PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 27 February, 20:04

PrivataAffärer - 18 feb 21 kl. 15:10

AI som investeringstema står pall för pandeminUnder 2020 accelererade den digitala utvecklingen på bred front runt om i världen. Pandemin har på många sätt varit en katalysator för många sektorer när det handlar om implementering av artificiell intelligens – inte minst inom sjukvården, berättar Johannes Jacobi som är senior produktspecialist på Allianz Global Investors (AllianzGI). – Vi har sett många nya innovationer kopplade till AI ta form på rekordtid. Särskilt inom sjukvårdssektorn har vi sett stora framgångar där metoder för att sätta diagnos har blivit betydligt mer exakta med hjälp av intelligenta bildanalyser, för att inte tala om den exceptionellt snabba framtagningen av covid-19-vaccin som möjliggjordes av AI, säger han.  ”Inget buzzword som kommer att försvinna” Johannes Jacobi menar att d
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Johannes Jacobi, Allianz Global Investors, AI, Allianz Global Artificial Intelligence, Stay, Work, Fonden, Infrastructure, Applications, Industries, EUR, ISIN LU1548497699, Global Investors, GI Detta, Allianz GI, Privata Affärer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AI som investeringstema, står, pallför , pandemin

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.