Resume > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 09:11

Resume - 18 feb 21 kl. 14:21

Oroliga tider? Ta din flykt till vetenskapens religionDet är inte bara religionen som kan skänka trygghet när omvärlden är oberäknerlig, det skriver Beate Undén i veckans Beteendebanken..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Beate Undén, Beteendebanken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oroliga, tiderTa din , flykttill , vetenskapens, religion
BT - 25 aug 19 kl. 06:00

I oroliga tider tänker vissa att det var bättre förr

Det var en gång... I oroliga tider med snabba förändringar grips en del människor av nostalgi och ser längtansfullt tillbaka till bättre tider. Denna nostalgi exploateras ofta av reaktionära och högerpopulistiska rörelser.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Borg: Mycket oroliga tider

Finansminister Anders Borg varnar nu för att utvecklingen kan bli sämre än regeringen räknar med i dagens budget. Ändå är ekonomiska bedömare betydligt mer pessimistiska än Borg. ?

BT - 25 jun 20 kl. 10:53

Boel Ulfsdotter: Jane Austens kostymdrama tröstar i oroliga tider

Det är något förtröstansfullt med kostymdramer i oroliga tider. .

Dalarnas tidningar - 15 mar 20 kl. 17:02

Lugnande läsning i oroliga tider: "Lyriken är suverän vid livskriser"

Ett sätt att behålla lugnet i oroliga virus-tider är att läsa. Det kan ge utrymme för både....

DN - 29 nov 12 kl. 16:32

Oroliga tider slår mot Tiffany

De oroliga ekonomiska tiderna tycks ha påverkat köplusten för juveler. Tiffany & Co sänker prognosen för 2012 för tredje kvartalet i rad..

SvD - 31 jan 16 kl. 13:00

Tillit på jobbet behövs i oroliga tider

I tider av oro och ständiga förändringar har tillit blivit allt viktigare. Med hög tillit i gruppen på arbetsplatsen krävs mindre styrning – även om medarbetarna också kan bli mindre benägna att ta emot råd. Men hur skapar man denna tillit?.

Barometern - 25 apr 20 kl. 06:00

Två hjältar i oroliga tider

Om jag inte redan vore gift skulle jag kunna tänka mig att fria till både professor Agnes Wold och statsepidemiolog Anders Tegnell. I tider som dessa fyller de nämligen en oerhört viktig funktion..

Sydöstran - 17 sep 15 kl. 09:58

Auktion för människor på flykt

Det är oroliga tider och människor flyr sina hem. Nu ordnar tre Karlshamnsföretagare en auktion för att samla in pengar till behövande..

VA - 24 aug 11 kl. 10:30

Vd hoppas på sämre tider

24 augusti "För vår del hoppas vi på att det blir ännu sämre. Lite svagare marknad och en lägre konsumtion gör att vi får svagare konkurrenter och kan ta riktigt stora kliv. Mekonomen-konceptet är som allra bäst när det är oro i världen och kunderna börjar prioritera sina plånböcker", sade han samband med onsdagens rapportpresentation.

IDG - 07 sep 11 kl. 11:20

Gyllene tider för outsourcing

Allt fler CIO:er riktar blickarna mot outsourcing, bland annat som ett sätt att möta oroliga tider. Och outsourcingleverantörer satsar hårt på tillväxt..

Sydsvenskan - 21 jan 15 kl. 09:23

Väntans tider är oroliga tider

Jag och min partner väntar sedan en tid vår nästa familjemedlem. Samtidigt som vi känner en stor glädje i att få barn blir vi oroade av att barnet är beräknat till juni månad. Snålandet på Malmös Kvinnoklinik, KK, har gjort att personalen går på knäna och att födande kvinnor skickas vidare till andra städer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.