Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 08 March, 20:58

Expressen Dina Pengar - 21 feb 21 kl. 04:30

Pengarna bakom Perrellis överdådiga liv med makenCharlotte Perrelli och maken Anders Jensens liv präglas av höga inkomster, lyxbilar och fastigheter värda över 100 miljoner kronor. Men inte ens Charlotte Perrelli har varit ekonomiskt opåverkad det senaste året.– Eftersom jag inte har gjort ett enda artistjobb så kommer det inte in några pengar där. Men jag har klädkollektioner, en skönhetskollektion, en webshop, you name it, säger hon inför lördagens deltävling i Melodifestivalen.Vi har granskat parets ekonomi som bland annat medgav att de kunde köpa ett hus till svärmor för nio miljoner kronor under coronakrisens 2020..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Perrellis, Perrelli, Anders Jensens, Charlotte Perrelli, Melodifestivalen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pengarna, bakom, Perrellis, överdådiga, livmed , maken
Helsingborgs Dagblad - 26 feb 15 kl. 04:00

Överdådiga idéer testas

I efterhand har disco ofta framställts som definitionen av lättsam och banal musik. Men den som lyssnar ordentligt på till exempel Donna Summers skivor upptäcker snart att hennes ambitioner var lika storslagna som Pink Floyds. Susanne Sundfør gör musik i den traditionen, mörk och romantisk disco som inte skäms för att sträcka ut sig över tio minuter.

NSD - 28 sep 14 kl. 09:11

Rena rama överdådet

Det är svårt att inte falla för det överdådiga, och det är just det överdådiga som teaterchefen Karin Enberg bjuder på när hon väljer att sätta upp och själv regissera musikalen La Cage aux Folles ..

YA - 27 sep 13 kl. 06:30

Livet bakom fasaderna i Ystad

Foto: Anette Sjöstrand
I en ny fotoutställning på Klostret får besökarna stiga rakt in i flera prominenta Ystadsbors hem, så som de såg ut för drygt hundra år sedan.
Kristallkronor, statyer i alabaster, förgyllda speglar, palmer och pianon. Det är inte fattiga familjers hem som visas upp i utställningen ?

UNT - 20 okt 19 kl. 12:19

Överdådigt pianospel i Giresta kyrka

Ett överdåd av överdådiga pianister gladde publiken i Giresta kyrka i lördags..

Alingsås tidning - 17 dec 12 kl. 09:42

Amerikanskt överdåd av juldekorationer à la Disney 

WASHINGTON Att amerikanerna gärna sätter upp överdådiga juldekorationer är ju inget nytt ? och på ingen plats är detta mer påtagbart än i New York..

BT - 13 nov 13 kl. 09:14

Överdådig feststämning

Tidigare mottagare av stiftelsen Fokus´ stora pris The Nordic Award in Textiles har traditionsenligt presenterats på Textilmuseet i Borås. Nu är det gamla museet stängt, och det nya i Textile Fashion Center öppnas inte förrän nästa år. Utställningen med årets pristagare Annika Ekdahl finns i stället att se på Abecita Konstmuseum, mitt i den permanenta utställningen, vilket först blir något förvirrande.

SVT - 23 feb 14 kl. 13:06

Långa köer till Janukovytjs överdådiga residens

Den avsatte president Viktor Janukovytjs residens Mezjyhirja fortsätter att väcka fascination och avsky. I dag ringlar sig kilometerlånga, i princip stillastående bilköer, ut mot residensområdet någon mil norr om Kiev..

UNT - 10 jul 14 kl. 08:00

Överdådiga kyrkliga skatter

Uppsala ärkestift fyller 850 år och firar genom att samla sina skatter i Uppsala domkyrka..

SvD - 01 mar 15 kl. 13:10

Mugabes överdådiga födelsedagsmiddag

Zimbabwes president Robert Mugabe slog på stort vid firandet av sin 91-årsdag. Över åtta miljoner kronor gick åt till den gigantiska festen där bland annat elefant stod på middagsmenyn..

Sydsvenskan - 16 feb 17 kl. 08:28

Vill stoppa överdådiga bröllopsfester

Vanan bland de mest välbeställda att spendera gigantiska belopp när döttrarna gifter sig väcker ilska i Indien. Nu vill en parlamentsledamot stoppa de värsta excesserna. Ledamoten, Ranjeet Ranjan, föreslår att såväl antalet gäster som antalet maträtter.

Blekinge Läns tidning - 16 feb 17 kl. 08:28

Vill stoppa överdådiga bröllopsfester

Vanan bland de mest välbeställda att spendera gigantiska belopp när döttrarna gifter sig väcker ilska i Indien. Nu vill en parlamentsledamot stoppa de värsta excesserna. Ledamoten, Ranjeet Ranjan, föreslår att såväl antalet gäster som antalet maträtter som serveras vid bröllopsfester begränsas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.