Cornucopia > Ekonomi

Friday, 05 March, 23:17

Cornucopia - 19 feb 21 kl. 16:21

Fredagsmys: Nolltolerans och kriterier för blockning i sociala medierDags för lite fredagsmys. Fick en fråga om vad jag har för kriterier för att blocka folk på sociala medier, så det följer lite principer nedan.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Noterade, Twitter, Gab, Stockholmssyndromet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredagsmys, Nolltoleransoch , kriterierför , blockningi , sociala, medier
Cornucopia - 8 timmar sedan

Fredagsmys: Deklarationen har anlänt!

Dags för lite härligt fredagsmys denna underbart vackra vårfredag. Och vad är mysigare än att årets deklarationsblankett har anlänt från Skatteverket via Kivra. *mys*Man kan ju bara imponeras av hur mycket som redan finns inrapporterat och förtryckt på blanketten.

Sydsvenskan - 07 jul 15 kl. 19:20

Domstol: Fredagsmys för alla!

Man kan vara flera som skryter om sitt respektive fredagsmys. En viss chipstillverkare har inte ensamrätt på begreppet, har Marknadsdomstolen slagit fast.Snacksjätten OLW var först med att marknadsföra sina chips och ostbågar som "fredagsmys".

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 15 kl. 19:20

Domstol: Fredagsmys för alla!

Man kan vara flera som skryter om sitt respektive fredagsmys. En viss chipstillverkare har inte ensamrätt på begreppet, har Marknadsdomstolen slagit fast.Snacksjätten OLW var först med att marknadsföra sina chips och ostbågar som "fredagsmys".

Cornucopia - 30 aug 13 kl. 16:48

Fredagsmys: Seriöst fredagsmys

Dags för fredagsmys igen. För att lätta upp stämningen så kanske vi faktiskt ska ägna oss åt fredagsmys, helt utan ironi? Hur ser ert fredagsmys ut, egentligen?

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 19:55

Fredagsmys: Öppet icke-ironiskt fredagsmys

De senaste sju dagarnas två mest lästa
inlägg var bägge från idag.Ja, jag vet. Ni sitter och väntar på bloggens fredagsmys.

Cornucopia - 01 mar 19 kl. 20:37

Fredagsmys?

Kommer på mig med att inte ha skrivit något övermüsigt fredagsmys, då jag inte kommer på något lämpligt efter en lite upptagen vecka. Så vi lämnar väl fredagsmyset till bloggläsarna - hur spenderar ni egentligen ert fredagsmys?Enda utomhusfotot denna vecka.

Cornucopia - 04 okt 19 kl. 13:43

Fredagsmys: Romarriket får vara kvar i skolundervisningen

Dags för lite härligt fredagsmys. Skolverket backar från att från skolundervisningen stryka antiken, dvs perioden från cirka 3000 år före kristus till Västroms fall, inklusive antika Egypten, antikens grekiska riken och även Rommarriket. Själva idén visar på varför ständigt svällande myndigheter är ett problem - personalen måste ha något att göra, och ibland glömmer någon fredagsmyset och då stryks antiken ur skolundervisningen.

Cornucopia - 19 sep 14 kl. 18:23

Fredagsmys: Mode, smink och blomsterarrangemang!

Dags för lite härligt 70-talist fredagsmys igen! Mmm, känner ni den? Fredagen!

BT - 25 sep 14 kl. 17:01

Fredagsmys fyller 20 bast

Tacos, snacks och slappande i soffan. Nu har vi myst på fredagarna i 20 år. Första belägget för "fredagsmys" finns i en tidningsartikel i Göteborgs-Posten från 1994, där en familj i Sävedalen berättar om sina tv-vanor.

Cornucopia - 07 nov 14 kl. 17:07

Fredagsmys: Försvarspolitisk uppsamling

Dags för lite härligt gosigt fredagsmys. Och vad är inte mysigare än en liten försvarspolitisk uppsamling, inklusive lite Ukraina och Ryssland?

Till en början lite goda nyheter.

Cornucopia - 03 apr 15 kl. 17:51

Fredagsmys: Fury - bu eller bä

Dags för lite härligt icke-ironiskt fredagsmys. Har nu sett stridsvagnsfilmen och pansarmjukporrfilmen Fury med Brad Pitt och spektakulära krigsfrisyrer. Omdömet blir delat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.