Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 08 March, 20:12

Expressen Dina Pengar - 22 feb 21 kl. 07:29

Leif GW om jakthärvan: Miljardären blir frikändVÄSTERÅS. I dag inleds rättegången mot miljardären Karl Hedin, 71, i den stora jakthärvan.Åklagaren vill ha honom dömd till fängelse.– Jag har svårt att se att de ska få honom fälld, säger Leif GW Persso, som dömer ut hela utredningen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
GW, VÄsterÅs, Karl Hedin, Leif GW Persso

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LeifGW om , jakthärvan, Miljardärenblir , frikänd
Expressen - 09 nov 18 kl. 18:19

Nya hemliga uppgifter i jakthärvan - industrimiljardären till ny häktning

Misstankarna har stärkts mot de inblandade i jakthärvan.Åklagaren kräver fortsatt häktning av industrimiljardären Karl Hedin från Smedjebacken.– Det finns risk för kollusionsfara, säger kammaråklagare Lars Magnusson..

Expressen - 03 dec 18 kl. 20:04

Jakthärvan: Industrimiljardären pekar ut polisens hemliga källa

Industrimiljardären Karl Hedin pekar ut polisens hemliga vittne i jakthärvan.Det är i ett långt inlägg på Facebook som han hänger ut en person närstående en av de misstänkta.Hedin går också till storms mot åklagaren i fallet.

Expressen - 18 jul 19 kl. 17:29

Bakslag för miljardären - polis och åklagare frias i jakthärvan

Utredningen om misstänkt tjänstefel i jakthärvan läggs ner.Chefsåklagare Martin Tidén har inte funnit att att någon agerat fel i utredningen mot industrimiljardären Karl Hedin.– Jag väljer därför att lägga ned förundersökningen, säger han..

Expressen - 03 jan 19 kl. 16:39

Hemliga källan i jakthärvan hoppar av - vägrar att vittna

Polisens hemliga källa i jakthärvan hoppar av.Källan, som bland annat pekat ut industrimannen och miljardären Karl Hedin, 69,  vill inte längre vittna,  uppger tidningen Jaktjournalen.- Utredningen håller på och faller ihop som ett korthus, säger Hedins försvarare Sven Severin till Expressen..

Expressen - 02 jul 19 kl. 18:10

Vändningen i jakthärvan – polisen kan ha hört fel

Jakthärvan tar en ny vändning.Fallet ser ut att utveckla sig till ett bakslag för polisen.En bristande tolkning av några ord på en hemlig polisinspelning kan ha skickat miljardären Karl Hedin i häkte av misstag.

Expressen Dina Pengar - 09 sep 20 kl. 21:03

Miljardären Karl Hedin: ”Polisen ville sätta dit mig”

Enskilda poliser anklagas för att ha planterat bevis i jakthärvan kring miljardären och industrimannen Karl Hedin, 71.Anklagelsen framförs i ett brev till rikspolischefen Anders Thornberg och förundersökning har inletts.– Det handlar om att de är ute för att sätta dit mig, säger Karl Hedin.

Expressen - 08 nov 18 kl. 13:51

Industrimiljardären i nya förhör om jakthärvan

Polisen har hållit ett flera timmar långt förhör i jakthärvan med industrimiljardären Karl Hedin.Förhöret ingår i det underlag som avgör om han ska släppas fri.– Karl har lämnat de förklaringar som man kan lämna, säger  försvararen Sven Sverin..

Expressen - 18 feb 19 kl. 18:52

Nya vändningen i jakthärvan - delseger för industrimiljardären

Riksåklagaren, RÅ, kopplas in sedan industrimiljardären  Karl Hedin anmält åklagaren i jakthärvan.Det är RÅ som nu avgör om förundersökning ska inledas mot både åklagaren och domaren som fattade beslut att avlyssna Hedins telefoner.– Jag har lämnat materialet till RÅ för bedömning, bekräftar överåklagare Anders Jacobsson..

Expressen - 04 nov 18 kl. 22:45

"Femtemannen" i jakthärvan gripen –togs på Arlanda

"Femtemannen" i jakthärvan kring industrimiljardären Karl Hedin, 69, har gripits.Mannen, som häktades i sin frånvaro på torsdagen, misstänks bland annat för att ha förgiftat vargar.– Jag ska träffa min klient i morgon, säger försvararen Mats Hogfeldt på söndagskvällen..

DI - 04 nov 18 kl. 23:01

En ”femteman” i jakthärvan gripen på Arlanda

En femteman i jakthärvan kring industrimiljardären Karl Hedin ska ha gripits av gränspolisen på Arlanda, skriver Expressen. Mannen häktades i sin frånvaro på torsdagen, misstänkt för att ha förgiftat vargar. .

Expressen - 05 nov 18 kl. 15:55

"Femtemannen" i jakthärvan inför häktningsdomarna

Den "Femtemannen" i jakthärvan kring industrimiljardären Karl Hedin kräver att få bli försatt på fri fot.Men åklagaren motsätter sig att mannen släpps fri.– Det finns risk att mannen undanröjer bevis eller på annat sätt försvårar sakens utredning, sa kammaråklagare Lars Magnusson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.