Resume > Ekonomi

Monday, 08 March, 19:27

Resume - 19 feb 21 kl. 11:48

Svensk tonalitet lyckokast för Coca-Cola – vinner Årets stjärnvarumärkeFrån negativa till positiva tal – när Brand Index nu sammanställer årets snabbast växande varumärke står det klart att Coca-Cola tar ikapp efter de senaste årens svaga siffror..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Coca-Cola, Årets, Brand Index

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk tonalitet, lyckokastför , Coca-Cola, vinnerÅrets , stjärnvarumärke
DI - 01 jul 19 kl. 15:58

Coca-Cola vinner energidryckstvist mot Monster

Coca-Cola har vunnit en tvist mot Monster som innebär att dryckesjätten kan sälja sin egen energidryck trots ett tidigare avtal som hindrat dem från detta..

Dagensanalys.se - 14 jul 16 kl. 09:13

Sockerdrickan Coca-Cola laddar inför kommande olympiska spelen

Att vinna ett olympiskt guld eller att se sitt barn cykla för första gången är känslor som Coca-Cola vill fånga upp med sina 9 teskedar socker i en burk. Det är fel när ett varumärke som Coca-Cola får sponsra ett event som ska handla om hälsa, välmående och prestation. Hashtaggen till kampanjen borde istället ha det enkla budskapet #ThatsSugar.

Dagensanalys.se - 05 sep 17 kl. 09:37

Coca Cola i samarbete med Nyheter24

I måndags nylanserades Nyheter24:s matsektion – i samarbete med Coca-Cola. Nyheter24 Mat är inriktad på video, nya mattrender och snabba mathacks. Coca-Cola kommer gå in som sponsor till matsektionen med start den fjärde september och ända fram till årsskiftet.

Dagensanalys.se - 22 sep 17 kl. 16:32

Idrottslag vill in i e-sportens värld, och Coca Cola likaså

Under en paneldebatt på Techcrunch Disrupt SF 2017 pratade tre experter inom e-sport om varför framför allt ”traditionella” idrottslag och e-sportlag borde hitta fler samarbeten. Samtidigt lanserar Coca Cola sin senaste satsning där de sponsrar en virtuell fotbollsspelare i nya Fifa 18. E-sport håller med andra ord på att växa upp, och drar allt fler ögon till sig.

Dagensanalys.se - 02 mar 17 kl. 09:31

Coca Cola låter AI skapa sina annonser

Coca Cola är ett av världens mest välkända varumärken och skapar reklambudskap som hyllats i branschen under många år. När de nu anställt sin första Chief Digital Marketing Officer, David Godsman, tar de klivet in på den digitala arenan med stora visioner för framtiden. Den nya strategi som Coca Cola lagt för sin digitala marknadsföring fokuserar på fyra områden: Kunder och kundupplevelser, operations, nya marknader och kultur.

Nyheter 24 - 10 apr 11 kl. 18:10

Ica i storbråk med Coca cola - totalvägrar samarbete


Ica och Coca cola är i en konflikt gällande priset på läskflaskorna. Sedan i måndags köper Ica inte längre in 1,5-litersflaskor med Coca cola, Fanta eller Sprite till sitt centrala sortiment, skriver Dagens Nyheter.Anledningen är att Coca cola centralt vill höja priset på läskflaskorna, något som Ica inte är beredda att göra.?

Sydsvenskan - 03 jan 12 kl. 11:01

Coca cola stöder dikator

Arkivfoto: AP
Den internationella läsktillverkaren Coca cola backar upp och gör affärer Swazilands diktator kung Mswati III. Det hävdar organisationen Swaziland Democracy Campaign.
Multimijardföretaget Coca cola company driver en fabrik i Swaziland som tillverkar koncentrat av sockerrör.

Nyheter 24 - 14 jan 14 kl. 14:23

Här är Coca Cola-reklamen som varieras så in i NordenKritik mot reklamen

Den senaste reklamfilmen från Coca Cola försöker påminna tittaren om att det alltid finns en ljus sida av det mörka. Men vad man ser som positivt och negativt verkar skilja sig en hel del åt beroende på land. Den uppmärksamme Redditanvändaren Frivilligt la i veckan upp en bild som sammanfattar detta på forumets svenska del.

Dagens PS - 24 okt 19 kl. 13:42

Mest Coca-Cola-plast i hela världen

Coca-Cola är det företag som orsakar mest nedskräpning av plast i hela världen. Detta enligt en årlig undersökning. Det är sajten The Intercept som rapporterar om organisationen Break free from plastics insamling av plast.

Nyheter 24 - 04 mar 11 kl. 10:29

Coca-Cola i blodigt krig mellan två Khaddafisöner


Det amerikanska mångmiljardföretaget Coca-Cola har varit indraget i en våldsam tvist mellan två söner till överste Muammar Khaddafi, avslöjar ett dokument som läckt ut via Wikileaks.? Du vet filmen Gudfadern? Vi har levt i den de senaste månaderna.

Nyheter 24 - 21 nov 13 kl. 18:12

Coca Cola vägrar protestera mot antigaylag under OSHänvisar till tidigare uttalande

En omfattande kampanj för att pressa självaste Coca Cola till att ta ställning för HBTQ-personers rättigheter under OS i Sotji såg ut att lyckas. Detta för att ta strid mot den antigaylagstiftning som förbjöd "homosexuell propaganda" i Ryssland tidigare i år.Men nu har läskjätten gjort aktivisterna besvikna – genom att snällt ställa in sig i ledet bakom Internationella olympiska kommittén (IOK).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.