Realtid > Ekonomi

Thursday, 04 March, 07:31

Realtid - 18 feb 21 kl. 16:14

Bolåneuppstickare utmanar storbankerna – slåss om pensionsförvaltarnas pengarNya bolåneuppstickare ger institutionella investerare chans till betydligt högre avkastning jämfört med bankernas säkerställda obligationer..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bolåneuppstickare, utmanar, storbankerna, slåssom , pensionsförvaltarnas, pengar
Dagens PS - 17 mar 17 kl. 07:00

Avanza utmanar storbankerna

I ett pressmeddelande berättar nätmäklaren Avanza att ett samarbete inleds med startup-bolaget Stabelo 2 för att tillhandahålla bolån till en bredare kundkrets. ”Vi har som ambition att ständigt utmana finansmarknaden till spararnas och våra kunders fördel, genom att verka för ett billigare, bättre och enklare erbjudande. Vi är fortfarande i inledningsfasen av samarbetet med Stabelo och kan ännu inte säga när vi kan ha ett färdigt erbjudande”, säger Avanzas vd Johan Prom.

Realtid - 25 sep 19 kl. 09:19

Bolåneuppstickare inleder samarbete med SBAB

Låneförmedlaren Consector börjar samarbeta med SBAB kring bolån..

NSD - 22 mar 18 kl. 10:02

Räntekriget: Startupbolag utmanar storbankerna

Under startupbolaget Enklas första dygn fick man förfrågningar från bolånekunder värda 20 miljarder kronor..

DI - 27 maj 18 kl. 19:33

Hans tjänst håller koll på bolånen – men storbankerna ger kalla handen

Bolaget Påmind hjälper tusentals el-, mobil- och försäkringskunder att hålla koll på sina avtal. Men storbankerna vägrar samarbete när det gäller bolån..

DI - 29 jan 19 kl. 20:06

Fler rustar för bolånekrig – tre nya aktörer på väg in

Kön av nya bolåneuppstickare fortsätter att växa samtidigt som räntehöjningar sporrar bankkunder att se sig om efter alternativ. Efter ett svettigt 2018 står storbankerna inför en ny våg av ökad konkurrens..

Realtid - 05 jul 18 kl. 15:49

FI ska syna bolåneutmanare i sömmarna

Finansinspektionen (FI) ska "noga följa" bolåneuppstickare "och utvecklingen på bolånemarknaden. "En väl fungerande bolånemarknad kräver ansvarsfulla aktörer", skriver myndigheten i promemorian "Förutsättningar för verksamhet med bostadskrediter"..

Affärsvärlden - 21 aug 15 kl. 07:22

Danske Bank trappar upp bolånekrig

Danske Bank trappar upp priskriget på bolån med en rejäl räntesänkning. Banken siktar på att dubbla sin marknadsandel i Sverige och utmanar storbankerna..

VA - 19 mar 18 kl. 09:41

Startupen utmanar storbankerna med superlåg bolåneränta

Ny utmanare på svenska bankmarknaden. .

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 19 kl. 06:29

Pressade banker – dags att omförhandla bolån

Den hårdnande konkurrensen om bolånen pressar storbankerna som under rapportsläppen vittnat om krympande marginaler och fallande vinster. Vinnare är bankkunderna – som nu uppmanas att utnyttja en allt bättre förhandlingsposition. Storbankerna står förvi.

Sydsvenskan - 19 jul 19 kl. 06:29

Pressade banker – dags att omförhandla bolån

Den hårdnande konkurrensen om bolånen pressar storbankerna som under rapportsläppen vittnat om krympande marginaler och fallande vinster. Vinnare är bankkunderna – som nu uppmanas att utnyttja en allt bättre förhandlingsposition. Storbankerna står förvi.

DI - 09 jul 14 kl. 09:17

Di.se gjorde klipp på bolånet

Listräntorna är rekordlåga. Men det finns fortfarande utrymme för ordentliga bolånerabatter hos storbankerna. Som reporter på di.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.