Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 25 February, 14:03

Dagens Media - 19 feb 21 kl. 14:13

Replik: ”För små saker går inte att mäta i en panel”I en replik till Sveriges Tidskrifter ger Kantar-Sifos Peter Callius sin förklaring till varför tidskrifter ofta utvärderas utifrån den tryckta tidningen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Sveriges Tidskrifter, Kantar-Sifos Peter Callius

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ReplikFör , små, saker, gårinte att , mätai , en panel
Cornucopia - 22 maj 15 kl. 08:57

Replik från Tink

Företaget Tink har i en kommentar replikerat på tidigare blogginlägg om hur folk lämnar ut sina banklösenord till tjänsten. I sedvanlig ordning publiceras angripet företags replik som separat blogginlägg.
Fredrik Hedberg, CTO och grundare av Tink skriver:
"Hej!

Cornucopia - 10 jan 15 kl. 15:11

Replik från Jonas Andersson Schwarz angående demokratihotet Twitter

Nedanstående är replik från Södertörnshögskolans Jonas Andersson Schwarz. Min vana trogen får förstås angripna personer full exponering för sina repliker.
Jag är innerligt trött på dessa insinuanta guilt-by-association-resonemang om Södertörns högskola.

Sydsvenskan - 07 nov 11 kl. 00:05

Replik: "Konserthuset onödigt skrytbygge"

När satsningar på kultur och välfärd ska prioriteras är det viktigt att satsa på bredden, skriver Daniel Sestrajcic (V), kulturkommunalråd.
På ledarplats i Sydsvenskan (1.11) kunde man läsa att Malmö Stads satsning på att bygga en konsertanläggning för en årlig hyra på i runda slängar 50 miljoner är en nödvändig satsning, som kommer att locka den kreativa klassen till staden.

SvD - 21 mar 15 kl. 17:18

Få saker så utredda som en omreglering

Få saker har utretts och undersökts så noga som effekterna av en omreglering av Mälaren, skriver Lennart Gladh och Jan Wärnbäck, WWF i en replik..

Regeringen - 17 mar 16 kl. 14:10

Assistanspengarna måste gå till rätt saker

Replik på debattartikel i Dagens Samhälle, 17 mars 2016 Vi måste både se till att LSS lever upp till sina rättighetsambitioner och att vi får till stånd en hållbar kostnadsutveckling. Kontroll på att pengarna går till rätt saker är ett viktigt steg, skriver Åsa Regnér, ansvarig minister för funktionshindersområdet..

Sydsvenskan - 08 jun 11 kl. 00:07

Replik: "Det behövs inte så många lärare"

Med färre lärare går det att höja lönerna utan att spräcka skolornas budgetar. Det skulle öka kvaliteten på undervisningen, skriver Per Tryding, doktor i lärande och vice VD i Handelskammaren.
Antalet förstahandssökande till lärarutbildningen har sjunkit något sedan 2010.

Sydsvenskan - 08 jun 11 kl. 17:52

Replik: "Kunskapsskolan höjer lärarnas status"

Utvärdering och forskning ska leda till en skola med fokus på kunskap. Det är vägen till höjd status för läraryrket, skriver Margareta Pålsson (M) ordförande i utbildningsutskottet.
I en debattartikel hävdar pedagogikprofessor Dennis Beach med flera att de senaste årens skoldebatt varit skadlig (7.

Magazin24 - 01 mar 13 kl. 13:59

Replik på tidigare debattartikel

Anders Ygeman, Pia Nilsson och Annika Wallén gör rätt analys men drar fel slutsatser i sin debattartikel om bilkörning och sms i Magazin24 (28 februari). Låt oss var tydliga redan från början: att sms:a, uppdatera Facebook eller twittra under bilkörning är förkastligt. Det är att riskera sin egen och andras trafiksäkerhet.

Kristianstadsbladet - 01 sep 14 kl. 07:45

Teori och praktik olika saker

Foto: Johan Nilsson / TT
Replik på Margareta Pålsson och Annelie Johansson ”Bättre stängsel skyddar fåren”, 22/8.
Miljödirektör Annelie Johansson tycks leva i en teorivärld som har väldigt lite att göra med den praktiska som vi djurägare lever i. I synnerhet när hon kommer med subtila hot mot de djurägare som dagligen arbetar för att hålla den biologiska mångfalden levande i Skånes värdefulla betesmarker, inser man att ”polletten” inte trillat hela vägen ner.

Expressen - 04 okt 14 kl. 08:38

Kritiserades - då kom broderns ilskna replik

Tennisvärldens stora framtidsnamn Nick Kyrgios kritiseras i bland för att vara för ojämn. Nu har 19-åringens storebror Christos fått nog – och förklarar krig med halva tennisvärlden. "Håll käften och se när fantastiska saker händer", skriver han på Facebook..

Expressen - 09 jul 16 kl. 06:04

Som replik är det lite magstarkt, Josephi

Jag blir brydd över att i en diskussion jag för om socialdemokratins vägval (5/7), som jag menar handlar om fördelningspolitik, få nerkört i halsen att jag inte tagit upp kritik mot olika Labourmedlemmar som enligt Negar Josephi (jag litar på hennes omdöme) gjort saker som rört sig mot eller är antisemitism..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.