DN > Ekonomi

Thursday, 04 March, 04:20

DN - 19 feb 21 kl. 20:22

Ygeman tillbakavisar påtryckningar om elavtalAnders Ygeman (S) säger att han ”inte känner till” att tjänstemän på infrastrukturdepartementet utövat påtryckningar på Svenska kraftnäts. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ygeman, Svenska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ygeman, tillbakavisar, påtryckningarom , elavtal
Skånskan - 04 apr 17 kl. 05:00

Ägarna tillbakavisar alla anklagelserna

HÖRBY Auxilium4you tillbakavisar anklagelserna från kommunen om att de har utövat religiösa påtryckningar mot ungdomarna. Bolaget överväger att vidta rättsliga åtgärder mot kommunen och inleda en förtalsprocess.
– De verkar lida av islamofobi i kommunen.

SVT - 30 jan 16 kl. 21:02

Eritreas ambassad tillbakavisar uppgifterna

SVT har intervjuat Sirak Bahlbi på den eritreanska ambassaden i Stockholm som tillbakavisar uppgifterna om påtryckningar..

Kristianstadsbladet - 26 nov 13 kl. 11:29

Putin tillbakavisar EU-kritik


Det är fel av EU att kritisera Moskva för Ukrainas beslut att inte skriva under det föreslagna samarbets- och frihandelsavtal med EU som ligger redo, anser den ryske presidenten Vladimir Putins talesman Dmitrij Peskov. - I det här fallet är det opassande att tala om några sorters påtryckningar, säger Peskov enligt nyhetsbyrån Interfax..

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 13 kl. 11:34

Putin tillbakavisar EU-kritik

Det är fel av EU att kritisera Moskva för Ukrainas beslut att inte skriva under det föreslagna samarbets- och frihandelsavtal med EU som ligger redo, anser den ryske presidenten Vladimir Putins talesman Dmitrij Peskov. — I det här fallet är det opassande att tala om några sorters påtryckningar, säger Peskov enligt nyhetsbyrån Interfax..

BT - 26 nov 13 kl. 11:31

Putin tillbakavisar EU-kritik

Det är fel av EU att kritisera Moskva för Ukrainas beslut att inte skriva under det föreslagna samarbets- och frihandelsavtal med EU som ligger redo, anser den ryske presidenten Vladimir Putins talesman Dmitrij Peskov. - I det här fallet är det opassande att tala om några sorters påtryckningar, säger Peskov enligt nyhetsbyrån Interfax..

Nya Wermlands Tidningen - 21 jan 20 kl. 19:00

S tillbakavisar uppgifter om påtryckningar

YLE - 21 apr 17 kl. 08:20

Brådska och nyrekryteringar ledde till många felaktiga asylbeslut

Andelen felaktiga asylbeslut vid Migrationsverket har ökat markant på kort tid. Andelen steg från 0,2 till 4 procent på mindre än två år. Högen med klagomål över asylbeslut har hunnit växa sig stor.

BT - 14 sep 12 kl. 07:22

Snart är de hemma: "Känns jävligt skönt"

Vid halv tolv landar Johan Persson och Martin Schibbye på Arlanda, efter 14 månader i fångenskap i Etiopien. - Det känns jävligt skönt att komma hem, säger Persson till Expressen. Efter frigivningen i måndags flyger de svenska journalisterna Persson och Schibbye från Istanbul till Sverige i dag och förväntas landa på Arlanda klockan 11.

YLE - 24 sep 12 kl. 09:45

Dopningsdokumentär anklagar chefstränare

En färsk dokumentär om den finländska skidåkningen framför misstankar om att skidledningen skulle ha utövat påtryckningar på skidåkarna att använda dopning. Filmen Sinivalkoinen valhe, Den blåvita lögnen, förevisades för pressen i morse. I filmen anklagas bland andra chefstränaren Immo Kuutsa och det italienska landslagets chefstränare Jarmo Punkkinen för att ha försökt pressa åkarna att använda förbjudna ämnen.

YLE - 26 apr 16 kl. 13:33

Petehärvan: Åklagaren vill se skärpta straff

Då Vasa hovrätt på tisdag tog sig an fallet Pete kretsade argumenteringen kring tre åtalspunkter: Missbruk av förtroendeställning, penninginsamlingsbrott och grovt skattebedrägeri. Åklagaren vill se skärpta straff för de tre som dömdes i tingsrätten. I tingsrätten stod sex personer åtalade, tre av dem frikändes.

Fler nyheter från DN

DN - 12 timmar sedan

”Skavsta flygplats bara veckor från konkurs”

Skavsta flygplats är bara veckor från konkurs. Det menar flygplatsens vd Cédric Fechter, som nu efterlyser hjälp från Nyköpings kommun. –.

DN - 13 timmar sedan

Förlängt straff för Falcon Funds-mannen

Redan fängelsedömda Max Serwin döms i andra delen av pensionshärvan..

DN - 13 timmar sedan

Lyxmodellen som slutade som rishög

Trabanten var folkets bil i Östtyskland. Simpel och seglivad, men också svåråtkomlig, dyr och omöjlig när muren föll..

DN - 15 timmar sedan

Riksdagspress på regeringen om slutförvar

Riksdagen nöjer sig inte med regeringens ”vi har ingen exakt tidsplan” om när beslut kan väntas om slutförvar för det svenska kärnavfallet..

DN - Igår: 19:19

”Vi är livlinan i det svenska kraftsystemet”

När oljekraftverket i Karlshamn sattes igång den 4 februari skedde något som inte passar Sveriges miljöprofil..

DN - Igår: 11:20

Kinas rikaste tjänar pengar på buteljvatten

Jack Ma, grundare av Alibaba och Ant Group i Kina, är inte längre rikast i landet, enligt den kinesiska Hurun Global Rich-listan för 2020..

DN - Igår: 06:12

Volvo satsar på enbart el till 2030

Företaget ska bara sälja elbilar senast 2030, skriver de i ett pressmeddelande..

DN - I förrgår: 21:47

USA planerar koldioxidskatt på varor från andra länder

USA planerar att ta ut en skatt på varor som tillverkas i länder som inte belägger sina produkter med koldioxidskatt..

DN - I förrgår: 14:05

Strömningstjänster under ständig förändring – DN har kartlagt alternativen

Strömningsjättarna producerar mer och mer eget innehåll på svenska, Dplay har bytt namn och Disney+ har lanserats i Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.