DN > Ekonomi

Thursday, 25 February, 02:44

DN - 19 feb 21 kl. 10:59

Ygeman ställs till svars om hemliga uppgörelsenKallas till Näringsutskottet • Ordföranden: ”Otroligt allvarliga uppgifter.”.
Läs mer på DN
Läs mer om:
Näringsutskottet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ygeman, ställstill , svarsom , hemliga, uppgörelsen
Cornucopia - 22 jun 17 kl. 15:19

Ygeman har tappat kontakt med verkligheten och bör avgå

"Hjälp oss! Hjälp oss!" - rikspolischef Dan Eliasson"Att säga att polisbristen är akut, det är att ta till överord.

Cornucopia - 14 jun 17 kl. 18:48

Ygeman: Döm svenska IS-terrorister på plats i Irak

Anders Ygeman (s) försöker dämpa uppmärksamheten hans värdelösa hantering av polisen fått, genom att nu göra ett tämligen självklart utspel. Svenska IS-terrorister ska stanna kvar i Irak, åtalas och dömas där. Dock är utspelet ren populism av Ygeman och inget kommer ske.

Cornucopia - 07 apr 20 kl. 08:30

Anders Ygeman 2017: "Modernt civilt försvar kan inte bygga på [lager och skyddsmasker]"

År 2017 höll dåvarande inrikesminister Anders Ygeman (S) ett tal om det moderna civila försvaret. Beskedet var bland annat att det inte kan bygga på forna tiders lager, att det ska fokusera på IT och att det ska värna demokratin. 2020 har vi inga lager och regeringen gick vidare med sitt förslag om att begränsa demokratin och låta regeringen köra över riksdagen med dekret.

Cornucopia - 24 nov 16 kl. 12:35

Anders Ygeman accepterar polisens totala kollaps - avser inte göra något

Inrikesminister Anders Ygeman (s) accepterar polisens totala kollaps och säger nu att det kommer bli ännu värre nästa år. Hans och regeringens åtgärder är dock inga alls utan han har fortsatt förtroende för högsta polisledningen. I verkligheten är det dags att Ygeman tar sitt ansvar och dels sparkar hela högsta polisledningen samt avgår själv.

Cornucopia - 12 jun 17 kl. 09:31

DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare

DN rapporterar att polisens kollaps nu är fullständig, och att det inte alls som utlovat har vänt. Åtta särskilt utsatta problemområden har uppkommit senaste året, där polisen tappat kontrollen och rättsväsendet inte fungerar. Samtidigt ägnar sig inrikesminister Ygeman åt att retweeta en barnboksförfattare om brittisk politik, istället för att sparka polischefen Danielsson och sedan själv avgå.

Expressen - 27 jul 17 kl. 18:04

Löfvens hemliga löfte till Ygeman – lovad comeback

Efter 25 timmar och 50 minuter fick alliansledarna det kaxiga svaret av Löfven:  Två nya ministrar – och en regeringsombildning. Enligt uppgifter till Expressen sparkades infrastrukturminister Anna Johansson av statsministern.  Samtidigt fick inrikesminister Anders Ygeman ett hemligt löfte om att göra comeback i regeringen redan nästa år – om Socialdemokraterna vinner valet.

Regeringen - 30 mar 15 kl. 09:01

Ygeman tar emot datalagringsutredning

Måndag den 30 mars överlämnar Sten Heckscher sitt betänkande, Datalagring och integritet, till inrikesminister Anders Ygeman. Efter överlämnandet hålls en pressträff där Heckscher redogör för betänkandets innehåll.

Pressmeddelande: Ygeman tar emot datalagringsutredning

Justitiedepartementet, 30 mars 2015.

Expressen - 12 apr 17 kl. 10:14

Ramberg rättas av Ygeman: 40 har åkt

Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg rättas av inrikesminister Anders Ygeman. På Twitter har hon hävdat att det inte verkställs några utvisningar till Uzbekistan – landet som den terrormisstänkte Rakhat Akilov skulle ha utvisats till. – 26 uzbeker har återvänt med tvång bara under de senaste två månaderna, säger inrikesminister Anders Ygeman i kvällens "Bara Politik – med Niklas Svensson"..

Expressen - 25 nov 15 kl. 11:04

Ygeman håller möte om skärpt terrorlag

Inrikesminister Anders Ygeman kallar till möte med oppositionspartierna. Samtalen som hålls på Rosenbad i dag kretsar kring skärpt lagstiftning mot terrorism..

Regeringen - 17 aug 16 kl. 09:28

Pressträff med Morgan Johansson och Anders Ygeman om regeringens åtgärder mot bilbränder och kriminalitet i utsatta områden

I dag, onsdag den 17 augusti klockan 14.00, hålls en pressträff där justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och inrikesminister Anders Ygeman presenterar regeringens åtgärder mot bilbränder och kriminalitet i utsatta områden..

Regeringen - 12 okt 16 kl. 15:49

Johansson och Ygeman till ministerråd

Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och inrikesminister Anders Ygeman deltar i EU:s ministerråd för rättsliga och inrikes frågor (RIF) som hålls i Luxemburg den 13-14 oktober 2016..

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Bank-id slogs ut – hot mot företag ökar

Bank-id hade i tisdags stora störningar i sin tjänst på grund av en överbelastningsattack. – Sedan i höstas har vi sett en kraftig ökning….

DN - 6 timmar sedan

Förre LO-basen får nytt jobb i stålindustrin

Förre LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson har fått ett nytt jobb hos ståltillverkaren SSAB..

DN - 9 timmar sedan

Dags att deklarera – här är viktigaste datumen

Ska du få tillbaka skattepengar och vill ha dem så fort som möjligt? Då måste du se till att du uppfyller villkoren för tidig utbetalning..

DN - 16 timmar sedan

Skövdebolaget med en miljon nya kunder i veckan

Svenska utvecklarna bakom äventyrsspelet i vikingamiljö: ”Vi är i chock”..

DN - 20 timmar sedan

Oro för ovaccinerade sommarjobbare

Extra svårt pussel för för äldreomsorgen inför sommaren..

DN - Igår: 22:16

Bank-id låg nere efter attack

Bank-id hade under tisdagskvällen stora störningar i sin tjänst. Anledningen var en överbelastningsattack. – All data och användares….

DN - Igår: 15:08

Bolaget räknar med utbyggd vindkraft för att klara elbehovet

Att göra fossilfritt stål kräver el – mycket el. Satsningen H2GS i Luleå och Boden kommer när den är i full drift sluka 12 terrawattimmar (.

DN - Igår: 11:15

Stuguthyrare granskas av Skatteverket

Fusk med pandemistöd, e-handel samt uthyrning av privatbostäder och fritidshus är några av de områden Skatteverket särskilt kommer att….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.