Realtid > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 05:48

Realtid - 18 feb 21 kl. 12:36

Andra friande domen för Allra-chefernaAlexander Ernstberger och två kollegor på Allra frias i målet som rör misstänkt skatte- och bokföringsbrott..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Allra, Ernstberger

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andra friande, domenför , Allra-cheferna
Expressen - 25 maj 20 kl. 13:35

Robert, 18, dödad av björnen – nu kommer domen mot cheferna

I dag faller domen i åtalet mot två före detta chefer på Orsa Rovdjurspark efter att en björn dödade en djurvårdare.Robert Lindvall, 18, sommarjobbade i djurparken när han attackerades av två björnar under en aktivitet med en barnfamilj.Familjen flydde över ett elstängsel, men Robert avled av sina skador..

DI - 21 mar 17 kl. 13:39

Åklagaren öppnar förundersökning mot Allra-cheferna

Kammaråklagare Arne Fors på Ekobrottsmyndigheten har beslutat att inleda en förundersökning mot de fem Allra-chefer som tidigare polisanmälts. Men fondbolagets vd Alexander Ernstberger är övertygad om att misstankarna mot honom kommer att avskrivas..

Expressen - 26 okt 17 kl. 06:07

Allra-ägarnas lyxliv – åkte på partyresa i privatjet

De var kungarna av pensionsförvaltning.130 000 svenskar gav dem förtroendet att förvalta deras pengar.Här poserar de skandalomsusade Allra-cheferna framför en privatjet.

BT - 22 okt 13 kl. 11:01

Var finns de unga cheferna?

Att unga chefer blivit ännu mer sällsynta i det västgötska arbetslivet under 2000-talet, trots stora pensionsavgångar, vittnar om att arbetet med att modernisera chefsrollen, chefsrekryteringen och spelreglerna på arbetsmarknaden måste intensifieras. Nästan var tredje chef på den västgötska arbetsmarknaden går i pension inom tio år. I Västra Götalands län måste företagen och de offentliga verksamheterna i genomsnitt rekrytera ungefär åtta nya chefer varje arbetsdag för att ersätta de nyblivna pensionärerna.

Kristianstadsbladet - 02 jan 13 kl. 16:13

Friande dom fastställdes i hovrätten


Tingsrätten friade cheferna på Transformator Service från ansvar efter dödsolyckan i december 2008. Hovrätten gör samma bedömning, trots att den anser att de båda cheferna inte gjorde en godtagbar riskbedömning. Åsidosättanden skedde dock inte uppsåtligen.

YLE - 06 okt 14 kl. 10:17

Domen mot Lokapojat står fast

Domen mot avfallshanteringsföretaget Lokapojats chefer står fast. Helsingfors hovrätt dömde i fjol höstas Lokapojats styrelseordförande och en styrelsemedlem till fyra års fängelse för grovt bedrägeri och grov miljöförstöring. De måste också betala över en miljon euro i brottsnytta till staten.

Expressen - 19 mar 14 kl. 15:43

Här är cheferna som tjänar allra mest

Här är cheferna som tjänar mest. Organisationen Ledarnas sammanställning visar att det är stora skillnader på chefslöner i olika branscher, delar av landet och mellan män och kvinnor..

Expressen - 15 feb 19 kl. 10:57

JUST NU: Domen mot Telias tre toppchefer

Klockan 11 i dag faller domen mot Telias förre vd Lars Nyberg och de två andra tidigare cheferna på bolaget.De tre toppcheferna riskerar långa fängelsestraff om de bedöms skyldiga till miljardmutorna i Uzbekistan man anklas för.Åklagaren har hävdat att mutor på tre miljarder kronor 2007–2010 betalats ut till Gulnara Karimova, dotter till landets diktator, för att få bedriva verksamhet i landet..

Dagen - 10 apr 12 kl. 03:00

Alliansen har svikit de allra svagaste

Både Folkpartiet och Centern har nu hittat tillbaka till klasstänkandet. Utöver alla redan genomförda försämringar för de svagaste (sjuka och arbetslösa) kommer nu utspel från Annie Lööf om att de "välbärgade ungdomarna", till exempel anställda på tuffa arbetsplatser som Seven Eleven, McDonald's och många klädbutiker med redan mycket låga löner, bör vara redo att sänka lönen ytterligare för att skapa fler jobb. Vad aktieägare och direktörer får hör tydligen inte hit.

ÖstersundsPosten - 18 feb 14 kl. 14:28

Orsakade cheferna ett självmord?

I morgon faller domen mot de två chefer i Krokoms kommun som åtalats för arbetsmiljöbrott genom vållande till annans död..

P3 - 19 feb 14 kl. 10:53

Mobbade Lasse tog sitt liv - nu döms cheferna

I dag kom domen i ett unikt rättsfall i Östersund. För fyra år sedan tog socialsekreteraren Lasse Persson sitt liv, efter att han upplevt sig mobbad på jobbet. I dag dömdes två kommunchefer som ansvariga för Lasse Perssons sjukdom och självmord..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.