Resume > Ekonomi

Saturday, 27 February, 18:57

Resume - 19 feb 21 kl. 13:53

När tänker politiker och myndigheter stoppa det oavlönade barnarbetet?Barn är oemotståndligt söta och gör roliga saker. Det vet vi alla. Och ingen vet det bättre än influencers som använder sina egna barn för att skaffa följare och tjäna miljoner. Ni känner kanske inte till mig, men min son är i dag Sveriges kanske mest kända barn. Inte en krona av de många miljoner som han drar in har min son rätt till när han blir vuxen.
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Sveriges, Jacob Liebermann, Margaux Dietz

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När tänker, politikeroch , myndigheter, stoppadet , oavlönade, barnarbetet
DN - 14 okt 19 kl. 18:14

Franska politiker vill stoppa EM-kvalmatch mot Turkiet

Flera franska politiker vill stoppa kvällens EM-kvalmatch mellan Frankrike och Turkiet..

DN - 14 okt 19 kl. 18:14

Franska politiker ville stoppa EM-kvalmatch mot Turkiet

Flera franska politiker ville stoppa kvällens EM-kvalmatch mellan Frankrike och Turkiet..

Nyheter 24 - 28 jun 12 kl. 11:14

SD-politiker: "Vill stoppa islamisering med vapen"


Sverigedemokraten Peer Pedersen tänker inte acceptera en "islamisering och övergrepp från någon 'Achmed'" skrev han på en politisk blogg. När Nyheter24 når honom backar han från kommentaren: "Jag blev hackad". ÖSTRA GÖINGE.

DI - 10 jun 14 kl. 09:48

USA-politiker vill stoppa Norwegian

En grupp amerikanska politiker har vidtagit åtgärder för att stoppa EU:s ansträngningar att fixa ett tillstånd för transatlantflyg till Norwegian, skriver Dow Jones Newswires..

Sydsvenskan - 19 feb 16 kl. 23:52

SD-politiker vill stoppa målning

Göteborgskonstnären Carolina Falkholt väcker återigen känslor. 2014 ville Nyköpings kommun stoppa en väggmålning av Falkholt som uppförts på en skola. Verket ansågs stötande eftersom det innehöll en vagina.

SmålandsPosten - 03 okt 13 kl. 06:02

S-politiker vill stoppa bygge

Socialdemokraten Gunnar Storbjörk har kritiserat den styrande alliansen hårt för att det byggs för lite bostäder i Växjö. Nu planerar Växjöhem att börja bygga 71 nya bostäder på Vallen. Då säger han nej och vill stoppa bygget.

Sydsvenskan - 26 feb 13 kl. 00:50

M-politiker vill stoppa flyttbeslut

34 personer vill stoppa regionens flytt av operationer mellan sjukhusen i Skåne.
Leif Thorsell, moderatpolitiker i Landskrona, är en av dem som har överklagat till Förvaltningsrätten..

Expressen - 03 apr 13 kl. 11:51

S-politiker vill stoppa vinster i välfärden

Här är nästa fråga där Stefan Löfven kan komma att möta motstånd på S-kongressen. En betydande majoritet av de lokala S-politikerna vill stoppa vinster i välfärden, enligt en undersökning från Göteborgs universitet, som publiceras i Dagens Samhälle..

Nyheter 24 - 23 okt 13 kl. 09:59

C-politiker vill stoppa flyktingboende: "Jag är inte rasist, jag är realist"Transitboende

RÄTTVIK. Trots att planerna snart kan vara klara för ett flyktingboende i Rättvik vill kommunalrådet Inge Östlund (C) nu stoppa initiativet. ?

Kristianstadsbladet - 26 apr 14 kl. 13:36

Politiker kan stoppa Utøya-monument


Politikerna i Hole kommun kan stoppa Jonas Dahlbergs minnesmonument för offren i Utøya-attentatet. Innan monumentet kan byggas måste lokalpolitikerna godkänna en detaljplan för området och enligt den rundringning som NRK gjort är motståndet starkt.Marie Føli från Socialistisk Venstreparti, ledamot i Holes kommunstyrelse, beskriver konstverket som "fint men väldigt starkt".

Västerbottens Folkblad - 26 apr 14 kl. 13:40

Politiker kan stoppa Utøya-monument

Politikerna i Hole kommun kan stoppa Jonas Dahlbergs minnesmonument för offren i Utøya-attentatet. Innan monumentet kan byggas måste lokalpolitikerna godkänna en detaljplan för området och enligt den rundringning som NRK gjort är motståndet starkt. Marie Føli från Socialistisk Venstreparti, ledamot i Holes kommunstyrelse, beskriver konstverket som ”fint men väldigt starkt”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.