GlobeNewswire > Ekonomi

Friday, 05 March, 11:44

GlobeNewswire - 19 feb 21 kl. 08:45

Hoylu fortsÄtter att expandera sin verksamhet med stort byggfÖretag i usaStockholm, Sverige, 19 februari 2021 – Hoylu, ledande inom visuella samarbetslösningar för distribuerade team, meddelade idag att man fått ytterligare en order från Walbridge, (https://www.walbridge.com/about/company-overview/) en fullservice entreprenad firma med huvudkontor i Detroit, MI, genom att använda Hoylus workspaces och Pull planning programvara (https://www.hoylu.com/pull-planning/)  för ett nytt konstruktionsprojekt vid gränsen mellan Kanada och USA.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Walbridge, Detroit, Hoylus, Pull, Kanada, USA, Hoylu, ARR, HoyluWall, Stein Revelsby, CEO, Email, Wiersholm, CFO, HoyluHoylus, Connected Workspaces, First North Growth MarketCertified Adviser, Fondkommission AB, CET

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HoylufortsÄtter att , expanderasin , verksamhetmed , stort, byggfÖretag, i usa
GlobeNewswire - 21 aug 20 kl. 08:45

Hoylu ab publicerar delÅrsrapport fÖr januari ? juni 2020

Stockholm, Sverige, 21 augusti 2020 “Medan Hoylus verksamhet i det förflutna varit centrerad kring HoyluWall och mjukvara, har vårt fokus skiftat till växande antal användare av programvara som en tjänst (SaaS) abonnemang. Distansarbete har blivit det nya normala som med bättre digitala verktyg kan generera hela organisationer mer frihet och flexibilitet till anställda spridda geografiskt på ett mer effektivt sätt – och med minskade resekostnader och rena tidsförluster därmed. Nyligen genomförda studier i USA visar att mer än 50% av amerikanska tjänstemän innehar ett arbete som kan genomföras via distans och att vi kommer se en uppsving till att 25-30% av tjänstemännen kommer arbeta från hemmet flera dagar i veckan redan mot slutet av 2021.

GlobeNewswire - 17 aug 20 kl. 08:45

Hoylu ab: hoylu finns i apple appstore

Stockholm, Sverige, 17 augusti 2020 – Hoylu, ledande inom visuella samarbetslösningar för distribuerade team, meddelade idag att Hoylu till Mac nu finns i Apple AppStore. Denna nativ app kan laddas ner gratis och ger full tillgång till alla arbetsytor och inslag av samarbete som Hoylu användargruppen har idag. Hoylu är den mest avancerade programvaran för arbets- och utbildningssamarbete som finns idag, perfekt för att dela ditt arbete i realtid med andra team runt om i världen.

GlobeNewswire - 13 jul 20 kl. 08:45

Hoylu ab: hoylu slÄpper preliminÄra siffror fÖr andra kvartalet 2020

Stockholm, den 13 juli 2020 – Hoylu, ledande inom visuella samarbetslösningar, meddelade idag preliminära siffror för det andra kvartalet 2020. Omsättningen under andra kvartalet uppgick till 8,0 MSEK upp 29% från 6,2 MSEK under andra kvartalet 2019. Årliga återkommandeintäkter (ARR) och långtidstjänsteavtal uppgick till 21,3 MSEK i slutet av andra kvartalet, en ökning från 20,7 MSEK under första kvartalet 2020.

DI - 27 sep 18 kl. 08:47

Hoylu tar ny amerikansk order

First North-listade Hoylu har fått ytterligare en order från Inter Systems, ett mjukvaruföretag med säte i USA som specialiserar sig på sjukvård, offentlig och statlig verksamhet.  Det skriver Hoylu i ett pressmeddelande. .

GlobeNewswire - 01 jul 20 kl. 08:45

Hoylu ab: hoylu mottager Ännu en order frÅn partner i ryssland

Stockholm, Sverige den 1 juli 2020 – Hoylu, ledande inom visuella samarbetslösningar tillkännagav idag att man mottagit ytterligare en order från Polymedia, en framstående integrerare, mjukvaruutvecklare och även Hoylus samarbetspartner på den ryska marknaden. Ordervärdet på den nya ordern uppgår till 420 000 kronor och summerar totalvärdet på Polymedias order under andra kvartalet till 1 miljon kronor. Hoylus mjukvara och lösningar erbjuder nya och spännande sätt att lära sig, kommunicera och samarbeta smartare, snabbare och mer effektivt.

DI - 26 sep 18 kl. 08:39

Hoylu tar arméorder i USA

First North-listade Hoylu har fått en order från USA:s armé på mjukvara och storformats Hoylu Wall-system som verktyg för digitalt samarbete, delade arbetsytor, processplanering och idégenerering. .

Dagens PS - 15 aug 19 kl. 10:55

Indisk hotelljätte ska expandera i Europa

Indiska Oyo Hotels & Homes ska investera 300 miljoner euro, motsvarande omkring tre miljarder kronor, för att expandera sin verksamhet i Europa, skriver Livemint. Bolaget ska sikta på att expandera sin närvaro i Europa genom de egna varumärkena OYO Home, Belvilla och Dancenter. För närvarande har Oyo mer än 2.

DI - 18 sep 17 kl. 09:15

Bimobject samarbetar med börskollegan Hoylu

De två First North-listade bolagen Bimobject och Hoylu har tecknat en avsiktsförklaring om samarbete på den globala byggmarknaden och gentemot arkitekt- och ingenjörsbranschen..

Affärsvärlden - 18 sep 17 kl. 09:42

Bimobject: Avsiktsförklaring om samarbete med Hoylu

De två First North-listade bolagen Bimobject och Hoylu har tecknat en avsiktsförklaring om samarbete på den globala byggmarknaden och gentemot arkitekt- och ingenjörsbranschen..

DI - 18 dec 17 kl. 08:55

Hoylu tar USA-order

Hoylu, som erbjuder samarbetslösningar för stora verksamheter, har fått en order från befintlig kund i USA. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

DI - 28 dec 17 kl. 09:06

Hoylu genomför nyemission –ska ta in 16 miljoner

Hoylu genomför en riktad nyemission om drygt 2,8 miljoner aktier med avsikt att ta in cirka 15,8 miljoner kronor före emissionskostnader. Det framgår av ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.