Realtid > Ekonomi

Friday, 05 March, 10:22

Realtid - 18 feb 21 kl. 13:30

Förvaltarduo lanserar kreditfond med Erik Selin och Martin Nossman Den nya fonden avser kapitalisera på begränsad likviditet i den nordiska high yield marknaden. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Erik Selin, Martin Nossman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förvaltarduo, lanserar, kreditfondmed , Erik, Selinoch , Martin, Nossman
Realtid - 02 okt 15 kl. 16:55

Excalibur lanserar kreditfond

Fonden Trude investerar i europeiska och amerikanska krediter..

Realtid - 01 sep 20 kl. 08:36

Ny kreditfond från Brunswick

Brunswick Real Estate lanserar sin tredje kreditfond med investeraråtaganden om 12 miljarder kronor.

Realtid - 16 jun 14 kl. 12:07

Lanserar första institutionella fonden

Skandia lanserar en kreditfond under nya AIF-regelverket..

Alingsås tidning - 03 mar 18 kl. 05:30

Lanserar nytt sätt betala sitt hus

Vårgårdahus lanserar en ny betalningsmetod som ska underlätta nyproduktionen av småhus i Sverige.
– Jag hoppas att det leder till att fler köper och har möjligheten att äga sin egen bostad, säger Per-Erik Bonander, VD på VårgårdaHus. Den nya betalningsmodellen innebär att kunden betalar en uppläggningsavgift vid kontraktsskrivningen och resten först när man flyttar in i det färdiga huset.

SVT - 05 jun 18 kl. 09:17

SVT Nyheter lanserar Snabbkollen

På tisdag lanserar SVT Nyheter det nya formatet Snabbkollen. Publiken kommer serveras kortfattade nyheter om det senaste och det viktigaste i ett format som hämtat inspiration från Text-tv. – Det blir väldigt lättillgängligt, säger nyhetsreportern Erik Aldeus som är först ut att jobba med det nya formatet..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 11:48

Erik Penser Bank lanserar ny multistrategifond

Erik Penser Bank är på gång med en ny fond som ska ge fler kunder tillgång till dess modellportfölj. Det rör sig om en multistrategifond som lanseras den 1 juli, uppger förvaltningschefen Daniel Ljungström till Realtid.se.

BT - 23 mar 18 kl. 12:30

Erik från Borås startar kampanj om pyskisk ohälsa

Det finns ett tabu kring psykisk ohälsa – men borde inte göra det. Nu lanserar boråsaren Erik Gabrielsson kampanjen Våga prata, för att bryta skammen..

Dagens Media - 21 okt 19 kl. 12:26

Erik Niva gör podd om fotbollshistoria med Perfect Day

De mångåriga sportjournalisterna Erik Niva och kollegan Håkan Andreasson lanserar ”When We Were Kings”. Podcasten produceras av Perfect Day i samarbete med Sportbladet..

Regeringen - 01 jun 16 kl. 10:00

Regeringen lanserar fem offensiva samverkansprogram

I dag, onsdag den 1 juni, lanserade statsminister Stefan Löfven regeringens gemensamma kraftsamling för bemöta viktiga samhällsutmaningar som Sverige står inför. Tillsammans med vice statsminister Isabella Lövin och närings- och innovationsminister Mikael Damberg samt statsråden Sven-Erik Bucht, Karolina Skog, Helene Hellmark Knutsson, Gabriel Wikström och Anna Johansson, presenterade statsministern fem strategiska samverkansprogram..

Alingsås tidning - 08 jan 17 kl. 05:30

Lanserar sitt största spel hittills

Alingsåsföretagets unika resespel har fått en flygande start. På drygt en månad har 50 000 personer rest runt i världen med mobilspelet Backpacker.
– Det är en häftig känsla att man kan bygga något som folk gillar, säger Andreas Bergström, vd för Qiiwi Interactive AB.

Dagensanalys.se - 21 feb 17 kl. 12:33

KOMM lanserar effektkommitté

Branschorganisationen KOMM presenterar idag en arbetsgrupp som ska lyfta och tydliggöra den affärsmässiga effekten av kommunikation. – Kommunikationen är tillsammans med digitaliseringen en av de starkaste förändringskrafterna i samhället och en motor som är avgörande för affären och konkurrenskraften. Där i är effekt och mätning centralt och förbundet startar därför upp en kommitté som djupdyker i frågorna, förklarar Jessica Bjurström, vd KOMM.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.