Realtid > Ekonomi

Saturday, 27 February, 16:06

Realtid - 19 feb 21 kl. 09:05

Omsättningsras för Oscar Properties fjärde kvartaletOscar Properties redovisar en kraftigt minskad omsättning för fjärde kvartalet och helåret 2020, ett kvartal och ett år som både präglats at bolagets förändringsresa från bostadsutvecklare till förvaltningsbolag..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Oscar Properties, Properties

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omsättningsrasför , Oscar, Properties, fjärdekvartalet
Cornucopia - 15 mar 17 kl. 07:52

Huvudägaren i Oscar Properties säljer aktier för ca 300 MSEK

Oscar Engelbert, huvudägaren i Oscar Properties (OMX:OP), säljer nu aktier för runt 300 MSEK. Förra veckan rapporterades det att ordföranden sålt aktier och jag listade bolaget som en given blankningskandidat när bostadsbubblan spricker. Vi gratulerar Engelbert för timingen att sälja en del av sina aktier mycket nära all time high i bolaget.

Affärsvärlden - 18 feb 15 kl. 14:07

Ökad omsättning för Oscar Properties

Oscar Properties redovisar ett resultat före skatt på 38 miljoner kronor (37) för det fjärde kvartalet 2014..

DI - 18 feb 15 kl. 14:10

Oscar Properties ökar omsättningen

Bostadsutvecklaren Oscar Properties, som handlas på First North Premier, redovisar ett resultat efter skatt på 37,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2014 (37,9). Resultatet per aktie uppgick till 1:16 kronor (1:43)..

GöteborgsPosten - 09 feb 18 kl. 12:39

Oscar Properties straffas på börsen

Börsen straffar Oscar Properties efter ett bokslut enligt vilket omsättningen halverades i fjärde kvartalet, med bara 16 sålda bostäder. Aktien faller med drygt 5 procent..

Affärsvärlden - 09 feb 18 kl. 13:22

Oscar Properties straffas på börsen

Börsen straffar Oscar Properties efter ett bokslut enligt vilket omsättningen halverades i fjärde kvartalet, med bara 16 sålda bostäder..

PrivataAffärer - 15 feb 19 kl. 18:39

Vinstvarning från Oscar Properties

  Liksom föregående kvartal påverkades resultatet även av prissänkningar och en fortsatt låg försäljningstakt. Omsättningen för det fjärde kvartalet landar på 257 miljoner kronor, jämfört med 559 miljoner för motsvarande kvartal föregående år. Rörelseresultatet blev -256 miljoner kronor (-112).

PrivataAffärer - 31 jul 20 kl. 11:01

Här är juli månads kursraketer

Månadens allra bästa aktie på Stockholmsbörsen är Eniro Pref som stigit 123,8 procent. En stor del av uppgången i det krisande bolaget kom efter att Solna tingsrätt tidigare i veckan fastställt det framlagda ackordsförslaget. Tvåa på listan är Xspray Pharma med en uppgång på 80,9 procent.

PrivataAffärer - 10 maj 19 kl. 11:09

Hernhag: Tio aktier för en miljonportfölj

The Broker: Om du skulle placera 1 miljon på börsen vilka 10 aktier skulle du ha i din portfölj på långsikt?
Marcus: Om jag skulle köpa tio aktier skulle jag välja Investor, Kinnevik, Nobina, Sampo, Castellum och Swedish Match i Sverige. Enbridge i Kanada och i USA Oneok, Digital Realty Trust och Crown Castle.

Dagens PS - 18 feb 19 kl. 07:18

Bostadsutvecklaren gör ett ”mycket svagt resultat”

Bostadsutvecklaren Oscar Properties minskar omsättningen rejält i fjärde kvartalet och resultatet tyngs av ökade kostnader för att få bostäder leveransklara i tid samt nedskrivningar av värdet på byggrätter till följd av ändrade marknadsförutsättningar. Det framgår av bokslutskommunikén som släpptes i förtid i fredags kväll. ”Som en följd av dessa poster är periodens resultat för fjärde kvartalet och helåret 2018 väsentligt lägre än vad som kan anses ha förväntats”, skriver bolaget.

PrivataAffärer - 31 aug 20 kl. 12:30

Här är augustis kursraketer

Månadens vinnare är Odd Molly med en uppgång på över 180 procent. Det krisande modebolaget har gett sig in i fastighetsbranschen och köpt flera logistikfastigheter den senaste tiden vilket fått aktiespekulanterna att trycka på köpknappen. Men uppgången ifrågasätts av flera experter, bland andra DI:s Richard Bråse som kallar det hela för en ”spekulationscirkus som borde ha handelsstoppats”.

Dagens PS - 13 jul 18 kl. 11:36

Budfeber: Megarally i svensk vårdjätte

Fredagen den 13 juli ser knappast ut att bli någon otursdag för svenska vårdjätten Capio. Vårdoperatören Capio rusar på Stockholmsbörsen på fredagen. Strax före börsöppningen på morgonen kom beskedet att Ramsay Générale de Santé vill köpa bolaget för 48,50 kronor per aktie – och det fick fart på aktien.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.