Realtid > Ekonomi

Saturday, 27 February, 17:13

Realtid - 18 feb 21 kl. 14:37

Så begränsas sund priskonkurrens i fondindustrinStrukturen i förmedlingsindustrin hämmar utvecklingsviljan i fondförvaltningsindustrin och minskar incitamenten att starta nya fondprodukter och fondbolag. Det skriver Realtids Claes Folkmar som hoppas på lite utmaning från en pigg fintechaktör..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Realtids Claes Folkmar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , begränsas, sund, priskonkurrensi , fondindustrin
Nyan - 27 sep 19 kl. 12:08

Åland gallup: Ska havsörnsstammen begränsas?

Havsörnstammen har gått från utrotningshotad till livskraftig men kan utgöra ett hot mot sjöfågelarter. Borde havsörnstammen begränsas? Det vill Nya Åland veta i månades Åland Gallup.

YLE - 03 apr 14 kl. 16:14

Subjektiva rätten till dagvård begränsas

Regeringen föreslår att den subjektiva rätten till dagvård begränsas. Beslutet kommer sannolikt att klubbas igenom i riksdagen. Då kommer de barn som har en förälder hemma endast att ha rätt till den deltidsplats på dagis från och med 1.

Supermiljöbloggen - 16 nov 15 kl. 14:38

Världens mest utsatta länder kräver att uppvärmningen begränsas till under 1,5 grader

Fyrtiotre klimatutsatta länder har enats om att de vill att den globala uppvärmningen ska begränsas till under 1,5 grader, att Paris-mötet ska resultera i ett juridiskt bindande avtal, att klimatfinansieringen ska skalas upp och gå lika mycket till utsläppsminskningar som till klimatanpassning samt att det ska samarbetas om teknisk utveckling. Det gemensamma ställningstagandet skedde på ett möte arrangerat av Climate Vulnerable Forum (CVF) i Filipinernas huvudstad i Manila. CVF är en samarbetsorganisation bestående av klimatutsatta länder.

HBL - 16 mar 15 kl. 20:13

Partiledarna: Markaffärer måste kunna begränsas

Markaffärer borde kunna begränsas av säkerhetsskäl, anser ordförandena för alla riksdagspartier. Ordförandena tog ställning i frågan under Iltalehtis valdebatt på måndagskvällen.De fick svara på frågan om markaffärer borde begränsas i områden som är kritiska för säkerheten.

Dagens PS - 06 dec 19 kl. 10:14

Kina: Samarbete med Sverige ska ”begränsas”

Kinas ambassadör Gui Congyou säger att landets handel med Sverige kommer att bli begränsad. Detta ska ske som en reaktion mot Gui Minhai-fallet. För cirka tre veckor sedan delade kulturminister Amanda Lind (Mp) ut Svenska Pens Tucholskypris till den fängslade kinesisk-svenske förläggaren Gui Minhai.

YLE - 17 mar 20 kl. 13:49

Regeringens presskonferens: Trafiken över Finlands gränser begränsas - flygplatser stängs

Statsrådet inför stränga begränsningar i trafiken över Finlands gränser som ett led i att bekämpa coronaviruset. Trafiken begränsas från och med i övermorgon, och begränsningarna är i kraft till den 13 april. Polisen får befogenhet att övervaka att undantagsreglerna följs - bland annat att folk i samlas i stora grupper..

YLE - 06 sep 12 kl. 14:35

Privat parkeringsövervakning ska begränsas

Den privata parkeringsövervakningen ska begränsas. Privata bolag ska i fortsättningen bara ska få assistera myndigheter som sysslar med parkeringsövervakning. Det slår regeringen fast i en färsk proposition till riksdagen med förslag till lagstiftning om biträdande vid parkeringsövervakning.

HBL - 12 sep 13 kl. 08:56

HBL: Sasi anser att Yle borde begränsas på pekplatta

Yles utbud på pekplatta måste begränsas för att dagstidningarna ska överleva, säger riksdagsledamoten Kimmo Sasi (Saml) i torsdagens Hufvudstadsbladet. Sasi, som är före detta ordförande för Yles förvaltningsråd, säger att det är hög tid att föra diskussionen om konkurrensen mellan public service och privata aktörer vidare.

?

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 16 kl. 12:30

Nyanländas föräldrapeng begränsas

Rätten till föräldrapenning för föräldrar som kommer till Sverige med barn ska begränsas. Syftet är att snabbare få ut nyanlända på arbetsmarknaden. Begränsningen utformas så att den ungefärligen motsvarar den mängd föräldrapenning som en genomsnittlig.

Sydsvenskan - 21 jan 19 kl. 11:51

Whatsapp begränsas för att stoppa rykten

I ett försök att stoppa spridningen av "falska nyheter och rykten" inför Facebook begränsningar för den populära chattappen Whatsapp. Tidigare kunde användare vidarebefordra ett meddelande till upp till 20 användare, inklusive grupper. Detta begränsas n.

Kristianstadsbladet - 21 jan 19 kl. 11:51

Whatsapp begränsas för att stoppa rykten

I ett försök att stoppa spridningen av "falska nyheter och rykten" inför Facebook begränsningar för den populära chattappen Whatsapp. Tidigare kunde användare vidarebefordra ett meddelande till upp till 20 användare, inklusive grupper. Detta begränsas nu till fem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.