Realtid > Ekonomi

Saturday, 06 March, 06:46

Realtid - 18 feb 21 kl. 14:23

Grön minister sparar - fast inte så gröntMiljöpartiets nytillträdda finansmarknadsminister Åsa Lindhagen äger fonder med innehav i kärnkraft, franska flygplatser och oljeprospektering i Stilla havet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Åsa Lindhagen, Stilla

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grön, minister, sparar, fastinte , , grönt
YLE - 15 nov 16 kl. 05:34

Morgonkollen: Obama oroad för USA:s framtid, rysk minister åkte fast för mutbrott

Morgonkollen är nu också tillgänglig som avisering via Nyhetskollen. Aviseringarna kan justeras under applikationens inställningar. Läget ute i världen: USA:s president Barack Obama sade vid sin första presskonferens efter presidentvalet att Donald Trump inte längre kan vara så frispråkig som under valkampanjen.

Cornucopia - 07 maj 15 kl. 11:01

Fet minister föreslår fettskatt - men skatter löser inte allt

Svenska folket förväntas bli fetare framöver, vilket får den dubbelhakade socialdemokratiska folkhälsoministern Gabriel Wikström att föreslå socialisternas lösning på allt - höjda skatter. Men om höjda skatter löser alla problem, så skulle Sverige inte ha några problem. Dessutom blir man inte fet av att äta fett - man blir fet av att äta för mycket mat.

Opinionen.se - 11 feb 14 kl. 06:00

Så mycket sparar svenskarna


En majoritet av svenskarna, 65 procent, sparar pengar varje månad. Det vanligaste sparbeloppet är 2 000 kronor. Men mer än en femtedel sparar inget alls – en ökning jämfört med tidigare.

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 05:55

Så mycket sparar svenskarna

En majoritet av svenskarna, 65 procent, sparar pengar varje månad. Det vanligaste sparbeloppet är 2 000 kronor. Men mer än en femtedel sparar inget alls - en ökning jämfört med tidigare.

TA - 11 feb 14 kl. 05:55

Så mycket sparar svenskarna

En majoritet av svenskarna, 65 procent, sparar pengar varje månad. Det vanligaste sparbeloppet är 2 000 kronor. Men mer än en femtedel sparar inget alls - en ökning jämfört med tidigare.

BT - 11 feb 14 kl. 05:56

Så mycket sparar svenskarna

En majoritet av svenskarna, 65 procent, sparar pengar varje månad. Det vanligaste sparbeloppet är 2 000 kronor. Men mer än en femtedel sparar inget alls - en ökning jämfört med tidigare.

YLE - 17 dec 15 kl. 05:56

Djurskyddsförening har miljoner - sparar på kattsand

Helsingfors djurskyddsförening (HESY) sparar på kattsand och djurskötare måste köpa det för egna pengar. Trots att föreningen har flera miljoner i eget kapital. Yle Huvudstadsregionen har tagit del av ett brev där djurskötare vid Helsingfors djurskyddsförening slår larm om bland annat brist på mat som djur ska äta vid diarré, kattmat och kattsand.

YLE - 17 dec 15 kl. 05:56

Djurskyddsförening har miljoner men sparar på kattsand

Helsingfors djurskyddsförening (HESY) sparar när det gäller kattsand och djurskötare måste köpa det för egna pengar. Trots att föreningen har flera miljoner i eget kapital. Yle Huvudstadsregionen har tagit del av ett brev där djurskötare vid Helsingfors djurskyddsförening slår larm om bland annat brist på mat som djur ska äta vid diarré, kattmat och kattsand.

YLE - 15 nov 15 kl. 13:00

Unga sparar inför framtiden

För unga är långsiktigt sparande mer aktuellt nu än förut. Statskontoret beviljar allt fler bostadssparpremie-lån till unga. Att unga sätter mindre sprätt på pengarna och väljer att istället spara till en egen första bostad, märker man också på Kvevlax Sparbank.

YLE - 25 aug 15 kl. 20:11

Kritik mot att Vasa sparar på museer

Vasa stad slutar underhålla Sundom hembygdsmuseum. Staden slutar också med Nelin-Cronströms konsthem. Det är några av åtgärderna när museinämnden ska spara 150 000 euro nästa år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.