Resume > Ekonomi

Thursday, 04 March, 16:24

Resume - 18 feb 21 kl. 14:09

McDonalds burgare får ny paketering – direkt efter Burger Kings omprofileringMcDonald's nya förpackningsdesign ska vara en ”feel good-upplevelse” som fungerar jorden runt. Uppdateringen rullas nu ut globalt efter fem års arbete..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Burger Kings

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: McDonalds, burgarefår ny , paketering, direktefter , Burger, Kings, omprofilering
Expressen - 12 mar 13 kl. 19:56

Hittade en lösnagel i McDonalds-burgare

I cheeseburgaren från McDonalds fanns en stor präktig lösnagel. Edvin Dervovic både chockades och äcklades över upptäckten. - Det var min fyraåriga dotters burgare.

Newsmill - 11 apr 12 kl. 00:55

Hellre ett jobb än en två kronor billigare McDonalds-burgare

http://www.newsmill.se/trackback/44305SDU: Både CUF och LUF öppnar upp för att ungdomsarbetslösheten ska bekämpas genom lägre löner och sämre villkor.

BT - 10 okt 13 kl. 20:14

Gammal burgare ? succé på nätet

På en vecka har boråsaren Karin Haglunds blogginlägg gillats 38 000 gånger på Facebook. Innehållet: en fem år gammal McDonalds-burgare. År 2008 åkte Karin Haglund, som arbetar som hälsocoach, och köpte en Happy Meal.

Nyheter 24 - 22 jun 12 kl. 13:35

VIDEO: Så stylas McDonalds-burgarna för att se godare ut


Hårtorkar, palettknivar och injiceringsnålar - nu avslöjar McDonalds hur burgarna försöknas för att se bättre och godare ut på menyn. När supermodeller ska fotas krävs oftast timmar av styling och förberedelse för att få de bästa resultaten. Detsamma gäller för McDonalds burgare.

DN - 20 jun 12 kl. 20:20

Så stajlas McDonalds burgare

Att fotomodeller stajlas och retuscheras är inget nytt. Detsamma gäller för hamburgare. Nu visar hamburgerkedjan McDonald's exakt hur mycket de modifierar maten innan den fotograferas för reklamplanscherna..

Aftonbladet - 08 dec 13 kl. 15:21

McDonalds-burgare har oftast polskt ursprung

GöteborgsPosten - 25 aug 20 kl. 09:00

Det är McDonalds burgare som är klimatboven – inte sugrören

Pappersrör är inte räddningen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sköt mot McDonalds-restaurang – för att de glömt lägga på bacon

En kvinna i Michigan i USA har dömts till tre till sju års fängelse för att ha skjutit rakt in i en McDonalds-restaurang.Varför? För att de glömde lägga på bacon på hennes burgare – två gånger.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svensk McDonalds-restaurang stängd – 30-tal kunder sjuka

På måndagen började flera personer som ätit på McDonalds i Nödinge i Ale kommun må risigt. Det rapporterar GT. Fall av diarré, yrsel, feber och kräkningar har rapporterats och kommunen har sedan dess fått in omkring 30 anmälningar.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

McDonalds hakar på senaste kannibaltrenden

Det råder "zombiefeber" i världen. I alla fall om man får tro McDonalds senaste reklamkampanj där en hamburgare gjord på människokött lanseras. Bara inom loppet av en vecka har två makabra fall av kannibalism rapporterats i media.

Nyheter 24 - 16 maj 11 kl. 20:00

Eric Rosén: McDonalds kommer inte sparka personalen - ännu


Rykten om att kassapersonalen ska ersättas av maskiner än så länge överdrivna. Kan man lita på McDonalds? Nej, det tror jag inte att man kan göra generellt, lika lite som man kan lita på besked från andra företag stenhårt pressade att öka redan stora vinster ännu mer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.