. 11:42

Långläsning: "Spioner maskerade till turister" - som man känner sig själv - sovjetisk propaganda och kontraspionage

"För vårt sovjetiska moderland!"Nedan har en läsare ("skribenten") gjort ett referat och delvis översättning av den gamla sovjetiska propagandaskriften och kontraspionagehandboken "Spioner maskerade till turister" från 1963. En mycket intressant historia, tillika aktuell på många sätt än idag.

YLE - 05 dec 16 kl. 20:45

Justyna Kowalczyk: Fulla norrmän attackerade mina föräldrar

Polskan Justyna Kowalczyk har hört till de hårdaste kritikerna av norsk astmaanvändning – och är inte omtyckt i Norge. Det har stormat kring norsk längdåkning det senaste halvåret. Martin Johnsrud Sundby och Therese Johaug har stängts av för dopning och det har även kommit fram att landslaget erbjudit friska idrottare astmamedicin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.