Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 04 March, 04:19

Dagens Media - 19 feb 21 kl. 08:14

MPRT misstänker dataintrång efter läckta uppgifter om redaktionsstödetI december läckte uppgifter om vilka medier som får redaktionsstöd ut från Myndigheten för press, radio och tv. Nu rapporterar Kulturnyheterna att myndigheten misstänker dataintrång..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
MPRT, Myndigheten, Kulturnyheterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MPRT, misstänker, dataintrångefter , läckta, uppgifterom , redaktionsstödet
LV - 16 nov 17 kl. 11:35

Polisen misstänker insiderbrott

Inbrottet i Ishallen natten mellan tisdag och onsdag kunde inte ha gjorts vid ett mer bättre tillfälle om tjuven eller tjuvarna ville komma åt stora kontanta medel. Samtidigt hade en dörr lämnats på glänt och rörelsedetektorerna var övertäckta..

BT - 21 jan 13 kl. 07:22

Förening misstänkt för medlemsfusk

En förening i Borås misstänks för systematiskt fusk för att få ut högre kursbidrag genom Medborgarskolan. Beloppen är betydande. ?

YLE - 19 jun 17 kl. 17:30

Hård global konkurrens sänker bärpriserna - allt färre bärplockare i Finland och allt fler bär kvar i skogarna

I år väntas det komma klart färre utländska bärplockare till Finland. En orsak är det låga bärpriset, speciellt priset på blåbär. Samtidigt har man försökt reda upp i djungeln kring avtal om löner och arbetsinsats.

YLE - 25 jul 17 kl. 05:01

Oljeutsläpp i Pernåviken - misstänks komma från Isnäs hamn

Efter en utfärd med roddbåten i Pernåviken under veckoslutet upptäckte Marja Martas att vattnet var täckt med en film av olja. Utsläppet tros komma från Isnäs hamn och kan i så fall vara ett brott mot lagen. När Marja Martas kastat ankar med båten en bit utanför sin sommarstuga vid Pernåviken var hennes händer, ankaret och ankarlinan alla täckta av olja.

Skånskan - 07 nov 15 kl. 08:00

Region Skåne utreds kring läckta uppgifter

kristianstad Region Skåne kan ha förmedlat personuppgifter om sina patienter inom vården till privata företag.
Det misstänker Datainspektionen som nu startat en utredning.Inom Region Skåne används datasystemet Sesam för att hantera olika personuppgifter och det är detta som ligger till grund för Datainspektionens beslut att inleda en tillsyn mot Region Skåne.

Nyteknik - 16 maj 16 kl. 17:01

Knäckta masten: Polisen misstänker sabotage

Säkerheten höjs nu vid alla tv- och radiomaster i landet efter att en mast rasat utanför Borås. Polisen utgår ifrån att det rör sig om ett sabotage..

SR - 09 aug 16 kl. 12:36

Skattefusk kan avslöjas efter läckta tyska uppgifter

Tyska myndigheter har lämnat ut över 100 000 uppgifter om bankkonton där man misstänker skatteflykt. Ett flertal europeiska länder har fått uppgifterna, bland annat Sverige. Nu utreder Skatteverket om det kan röra sig om skattefusk..

Sydsvenskan - 27 nov 16 kl. 09:00

Israel: Nu är bränderna släckta

Bränderna som härjat i Israel och på Västbanken sedan i tisdags har nu släckts, enligt israeliska myndigheter. Lågorna har tvingat tiotusentals människor att lämna sina hem under veckan som gått. Israel misstänker att en del av bränderna är anlagda, oc.

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 16 kl. 09:00

Israel: Nu är bränderna släckta

Bränderna som härjat i Israel och på Västbanken sedan i tisdags har nu släckts, enligt israeliska myndigheter. Lågorna har tvingat tiotusentals människor att lämna sina hem under veckan som gått. Israel misstänker att en del av bränderna är anlagda, oc.

Barometern - 04 nov 18 kl. 08:04

Stora illegala fiskar upptäckta i Nybro kommun

Länsstyrelsen misstänker en ökning av olovlig utsättning av karp i hela landet. Nyligen hittades illegala spegelkarpar i vattendrag i Nybro kommun..

BT - 04 apr 16 kl. 13:13

FI granskar Nordea efter misstänkt penningtvätt

Skatteverket tänker begära information om svenska namn och bolag i de läckta dokumenten om brevlådeföretag bildade via en advokatbyrå i Panama. Samtidigt ska Finansinspektionen (FI) kolla upp Nordea närmare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.