PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 04 March, 06:26

PrivataAffärer - 22 feb 21 kl. 07:43

AFV: Låg värdering och låg risk i SHB”Vår slutsats är att Handelsbanken ser ut att vara en investering där risken är låg och av karaktären att den borde bli minst okej med chans på bra eller bättre. Den matematiken gillar vi och rådet blir därför att köpa aktien”, heter det i analysen..
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
AFV, SHB, Handelsbanken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AFV, Låg, värderingoch , låg, riski , SHB
Dagens PS - 22 aug 19 kl. 07:59

AFV tipsar om köpvärd aktieduo

Affärsvärlden rekommenderar köp av isländska Arion Bank och SCA i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Creades och lämnar säljråd för Industrivärden. Investmentbolaget Creades onoterade tillväxtbolagsstrategi har framtiden för sig.

Dagens PS - 05 dec 19 kl. 08:41

AFV trycker på köpknappen för aktieduo

Affärsvärlden rekommenderar köp av Vostok New Ventures och Midway i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för norska Sats samt lämnar säljråd för Xano. Småländska Xano är en av börsens skickligaste småbolagsförvärvare.

Dagens PS - 19 okt 17 kl. 06:51

Här är AFV:s senaste börstips

Läge att skugga tidningens tips? Affärsvärlden ger köpråd för Inwido i den den senaste utgåvan. Gunnebo och Prime Living får säljråd medan rådet för Swedol sänks till avvakta.

Dagens PS - 21 sep 18 kl. 09:33

AFV: Vänta in läget – då ska du slå till

Programvarubolaget Vitec Software har en förhållandevis hög värdering vilket mynnar ut i en rekommendation att avvakta aktien. Det skriver Affärsvärlden Analys+ på fredagen. Vitec har under lång tid haft som strategi att förvärva bolag vilket varit framgångsrikt.

Dagens PS - 27 jun 19 kl. 07:49

AFV tipsar om glödhet aktieduo

Affärsvärlden rekommenderar köp av Björn Borg och Multiconsult i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för NCC och lämnar säljråd för Bravida. Köprådet för Multiconsult blev känt redan på onsdagen.

Dagens PS - 19 sep 19 kl. 08:16

AFV lyfter fram två heta börsbolag

Affärsvärlden ger köpråd för Kinnevik och Lindab i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Dometic samt lämnar säljråd för Kindred. Ingen kan anklaga investmentbolaget Kinnevik för passivt maktkramande, men börsen sätter ändå omotiverad rabatt på tillväxtstrategin.

Dagens PS - 26 sep 19 kl. 08:18

AFV visar vägen till börsklippen

Affärsvärlden rekommenderar köp av Alimak och Traction i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Nent Group och nykomlingen Upsales Technology. Köprådet för Traction publicerades redan på onsdagen.

Dagens PS - 03 okt 19 kl. 07:18

AFV tipsar om ”svårstoppad” aktie

Affärsvärlden rekommenderar köp av danska Pandora, Coor och norska Data Respons i senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Net Insight. Pandoras kassaflödesmaskin är mer svårstoppad än vad som avspeglas i börsens krisvärdering.

Dagens PS - 07 nov 19 kl. 07:57

AFV bjuder på triss i köpråd

Affärsvärlden ger köpråd för Scandidos, Millicom och Fagerhult i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Nokia. Scandidos är ett lovande tillväxtbolag inom strålterapibranschen som ser ut att kunna stå inför en islossning.

Dagens PS - 12 dec 19 kl. 08:35

AFV levererar två skållheta köptips

Affärsvärlden rekommenderar köp av Rottneros och Studsvik i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta tör Gränges och Skistar. Aluminiumbolaget Gränges nya förvärv i Polen är strategiskt rätt, men på kort sikt tätnar orosmolnen.

Dagens PS - 10 jan 19 kl. 06:51

AFV tipsar om glödhet börstrojka

Affärsvärlden rekommenderar köp av norska Elkem, Plejd och Lindab i årets första utgåva. Tidningen ger rådet avvakta för Lundin Petroleum. Kina-omstöpta silikokemi-doldisen Elkems kliv in på Oslobörsen har redan förlorat investerarnas intresse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.