Realtid > Ekonomi

Thursday, 04 March, 03:38

Realtid - 22 feb 21 kl. 06:18

SAS drabbat av den största hackerangrepp genom tiderna: Jagar fortfarande "fienden på insidan"Flygbolaget SAS är bland offren för historiens största spionattack, och det tog nio månader innan SAS upptäckte det..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
SAS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SASdrabbat av den största , hackerangreppgenom , tiderna, Jagar, fortfarande quot;fienden på insidan"
HBL - 11 nov 12 kl. 19:39

SAS i sticket: Tusen anställda kan få gå

Över tusen anställda kan mista sitt jobb på SAS. Flygkonsult Anders Lidman är inte överraskad. Att låta anställda gå är enligt honom bara en snabb fix och kommer inte att rädda SAS.

HBL - 11 nov 12 kl. 19:39

SAS i sticket: Över tusen anställda kan få gå

I dag presenterar SAS sin plan för framtiden samt sin försenade delårsrapport. Över tusen anställda kan mista sitt jobb på SAS. Flygkonsult Anders Lidman är inte överraskad.

Dagens PS - 10 jul 17 kl. 15:05

SAS ber om ursäkt för kaoset

I brevet beklagar SAS de olägenheter som uppstått i samband med bokningar på flygbolagets nya hemsida, berättar Dina Pengar i Expressen och förklarar att kunderna blivit än mer rasande när de försökt ringa SAS kundtjänst – väntetiderna har varit timslånga, framgår det. ”Hemsidan fungerar för det mesta. Men det har varit en del buggar i systemet”, medger presschefen Fredrik Henriksson för Dina Pengar, som uppger att SAS nu ”i all hast” tänker göra om hemsidan.

Cornucopia - 12 aug 18 kl. 18:22

Stort hackerangrepp mot finska statliga websajter

Ett stort distribuerat hackerangrepp har skett mot finska statliga websajter under dagen, ett sk distribuerat överbelastningsangrepp (DDOS). Eftersom nätsäkerhetspersonal inte är några amatörer, så är problemet förstås åtgärdat nu efter några timmar och websajterna kommer online igen.
Finska flaggan.

Dagens PS - 05 sep 17 kl. 09:21

Kursrally i SAS efter superrapport

Aktien sticker i väg som en projektil i öppningen. SAS lyfter med hela 10 procent i den inledande handeln på Stockholmsbörsen på tisdagen. Bakgrunden är att flygbolaget höjer vinstprognosen för räkenskapsåret efter ett överraskande starkt kvartalsresultat, som du kan läsa mer om här på DagensPS.

DN - 25 aug 11 kl. 09:27

Militärkällor: ?Elitstyrkan SAS jagar Khaddafi?

Den brittiska elitstyrkan SAS har i flera veckors tid hjälpt libyska rebeller och jagar nu Muammar Khaddafi på direkt uppdrag av premiärminister David Cameron. Det uppger militärkällor för tidningen The Daily Telegraph..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Slöseriombudsmannen: "Ingen vet nog hur mycket det slösas"Martin Borgs

Han kallar sig själv för "Slöseriombudsmannen". Under 2014 års Almedalsvecka uppmärksammades Martin Borgs då han blåste bort 20 000 kronor. Syftet med aktionen var att visa hur mycket skattepengar som enligt Borgs slösas bort.

Barometern - 28 maj 20 kl. 09:46

Väntad brakförlust för SAS– som jagar friska pengar

Som väntat visar den senaste kvartalsrapporten en jätteförlust för SAS. Aktien rasar runt tio procent på börsen. Ledningen jagar nu pengar av ägare och stater för att rädda flygbolaget..

VA - 07 feb 11 kl. 07:00

De jagar karteller i gryningen

7 februari EU slår till mot svenska bolag Gryningsräder mot svenska bolag de två senaste åren. SCANIA VOLVO. I januari i år genom­förde EU räder mot sammanlagt fem ­europeiska lastbilstillverkare.

UT - 07 jun 13 kl. 20:12

Alexander sexa i Sverige genom tiderna

Alexander Brorsson kan bli förste ulricehamnaren att kvalificera sig till friidrotts-VM i dag. I torsdags sprang han 100 meter på supertiden 10,30, det placerar honom som sexa i Sverige genom tiderna. ?

UT - 07 jun 13 kl. 20:12

Alexander sexa genom tiderna

Alexander Brorsson kan bli förste ulricehamnaren att kvalificera sig till friidrotts-VM i dag. I torsdags sprang han 100 meter på supertiden 10,30, det placerar honom som sexa i Sverige genom tiderna. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.